Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Águs köszi! Nem tudom mi van de szinte le akar szakadni :( de azt nem gondolnam hogy terhesseg miatt, mert ha minden igaz 20.-an volt ovu
melyna
2018-08-24 17:57:25
erikasz: nem viszket... Nem is túró szerű.... Higabb színtelen-feherebb, de mem mint a hó. Normál váladéknak mondanám annyi különbséggel, hogy pici fehér darabkakat vettem észre benne ettől ilyedtem meg. Bocsi tudom nem ide tartozik csak nem találtam semmi hasonlót, haziorvos sokat nem tudott segiteni... Nődoki 4.-en tud fogadni. Köszönöm
Águs
2018-08-24 17:50:10
Btiti: a kórház könnyen hajt el, nekik teljesen mindegy. Ha pest vagy, a róbert károly magánkórháznak 0-24-es ügyelete van, persze ez is fizetős (talán másik magánkórház olcsóbb) https://www.robertkorhaz.hu/nogyogyaszati-ugyelet
Melyna: derékfájás hirtelen és erős nekem a terhességnél volt (amit sajnos elvetéltem), ráadásul pont a 7. napnál vagy. Persze ez is becsapós, mert az előző hónapban a luteálisban végén fájt a derekam, de terhesség nem volt :/
erikasz
2018-08-24 17:48:03
Jashmine:Nem merném be venni azt a gyógyszert amit irt !
Biztos hogy a pajzsmirigyeddel..... labor igazolta ,hogy Letrox -ot felírta ?
erikasz
2018-08-24 17:41:01
Vica :Sajnálom ...de fordulhat nem olyan nagy a leesés még bár mi lehet !
erikasz
2018-08-24 17:17:41
melyna:A hüvely fertőzéstől gombától .. derék has nem fáj ...esetleg megfáztál megizzadtál és meghűltél vesemedence gyulladás lehet .!
-..ilyenkor az ovu is elmarad ...nagyon sajnálom ...menj orvoshoz vigyél vizeletet ...vagy cickafark teába... ülő fürdő vegyél !
Lehet nem is gomba ...tudom némelyik gyógyszer okoz ilyet ....de mit érzel ?
Van égő viszkető érzésed...bocsi... nézz hüvely nyákot ha túrószerű akkor az !
Vegyél hüvely kúpot recept nélkül is lehet kapni nagyon sok fajtát !
A cickafark fehérfolyásra is jó és gombára !
Jashmine
2018-08-24 16:23:28
Erikasz: Köszönöm a megnyugtatást :) Érdekes, hogy nekem nem huzta be.gyLehet az alváshiányok miatt.Mert a meleg miatt nem aludtam 6 órakat....De akkor csak jól gondoltam, hogy volt peteérés :)
Lion 86: Ma voltam endokrinologian.Azt mondta menjek el nőgyógyász endokrinologushoz Nyíregyházára.Ott van ilyen legközelebb.Jövőhéten vissza kell mennem kiegészítő labor vizsgálatra cortisol, prilactin, HgBA1C, insulin, vércukor, anti TPO és pajzsmirigy Uh. TSHra irt fel Letrox gyogyszert.
Fogalmam nincs ezek közül mi mit jelent.Még nemrég értem haza, nem volt időm utána olvasgatni.Azt mondta a pajzamirigyemmel is van valami.A labor arra kell kivizsgálják belsőleg nincs e probléma. Ugyhogy csak gyanakodnak valamire.Diagnozisnak annyit irt: megfigyeles gyanitott betegseg vagy allapot miatt k.m.n.
Nyiregyházán viszont nem vagyok ismerősős. Valakinek van tapasztalata, tanácsa, hogy a kórházba ott ki a normális nőgyógyászati endokrinológus? Kihez erdemes menni?
Jelenlegi görbém ilyen:
Sziszi259
2018-08-24 14:26:03
Sziasztok!
Mindenkinek milyen szép a görbéje! :)
Vica sajnálom a leesést, de majd kiderül mi újság :)
Btiti szerintem is jobb, ha elmész dokihoz, bár van olyan aki pecsétel/vérzik az első hónapban :)
Az én hőm ugrál, várom az ovut :)
Anita34
2018-08-24 13:55:40
Sziasztok!
Niki, szívből gratulálok! Sok boldogságot és jó egészséget kívánok a babához!
melyna
2018-08-24 13:48:42
Hahó :) van egy olyan kérdésem,hogy mindjárt megjön érzésem van és fáj a derekam ez mi lehet? Nemvárt még odébb lenne. Lehet attól a problémától amit korábban írtam?