Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2018-08-27 14:57:52

Jasmine :Van már eredmény...mondott valamit a doki ?

Lion :Akkor ne vegyem figyelembe a reggeli nyákot ....lehet a menszi jele is akkor is volt már ilyen nekem ...hát majd meglátom reggel !
Nem is írtam nektek ....hogy leállás van ...ithol vagyok és pihengetek ..majd szep 3 án megyek dolgozni !
Lion86
2018-08-27 13:56:48

Erikasz, attól felmehet a hő, ha sokat forgolódsz álmodban, viszont a tegnapi együttlét még befolyásolhatja a mai nyákot. Én utána 2 napig nem szoktam figyelembe venni, mert utána sokáig olyan vizes-nyúlós. De érdekes módon, nekem meg az 5.dpo-n tojásfehérjés volt, pedig soha nem szokott az lenni és előtte nem is voltunk együtt. Néha nehéz kiigazodni.
erikasz
2018-08-27 13:41:58

Lion :Bocsi a ciklus 15 napján kora reggel az még észlelhető ...?- szerintem nem .
erikasz
2018-08-27 13:33:52

Lion :A nyúlós fehér váladékot nem keverhetem össze az együttléttel mert cikl 14 napján voltunk ...akkor mi ez ?
erikasz
2018-08-27 13:23:25

Lion :Ha nem jön meg holnap és holnapután akkor biztos nem volt meg !
Akkor vissza rakom ugy ahogy volt ...a hőmérő mosás után lejjebb mehet a higanyos ...kipróbáltam 0,1 tized leesés volt !
Sőt a két nap... nem volt meg az alvás valamiért nem tudtam aludni ... a másik nap rossz álmom volt ....attól is felmehet a hő nem ?
Ha ezeket kiveszem igy néz ki ...de majd holnap meglátom ...olyat szuródott a petefészkembe most ....a jó Isten tudja !

Jasmin alig várom az eredményt !
Jashmine
2018-08-27 12:57:02

Már minden eredményem meg van.Viszont a doktorno meg kiment valamerre..most arra kell varnom :/ Aztan ha visszaér akkor mondanak valamit.
Lion86
2018-08-27 12:52:28

Erikasz, rettentő kíváncsi vagyok már mi lesz ebből. Úgy néz ki k7, hogy megvolt már az ovud, ki tudja mi történik most...

Bettus, nekem eddig (mielőtt elkezdtem szedni a myo-inozitolt) 40-es kellett, mert folyton emelkedett volt az Lh-m a kis ciszták miatt és a 20-as mindig pozitív volt.

Jashmine, ez még nem nagy esés, holnap majd feljebb megy :) Mikor lesz eredmény?
Jashmine
2018-08-27 12:04:46

Sziasztok.Ma letudtam a plusz labort pajzsmirigy uh. es hasi uh.Jelenleg meg varok, h mbehivjanak.
A hom ma nem fel hanem lement....
Bettus13
2018-08-27 10:10:05

Lion: köszi szépen megnézem ezt a tesztet! PCOS-oknak miért nem jó? Nekem még csak most tesztelik van-e ilyenem... a méhszájamat még nem mértem de majd utána olvasok ennek is. Az a fura, hogy a ragya engem is kivert egy napja de még elvileg ovum nen kéne legyen... ma csinálok egy tesztet délután. Biztos ami biztos.
erikasz
2018-08-27 09:42:55

Nekem igy alakult a mai mérés ...derékfájás hasi fájdalom ...nyúlós fehér váladék !
Menszi sehol ..olyan mintha ovu lenne !
Lehetséges?
Lion :Nagyon szép magas a hőd !:D
Anitacool :Ebből még lehet valami ...!
Mimike :Beágyazódási leesés is lehetett ...holnap kiderül.. vagy nem jól mértél !
Kitty :Jó pihenést kívánok nektek !
Szépen megemelkedtél !:)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!