Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok!
Én is jelentkeztem a fb csoportba. Ott jobban fogom tudni követni az eseményeket.
Bettus13
2018-08-26 21:54:56
Sziasztok Lányok! Köszönöm a bíztató szavakat :) én is drukkolok Mindenkinek!!! Próbálom megjegyezni ki hol tart :) Olyan jó, hogy van akikkel megoszthatom a gondolataimat a témával kapcsolatban, mert a környezetemet nem akarom "fárasztani" mindig, néha úgy érzem átérezni igazán az tudja ezt aki valaha is benne volt vagy van... pénteken voltunk dokinál, elküldött egy pár vizsgálatra, hormonvizsgálatok meg inzulinrezisztencia ( azt hiszem ez PCOS gyanú miatt de tulajdonképpen semmi más nem utal erre csak a tüszőim éppen aktuális elhelyezkedése, de biztosra akar menni...) csak a vizsgálatokat majd csak a következő hónapban tudjuk elvégezni mert a ciklus elejétől kell mennem vérvételre én meg már mindjárt a közepén tartok... erre is azt mondta, hogy a 11. napon már vastagabbnak kellene lennie a ( pontosan nem tudom mit mondott és hülyeséget nem akarok írni :) ) (méhnyálkahártya? :D ) de az a helyzet, hogy én kb 33 napra szoktam menstruálni és úgy tudom a menstruáció első napjától visszaszámolva 14 nappal előtte van általában az ovi, nem? Mert nekem ehhez számolva a jövő héten hétvégén várható az ovum, nem holnap... akkor még van remény, nem? Teszek majd fel görbét is csak eddig máshol vezettem és fel kell töltenem ide is az adatokat :) jó éjt mindenkinek!
Jashmine
2018-08-26 20:48:14
Ma, akkor remeljük, hogy jó időpont lett :) Ami érdekes volt még, hogy délelőtt folyamán pecseteltem.. Talan peteerestol? Ilyenel se találkoztam meg soha.
Remelem holnap ugrik egyet meg a hom :)
Lion86
2018-08-26 20:33:08
Szia Edit! :)
Persze, hogy normális. Tegnap lehetett az LH csúcs, ha már "csak" egyforma, most várható az ovu.
A csoportot egy másik fórumos társunk csinálta, ha belép, biztos visszaigazolja :)
Edit90
2018-08-26 20:27:40
Az utóbbi napokban végig dolgoztam, így csak átfutottam amiket írtatok.Ne haragudjatok,most nem tudok mindenkinek reagálni,de majd igyekszem átolvasni a történteket. Én is jelentkeztem a facebook csoportba még tegnap,de még nem kaptam visszaigazolást.
Edit90
2018-08-26 20:23:45
Sziasztok!
Nálam most van az izgi rész, nem is nagyon értem ezt a görbét. Én most 30-as ovu tesztet rendeltem, zöld színű,azzal tesztelek. Tegnap előtt még nagyon negatív volt,alig volt vonal.Már kezdtem azt gondolni,hogy nem is jó nekem ez a teszt,mert már megvolt a hőleesés,és a teszt negatív.Tegnap nagyon pozitív volt,erősebb volt az én csíkom,mint a kontroll. :) A mai megint pozitív, most kb egyforma erősek a csíkok. Ez még normális? Szóval azt már tudom,hogy az inofolic nem hozta előbbre az ovut. A hőm teljesen más, mint az előző hónapban, az lehet, hogy amiatt változott, kitudja. Nagyon kíváncsi vagyok a holnap reggeli mérésre. Szerintetek megvolt már az ovu,vagy most éjjel lesz?
Sziszi259
2018-08-26 18:53:43
Lion nem bánom, ha igazad lesz :D
Lion86
2018-08-26 18:46:40
Jashmine, a tegnap esti egy kis szerencsével még simán jó lehet, ahogy a grafikon is mutatja, hogy az még a "zöld zónában" van :)
Mimike, valóban lehet beágyazódás is, de tulajdonképpen ki tudja mitől lehet, mert ma nekem is nagyon szúrt, pedig már a 12.dpo-n vagyok.
Melyna, mérj szerintem. Én 4-kor is felébredtem, 37 volt, fél 7-kor szintén. A lényeg a 3-4 óra alvás.
Sziszi, sajnos ez ilyen, mindenkinél előjön egyszer (vagy többször), hogy nagyon rosszul viseli a sikertelenséget, de általában pont utána szokott sikerülni ;)
Egyébként kicsit bizonytalan vagyok most magammal kapcsolatban, mert a mellfeszülés és vizes folyás mensi jelek, de reggel durva hányingerrel ébredtem, viszont nem tudom, hogy ennek köze van-e a gyógyszerhez. 2-3 nap és kiderül...
Sziszi259
2018-08-26 18:25:30
Mimike a stagnálás jó, azt mondják a csajok :D Remélem így marad, vagy még feljebb megy!!
Anitaa28 jobbulást a férjednek! Remélem nálad is rendeződnek a dolgok, így vagy úgy! :)
Lion most rendeltem tesztet, de mivel szabin vannak nem tudom, hogy ideér-e időben, ha nem akkor majd jobban figyelek a jelekre. Szokott fájni a petefészkemnél (érdekes, hogy amíg nem figyeltem ezekre nem is vettem észre, vagy csak nem vettem tudomást róla :D ) Még nem érzek semmi különöset, kicsit több a nyákom, de még nem az igazi, szerintem jövő hét vége felé lesz esedékes.
Anitacool ha megérkezik akkor elkezdem :D de most én is ott tartok, hogy nem akarok görcsölni. a múltkori ciklus végén kivoltam, de rájöttem, hogy attól nem lesz baba, mert ha még be is stresszelek akkor még ártok is... :/
Erikasz nincsen tesztem, várom a postást :D
Kitty izgalmas már megint a görbéd! :)
Jashmine nem biztos, hisz a pete 24 óráig életképes :) és nekem is az emelkedés napján repedt meg a tüsző
Melyna nem baj, de ha alszol 3 órát akkor már mérhetsz :)
melyna
2018-08-26 17:48:01
Sziasztok! Éjszakai horgászatra megyünk így sokat nem fogok aludni :) megmérjem azért a hőmet reggel vagy nem baj ha kimarad 1 nap?
Én is jelentkeztem a fb csoportba. Ott jobban fogom tudni követni az eseményeket.