Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
melyna
2018-08-26 09:34:53

Lion Köszönöm!! :)))
Mindenképp elmegyek hozzá szerintem,ha tényleg jó....bár olvastam,hogy sok mindennel foglalkozik. 3án van időpontom az én orvosomhoz oda még elmegyek..utánna kérek időpontot. Elvileg 31.-én nem várom,de ki tudja mikor fog megjönni ezért még azt megvárom ,hogy ne úgy menjek :D
Anita: ez aztán jó hosszú ciklus :( . Nekem is volt 1szer ilyen hosszú,de hál isten görcseim nem voltak. Biztos ami biztos jobb ha megnéz a doki :)
Lion86
2018-08-26 09:19:38

Szerintem próbáld ki azt a dokit, akit ajánlottak és kérj tőle beutalót hormonsorra, hátha megnyugtatna.
Lion86
2018-08-26 09:18:30

Melyna, az LH szint ingadozik a ciklus során, de jobb esetben csak egyszer mutat pozitívat (1-max 3 napig), aztán lehet megint erősebb, főleg mensi felé közeledve szokott erősödni, mert készül a szervezet az újabb tüszőérlelésre. (Vagy baba miatt is lehet erős a ciklus végén) De nálad nyilván még egyik eset sem áll fent, akkor lenne furcsa, ha megint pozitív lenne most.
melyna
2018-08-26 09:11:58

Úgy döntöttem,hogy végig LH-zom a hónapot,mert kíváncsi vagyok,hogy alakul a netes tesztekkel. Tegnapra már szinte el is tűnt a 2ik csík mára viszont erősödött. Mitől lehet ez? Terhességre még korai lenne...
Lion86
2018-08-26 09:08:51

Jó reggelt!
Btiti, nagyon remélem eljuttok a fővárosba. Biztató a görbéd, remélem tényleg csak későn kapcsolt a szervezeted, hogy baba van, azért volt leesés.

Anitacool, most én is azt mondom, pár napig még higgy. Egy nap kicsit alacsonyabb még nem jelent semmit. A görcsök meg... Hát az bármi lehet még ;)

Erikasz, de sajnálom. De biztos, hogy hamarosan hatni fog a méhpempő és sikerülni fog!

Melyna, nagy szép a görbéd :) Pár nap múlva biztos berakja az ovut.

Sziszi, érzel valamit, vagy még odébb lesz szerinted? Mikortól lh tesztelsz?

Mimike, nagyon szép nyugis a görbéd :)

Anita28, sajnálom a férjed, jobbulást neki. Tényleg jól elnyúlik a ciklusod. Ilyenkor nem szoktál dokihoz menni, hogy felírjon gyógyszert? Nagyon gyógyszerellenes voltam eddig, de az a szörnyű hosszú ciklus után már rajöttem, hogy ezzel a betegséggel bármilyen hosszú ciklusra számítani lehet, ha a szervezetünknek épp olyan kedve van :( Úgyhogy beleegyeztem, mert nincs kedvem megint hónapokat várni ovu nélkül.

Kitty, milyen érdekes a görbéd mintázata :) Remélem szerencsét hoz :)

Az én görbém. Hiába ment felfelé, én nem bízok itt semmiben. Nekem szinte mindig a luteális végén megy fel 37-re. Erős vizes folyás, cicifájás, tipikus mensitünetek. Terhesség esetén abszolút nem fájt sosem a cicim, szóval jól el tudom különíteni a tüneteket.

KittyCat
2018-08-26 08:43:21

Sziasztok!
Bizti tovàbbra is szurkolok èrted. A többiek görbèje is szèp, tènyleg lehet minden mèg.. :)
Anita aranyos vagy, ma én így állok.
anitaa28
2018-08-26 08:35:37

Sziasztok!

Nagyon rég nem jelentkeztem,elnézést tőletek,de annyi probléma ért mostanság,férjem eltörte a lapockáját,a kórházat jártam szóval minden ami fincsi.

Btiti nagyon drukkolok neked,hogy jó kezekbe kerülj időben és ott legyen a kicsike!
Anitacool,melyna,Sziszi nektek nagyon szép a görbétek,meglátjátok majd ott lesz a picike,hamarosan bejelentkezik :)
Lion,Kitty veletek mi újság?
Erikasz még simán visszafordulhat a hőd!

Engem két hete borzasztó alhasi feszülés,görcsök és méhfeszülés kínoz,ez egy borzasztó hosszú ciklus.Most berakott egy vélhető ovut,de szerintem nem volt még. Ilyen most a görbém.
mimike84
2018-08-26 08:20:53

Sziasztok, én ma így... :)
Btiti de jó lenne ha sikerülne előbb eljutni dokihoz mint hazaérkezéskor. A hőd biztató, drukkolok!!
Antacool ebből még bármi lehet, esett a hő de még igy is magasan van... Drukkolok
Melyna nagyon szép a görbéd :)
Sziszi259
2018-08-26 08:10:18

Btiti remélem eljutsz orvoshoz és megnyugtat! :)

Melyna szép magasan vagy :)

Én ma így állok
melyna
2018-08-26 07:44:13

Btiti: Remélem sikerül intézni vakamit és minden rendben lesz :) Szurkolok!
erikasz :sajnálom :( összejön az!! egy volt munkatársam 50 vagy 52 évesen lett terhes úgy,hogy azt hitte már bőven klimaxol! Úgyhogy hajráá :)
Anitacool: közhelyes kijelentés a bármi lehet még,de így van! tegnap küldtem is egy hőgörbét ami lezuhant mégis baba volt ott :)

Én ma így,de ovut nem rakja még be :(

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!