Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Bettus, általában ilyet szoktak használni a többiek, alap esetben beválik (nekem nem, mert PCOS-em van) :
https://fastest.hu/spl/722776/20-mIU-ml-magas-erzekenysegu
Hát igen... :) Mással én sem tudom, vagy nem szívesen beszélem meg az ilyen jellegű dolgaimat, a férjem is csak azt tudja, amit muszáj. Jó, hogy itt van ez a kis Csapat :)
Nekem a ciklus 26. napján 3 mm volt a méhnyálkahártyám, mégis aznap volt ovum, azóta szedem ezerrel az E vitamint.
Sajnálom Anitacool, de azért hátha. Engem teljesen "kivert a ragya" mikor terhes lettem, úgyhogy még ez sem biztos, hogy mensi előjel. Kicsit bízok még magunkban :)
KittyCat
2018-08-27 08:57:50
Anitacool, Lion pedig nagyon szèp a görbètek! :)
Bettus13
2018-08-27 06:57:54
Sziasztok! Az én görbém most ez. Még csak az ovu előtt járok. Nem tudom tegnap mi volt ez a hő emelkedés, lehet, hogy azért volt, mert később mértem, mint ahogy szoktam. Szép napot mindenkinek! :)
Anitacool
2018-08-27 06:52:47
Lion nekem sajnos nagy valószínűséggel meg fog jönni. Már ki is jött a mensi előtti patti. :-S Amikor babás voltam, ilyenkor mindig 37 felett volt már. Legkésőbb a 11. dpo-n. Na de higgyünk, szóval még bármi lehet ;-) Bár 2 napja leszakad a derekam, enyhén szurkál a méhem. Az elmúlt 2 ovu után 9nappal mindig késszerűen nyilallt, görcsölt a hasam alja. Sajnos folyton olvasgattam a témában, leggyakrabban akkor van beágyazódás. De hát múltkor is megjött, szóval csak kívülről nyalogatom a mézescsuprot. Csalfa ez a Remény. Ez van sajnos.
Lion86
2018-08-27 06:40:10
A görbém
Lion86
2018-08-27 06:39:51
Jó reggelt!
Nekem csak a mensi napján szokott leesni, úgyhogy ebből semmire sem lehet következtetni, ha 2 nap múlva is fent lesz, akkor talán van remény.
Mimike, nagyon kíváncsi vagyok mit mérsz holnap :)
Kitty, jó pihenést. Utána jó magas hővel gyere :)
Anitacool, ilyenkor milyen szokott lenni a hőd?
Anitacool
2018-08-27 06:20:23
Jó reggelt csajok! :-)
KittyCat
2018-08-27 06:16:42
Sziasztok!
Mimike ebből mèg bàrmin lehet! :)
Én ma így, holnap az utolsó mérős nap, aztán szabi, el sem hiszem. Már nagyon várom. Megpróbàllak majd titeket azért olvasni, de hőmérőt nrm akarok ragadni.. :)
mimike84
2018-08-27 06:03:44
Jo reggelt!
Vége aszabadságnak, ma már dolgozok.
A reggel igy alakult :(
Bettus13
2018-08-26 22:09:55
Ti egyébként honnan szoktatok ovu tesztet rendelni?
https://fastest.hu/spl/722776/20-mIU-ml-magas-erzekenysegu
Hát igen... :) Mással én sem tudom, vagy nem szívesen beszélem meg az ilyen jellegű dolgaimat, a férjem is csak azt tudja, amit muszáj. Jó, hogy itt van ez a kis Csapat :)
Nekem a ciklus 26. napján 3 mm volt a méhnyálkahártyám, mégis aznap volt ovum, azóta szedem ezerrel az E vitamint.
Sajnálom Anitacool, de azért hátha. Engem teljesen "kivert a ragya" mikor terhes lettem, úgyhogy még ez sem biztos, hogy mensi előjel. Kicsit bízok még magunkban :)