Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Lion,Anitacool,Kitty nagyon szép a görbétek!
Mimike ebből még bármi lehet
Lion86
2018-08-27 15:46:27
Erikasz, én mondjuk nem tudom neked mennyi idő alatt áll vissza a rendes nyák, nekem pl. hogy is fogalmazzak...lassan ürül ki a cucc. A mait nem venném tutira, de ez csak holnap derül ki igazán.
Igen, magas még a hőm, de a 14. dpo-n is 37-36,9 szokott lenni általában, úgyhogy holnaputánig semmire sem lehet következtetni a hőből.
Jashmine, a HOMA index sz@rt sem ér, hülye némelyik doki, nekem tök normális a HOMA indexem és mégis IR-em van. Ehhez minimum 3 pontos terheléses vércukor-inzulin vizsgálat kell. Nem úgy értem, hogy neked az lenne vagy ilyesmi, hanem a doki hozzáállása nem normális. Viszont a HbA1c nagyon alacsony, szerintem ott valami nem oké. Ez azt jelenti, hogy gyakran nagyon alacsony a vércukrod. Tapasztalsz valami tünetet ezzel kapcsolatban? Hirtelen éhség, idegesség, remegés, szédülés?
Jashmine
2018-08-27 15:38:02
Javaslatnak oda irta.
Szedem holnaptol, aztan novemberbe megyek vissza friss eredmenyekkel.
Hatha addig lehuzza mint nektek :) En is jobban ereznem magam ha az az ertek nem lenne ilyen magas.
Nagyon rendes meg kedves doktornő :)
De legalabb nincs nagyobb baj.
Jovő hetre meglesz a rakszures eredmenyem is.Azt varom még.
erikasz
2018-08-27 15:34:14
Ja értem !
erikasz
2018-08-27 15:32:47
Jasmin Vagyis a letrox nem is javasolt !
Jashmine
2018-08-27 15:32:15
De, indokolt.
A TSH lahuzására irta fel. TSH: 5.24 mIU/L
Ezt kell levinni 1-2 közé.
erikasz
2018-08-27 15:25:48
Jazmine :Akkor az a gyógyszer amit az orvos irt nem is indokolt igazam van ?
Először is köszi a jó kívánságokat!
Lion,Anitacool,Kitty nagyon szép a görbétek!
Mimike ebből még bármi lehet