Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65814 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
FBetti, örülök hogy túlvagy az átjárhatóságin, és hogy nem volt annyira rossz. A lényeg hogy megvannak a vizsgálatok és sínen vagytok.tudom rossz ez a várakozás mert az idő telik.
Nekem elkészült végre valahára a vizelettenyésztés eredménye, most enterococcus baktérium tenyészett ki. Augmentint írt a nőgyógyászom de annyira nem örülök h.antibiotikumot kell szednem.tudom, sajna muszáj mert ezt ki kell kezelni.
Roxi ti hogy vagytok? Lassan mész az 1.genetikaira ugye? Te túlvagy az antibiotikum kúrán? Mert emlékszem legutóbb írtad hogy megint találtak valamit és antibiotikumot kellett szedned.
FBetti
2021-06-22 19:30:01
Megvolt az átjárhatósági vizsgálat, az eredmény jó, mindkét oldal átjárható. :-)
A vizsgálat nem fájt, kicsit kellemetlen volt. A kontraszt anyag benyomásakor menzeszszerű érzetem volt. Annyi, hogy fájdalomcsillapítót bevettem előtte ( egy Algopyrint), mert azt olvastam, h ezt javasolják, ill. a telefonban is ezt javasolta az asszisztens.
FBetti
2021-06-22 15:07:17
Köszönöm Lányok!
Lion86
2021-06-22 14:13:28
Betti, a cukor-inzulin, pajzsmirigy rendben van :)
A magas FSH szintén a kimerülőben lévő petefészek miatt van, ahogy az AMH érték is mutatja. Az ösztrogén is a közelgő változókor miatt van csökkenőben. De mivel még van peteérésed magától is, minden esély meg van a sikeres kezelésre és a babára :)
Dettuska
2021-06-22 14:09:32
Szia Betti!
Basszus, durva, hogy miután bekerül az ember még akkor is ilyen döcögősen halad a dolog.
az FSH-LH aránynak 1:1 kéne , hogy legyen.
a cukrodnál pedig nem a legjobb, hogy a 0. perces alá esnek be az utána lévő értékek. Az inzulin értékeid jók lennének ,de a cukorral együtt fogják nézni.
FBetti
2021-06-22 11:54:24
Igen Dorottya, gondoltam rá, hogy pár nap pihenés jót tenne, vannak ötletek, valamit betervezünk.
FBetti
2021-06-22 11:52:22
csütörtökön megyek a doktornőhöz akupunktúrára és meg fogja kérdezni, hogy mi a probléma, de addigra még nem lesz meg a konzultációm, az eredmények kiértékelése
FBetti
2021-06-22 11:50:40
Glükóz 0 perc 5,0 mmol/L ez jó
Glükóz 60 perc 4,4 mmol/L
Glükóz 120 perc 4,8 mmol/L
ezek jók?
Valaki tudja ezeket értelmezni?
FBetti
2021-06-22 11:47:21
2. ciklusvérvétel:
Progeszteron 13,7 ng/mL
HOMA glukoz 4,70 mmol/L
HOMA inzulin 4,58 uU/mL
HOMA index 0,96
ezek refenciatartomány szerint jók
Se inzulin 0 perc 4,58 uU/mL ez jó
Se inzulin 60 perc 33,51 uU/mL
Se inzulin 120 perc 21,39 uU/mL
és ezek jók?
FBetti
2021-06-22 11:41:36
Azt hiszem rájöttem, az egyik karakterrel van gondja.
ATPO kisebb mint 0,16 U/mL
Thyreoglobulin AAT (ATG) 16,8 UI/mL
Thyreoglobulin 6,89 ng/mL
TSH receptor AT (TRAK) 0,800 IU/L
ezek a megadott refenciatartomány szerint jók
FSH 25,89 IU/L
ez magas, azt olvastam, hogy az alacsony AMH-val van összefüggésben
LH 7,71 IU/L
ez úgy látom jó
Ösztradiol kisebb mint10,0 pg/mL
ez alacsonyabb, mint kéne
Progeszterol 0,3 ng/mL
ez is kicsit alacsonyabb, mint kéne
D3-vitamin 40,7 ng/mL
ez rendben van
Nekem elkészült végre valahára a vizelettenyésztés eredménye, most enterococcus baktérium tenyészett ki. Augmentint írt a nőgyógyászom de annyira nem örülök h.antibiotikumot kell szednem.tudom, sajna muszáj mert ezt ki kell kezelni.
Roxi ti hogy vagytok? Lassan mész az 1.genetikaira ugye? Te túlvagy az antibiotikum kúrán? Mert emlékszem legutóbb írtad hogy megint találtak valamit és antibiotikumot kellett szedned.