Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65814 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Roxi22
2021-07-02 21:39:31

Szia Dorottya!.
Ilyet nekem is csinált,pont így menses után rakta be, mert volt nekem is egy ilyen hoeses.
Aztán amikor tényleg volt ovum és a hőm is úgy alakult valóban akkor átrakta oda.
Andi198729
2021-07-01 16:43:26

Lányok amikor hőgörbéztem, nálam is előfordult hogy más napra rakta be az ovut mint amikor ténylegesen volt. Volt h.már rég megtörtént és utanavaló nap v.másnap húzta be csak az ovut.v.még nem történt meg és már behúzta.
Dorottya biztos nem volt még ovud, a 6.nap meg korai, mert rendszerint akkor még a menzesz van. A rendszer úgy érzékelte a magas hő alapján amikor hirtelen megugrott hogy akkor volt ovu.
FBetti
2021-07-01 10:52:05

Amúgy a Fertility a 10. napra húzta be nekem az ovut.
FBetti
2021-07-01 10:34:23

De sajnos igen, de mindegy, majd legközelebb. Páromnak most úgy is ki kell kezelni ezt a baktériumos fertőzést. Úgyhogy még mindig a türelmet gyakorolom. :-))
Dorottya88
2021-07-01 10:04:17

Én is úgy gondolom, főleg, mert érzem illetve bőséges nyák előzi meg.
Sajnálom, hogy lemaradtatok róla, de hátha mégsem.
FBetti
2021-07-01 09:59:21

Sziasztok!
Dorottya, nem hinném, hogy volt ovulációd, amikor a rendszer behúzta.
Nekem meg nem húzta be, de úgy tűnik, hogy nekem meg megvolt. Csak épp lemaradtam róla. Én már csak röhögök ezen...
Dorottya88
2021-07-01 08:43:17

Sziasztok! Szerintetek mi történt a görbémmel? Hirtelen, ahogy ma reggel beírtam a mért adatot, kivette az 5 napos menzesz, majd berakott ovulációt. Mindig jeleztem, ha valami másképp alakult, azért ilyen magas a hőm szerintem minden reggel, mert iszonyat meleg van a hálószobánkban. Ahogy kisüt hajnalban a nap, már melegszik, napközbeni elviselhetetlen, csak klíma mellett lehet ott tartózkodni. Estére nyugisabb.
Próbáltam javítgatni benne, de mindenképpen ovulációt húz be. Nem értem....
FBetti
2021-06-29 14:39:13

Ha 11. napon volt, akkor várom a menzeszt, mert nem voltunk akkor együtt, amikor jó lett volna. Ez van.
Andi198729
2021-06-29 14:35:23

FBetti, valószínűleg megtörtént az ovu.a 11.napon nem korai szerintem. Nekem a 12.napon volt ovu a legutóbbi időben mikor mértem és ovutesztet használtam.es érdekes módon nekem aznap volt pozitív. Előtte nekem is általában a 13-14.napon volt.de volt már olyan is hogy a 15-16.napon volt ovum. Szóval ez változhat, vagy hamarabb vagy később van ovu, a ciklus annyival hosszabb v.rövidebb. majd elválik mikor jön meg a menzesz de bár ne jönne, de mivel írtad h.valószínű lecsúsztátok az ovut.
FBetti
2021-06-29 13:09:02

Meg a hőm sem szokott ilyen magas lenni ilyenkor. Szóval nem tudom.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!