Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65814 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok!
A páromnak megvan egy részeredménye, nem túl jó híreket kaptunk. Entericoccus fertőzése van. Ez bizony okozhat férfi meddőséget, azt olvastam, h a gyulladás és a baktériumok miatt lassulnak a spermiumok.
És állítólag nehéz kikezelni, mert az ondóhólyagban és a prosztatában nehéz olyan gyógyszerkoncentrációt elérni, ami elöli a baktériumokat.
És hosszadalmas is a kezelés, 3 vagy több hónap is lehet, mire helyreállnak az értékek és javul a hímivarsejtek minősége. Mesterséges megtermékenyítés ilyenkor segíthet, de a baktériumok rontják a megtermékenyítést és a beágyazódás esélyeit.
Szóval nem túl jó a helyzet. Ha valaki tud vmit tanácsolni, h mivel lehetne természetes úton megtámogatni a gyógyulást, akkor azt megköszönném.
Andi198729
2021-06-23 10:36:41
NPalmer, nekem is változó volt, volt, hogy menzesz előtt 1 nappal már csökkent a hőm, de volt olyan is, hogy még magas volt a hőm, mikor reggel mértem, örültem is neki, aztán jött a csalódás, mert megjött, és a hőm később csökkent a menzesz alatt. Tudom milyen érzés ez, az ember nem meri magát beleélni, én nagyon sokszor beleéltem magam, olyannyira, hogy tüneteket is éreztem magamon, beképzeltem, hogy feszülnek a melleim, és éreztem is, aztán mindig jött a kiábrándulás. Amikor a januári lombikunk sikerült, már annyira kiábrándult voltam, és hozzászoktam a sikertelenséghez, hogy elsiklottam a tünetek felett. Már úgy voltam vele, hogy ismét csak a szervezetem szórakozik, és beképzelem, mert annyira szeretnék terhes lenni.
Npalmer
2021-06-23 10:36:04
Köszönöm a válaszod Betti! Bízom benne, hogy neked is úgy alakulnak a dolgaid, ahogy nektek a legjobb. Én már nevetek magamon, vicces ez az egész, hogy miket képzel az ember, ha nagyon akarja, de a remény hal meg utoljára.
FBetti
2021-06-23 10:30:18
Drukkolok Nektek!
FBetti
2021-06-23 10:29:35
Változó, volt, hogy pár nappal menzesz előtt már elkezdett csökkeni a hő, de olyan is volt, hogy fent volt a hő és úgy jött meg, majd csak a menzesz alatt csökkent le.
Npalmer
2021-06-23 09:19:56
Lányok nektek a menstruáció előtt hány nappal szokott leesni a hőtök? Én most a 29. napon vagyok (31-34 naposok a ciklusaim) és még fent van, 37 fok, grafikon szerint 8 napja volt az ovulációm. Ma reggel olyan hasi görcsre ébredtem, hogy alig tudtam kiegyenesedni és kicsit émelygek is. Nem kifejezetten menstruációs görcsnek mondanám, nem csak alhason éreztem, hanem konkrétan az egész hasam görcsbe állt, de ez azóta elmúlt, kb. 1 órán át tartott. A petefészkeim, legtöbbször a jobb oldali ovuláció óta elég sokat szurkálnak és alhasi vérbőséget érzek most a görcs abbamaradása óta. DE próbálok arra gondolni, hogy csak képzelődöm, mert nem akarom beleélni magam.
Roxi22
2021-06-23 09:03:43
Köszönöm Betti,de megéri és ez lebeg előttem.
FBetti
2021-06-23 08:41:02
Kitartás Roxi, azért az egész napos hányinger, hányás nem lehet valami jó, de reméljük, hogy hamarosan elmúlik.
Roxi22
2021-06-23 05:56:02
Sziasztok!
Betti örülök hogy haladnak a vizsgálatok! Reméljük hogy hamarosan meg lesz az eredménye :)
Andi, köszönöm jól vagyunk.Illetve én szenvedek az egész napos hányás/hányingerrel amin ez a meleg még ront is.De majdcsak elmúlik.12en megyek a genetikaira nagyon várom már,izgulok.
Nekem vége a kúrának, remélem neked sem kell majd mostmár több..
FBetti
2021-06-22 22:51:39
Antibiotikumot szedni sehogy sem jó, nemhogy terhesen, de ha kell, hát kell.
Ezek a fránya húgyúti fertőzések ilyen gyakoriak a terhes nőknél?
A páromnak megvan egy részeredménye, nem túl jó híreket kaptunk. Entericoccus fertőzése van. Ez bizony okozhat férfi meddőséget, azt olvastam, h a gyulladás és a baktériumok miatt lassulnak a spermiumok.
És állítólag nehéz kikezelni, mert az ondóhólyagban és a prosztatában nehéz olyan gyógyszerkoncentrációt elérni, ami elöli a baktériumokat.
És hosszadalmas is a kezelés, 3 vagy több hónap is lehet, mire helyreállnak az értékek és javul a hímivarsejtek minősége. Mesterséges megtermékenyítés ilyenkor segíthet, de a baktériumok rontják a megtermékenyítést és a beágyazódás esélyeit.
Szóval nem túl jó a helyzet. Ha valaki tud vmit tanácsolni, h mivel lehetne természetes úton megtámogatni a gyógyulást, akkor azt megköszönném.