Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Jázmine :Bocsi hát írtad ...még hátha belefér !
Mert ha az emelkedettnél repedhetett meg akkor jó ...de a holnapi hőd még feljebb megy akkor a két stagnálásra teszi a gép.... akkor pontosan ott együttlétkor volt ovud!!
erikasz
2018-08-26 14:22:51
Anita28 :Ez nem is kétséges hogy ovu ...sőt biztos !
Sajnálom férjedet jó egészséget kívánok neki ...mihamarabbi gyógyulást !
Fekete nadálytő kenőcsel kell kenegetni hamar forik a csont ..hamarabb gyógyul !
erikasz
2018-08-26 14:16:52
Mimike :Beágyazódás is lehet 7 DPON !
Jazmine : Szerencséd is lehet ...a ciklus 8 napján milyen időben este vagy reggel vagy hajnalban ?
mimike84
2018-08-26 11:51:37
Fájdogál a hasam, tompán ugyan de érzem, néha bele bele szúr valami a petefészkem környékén, nem tudom mi ez... Dpo 7 van elvileg...
Jashmine
2018-08-26 11:10:59
Erikasz: Ujabban 3 honapja mindig korabban van...habar volt, h be se huzta.
Korabban nem tudtunk egyutt lenni.Nem férjem még, még csak nem is lakunk együtt.Aztán igy nehezebb megoldani a talalkozast..De ez bonyolult :)
De ahogy latom neked is nagyon hamar behuzta.
Mindenesetre elkezdem szedni az utrot.Nem sok remenyt fuzok a dologhoz.De legalabb a ciklusom remelem visszaugrasztja a normalisba :)
erikasz
2018-08-26 11:00:49
Kitty :Te is zuhantál ...de biztató a görbe !
Jasmine :Neked is korán volt az ovu ...hát nem tudom hogy késő e ...előtte voltatok férjeddel valamelyik nap ?
erikasz
2018-08-26 10:56:40
Lion :De jó hogy felment a hőd .. tudtam én .!:D
...köszönöm.:)..bizok benne hát ha a pempő seggit ...még nem jött meg a hasi fájdalom néha előjön !
De érdekes ...a méhszáj fent van nagyon... alig érem el a hegyét ...ezt nem értem ..ha megjönni készül lent van és vizes folyás most ragacsos !
Melyna :Jól fel mentél ...holnap be is rakja a gép az ovut !:)
Mimike :Stagnálás ...szuper !:D
Sziszi :Avus kinézetű a görbéd...tegnap előtt is irtam ...és te most fogsz LH tesztelni ?
Én szóltam .....ma nem lősz el egyet ?
Jashmine
2018-08-26 10:41:10
Sziasztok!
Ma reggelre behuzta az ovut.Ebbe a honapba 21 napra fog megjonni ajogy azamolom.
Akkor a mai naptol mar szedjem az utro. tablettát?
A tegnap esti egyuttlet sztem keso lett...
KittyCat
2018-08-26 09:56:07
Igen elèg èrdekes, majd meglátjuk. :)
Anitacool kedden este utazunk, aznap mindenképp megosztom, után meg majd szerdán reggel mérek. ;)
Anitacool
2018-08-26 09:35:43
Melyna elképzelhető, hogy a ciklusod 22. napjára fogja behúzni. Köszi a biztatást :-)
Sziszi szeptember elején hajrázzatok :-) Lassan elkezdhetsz ovuteszelni is.
Mimike te is szépen alakulsz! Köszi még nem adom fel ;-)
Anitaa28 gyors javulást a férjednek! Jajj nagyon hosszú ez már :-( Lehet tényleg kellene segítség!
KittyCat eddig szépen alakulsz. Szerdán utaztok? El ne menj megosztott görbe nélkül ;-)
Lion! Ez eddig jó!!! Még hiszek pár napig :-* Köszönöm!
Mert ha az emelkedettnél repedhetett meg akkor jó ...de a holnapi hőd még feljebb megy akkor a két stagnálásra teszi a gép.... akkor pontosan ott együttlétkor volt ovud!!