Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65814 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Lányok, képzeljétek. H minden jól megy és már pedig így van, akkor jövő héten minden kivizsgáláson túl leszek. Sikerült időpontot foglalni, már csak az kell, hogy a szervezetem is úgy döntsön, hogy a jövő péntek ideális a ciklusom szerint. Magánban újra nézetem a pajzsmirigyem, ezúttal rendesen. A többit meg a beutalóval. Mert megkerült ám, csak kellett pár telefon :-)
Roxi22
2021-06-15 09:50:37
Sajnálom Betti ! :-(
Andi198729
2021-06-15 07:41:22
FBetti, nagyon sajnálom :( Nekem az átjárhatósági röntgenes volt, úgyhogy nem tudok nyilatkozni az ultrahangosról. Azt még anno 2020-ban csináltattam, nem is értem miért azt csinálták, inkább kifizettem volna az ultrahangost, mint ingyen ezt a röntgenest. Az ultrahangos sokkal jobb. Nekem amúgy nem fájt.
Dorottya88
2021-06-15 06:38:54
Betti, nagyon sajnálom :-(
FBetti
2021-06-15 06:25:26
Jó reggelt!
Ez már sajnos a menzeszt jelzi. :-(
Ha megjött bejelentkezek átjárhatósági vizsgálatra, az hiányzik még.
Akinek volt, az leírná, h milyen volt, hogyan végzik, mit csinálnak pontosan?
És hogy mennyire fájt, h mire számítsak. UH-os lesz. Köszönöm.
FBetti
2021-06-14 22:22:03
Npalmer, esetleg felrakhatnád a görbédet, h lássuk. Úgy talán könnyebb bármit is mondani rá.
Npalmer
2021-06-14 12:56:32
Lányok, kiváncsi vagyok a véleményetekre. Pénteken csináltam először ovulációs tesztet, mert minden jel arra utalt, hogy közeleg az ovulációm, és pozitív is lett (digitális). 31-35 naposak a ciklusaim, és pénteken volt a 18. nap. Előző ciklusban pont ezen a napon voltam orvosnál, aki az ultrahangon látta a megérett petét. Szombaton a hőm 37,1-re felment, előtte olyan 36,2-36,5 között mozgott, de aznap nem tudtam tesztelni, mert esküvőn voltunk, meg így a pozitív után nem is tartottam feltétlenül fontosnak, illetve vasárnap nem hőmérőztem mert hajnali 5-kor feküdtünk le, amikor mérni szoktam, azonban ekkor már teszteltem és negatív lett (így kizárhatom, hogy esetleg ciszta miatt volt pozitív). Pénteken és vasárnap voltunk együtt a férjemmel. Ma reggeli hőm 36,3 volt. Létezik, hogy ennyire gyorsan visszaesik? Olvastam valakinél erről, hogy ovu után alaphős napok jönnek nála, és hogy ez mit jelenthet, de sajnos nem találom a hozzászólását. Neten egy-két helyen olvastam, hogy ovu után egyből visszaeshet, de utána növekednie kellene.
Andi198729
2021-06-14 11:42:11
Dettuska, nagyon sajnálom:( FBetti, nem akarok vészmadárkodni, de emlékszem én is számtalanszor voltam így, hogy nem jött még meg viszont elkezdődött a rózsaszín hüvelyváladék és az sose jelentett jót, mikor az megjelent már szétvetett a düh, hogy már megint menzesz lesz, és sajnos mindig így volt, másnapra mindig megjött. Volt h.délelőtt volt rózsaszin nyák, aztán délután semmi, volt hogy elkezdtem reménykedni, de másnapra mindig beköszöntött a menzesz. Már annyira elegem volt hónapról hónapra ezt játszani.
FBetti
2021-06-14 10:24:23
Sajnos nagyon úgy tűnik, hogy én is új ciklust kezdek.
Nemrég voltam WC-n és most már rózsaszínes a hüvelyváladék. :-(
Igaz, nem érzem, hogy meg akarna jönni, de volt már ilyen is és mégis megjött. :-(
Dettuska
2021-06-14 09:47:52
Igen-igen, este már tudtam, hogy itt a vége a várakozásnak sajna. Viszont nagyon pozitiv vagyok amugy: mutet utan volt peteeresem, mensi elott nem puffadtam, nem lett csunya az arcom és nem is görcsölök.. szóval igazabol, mar ez is nagy szo! Kivancsian varom, hogy helyre all-e a ciklusom :) Betti akkor neked szoritunk egesz heten!:)