Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65814 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Nem tudom, miért nem rakja be a szöveget, talán túl hosszú neki
FBetti
2021-06-22 11:38:04
ATPO
FBetti
2021-06-22 11:37:14
Nem használtam még ilyen programot, úgyhogy leírom inkább.
1. ciklus vérvétel:
AMH 0,17 ng/mL
(40-44 éves nőknél 0,027-5,47 a refenciatartomány)
ez alacsony sajnos, kimerülő petefészkem van, ezt tudom
TSH Supersens. 1,322 mU/L
T4 szabadfrakció 12,31 pmol/L
T3 szabadfrakció 4,61 pmol/L
ATPO
Dorottya88
2021-06-22 11:21:09
Sajnos, ez ilyen, hogy minden húzódik. Az orvosoknak egy hónap nem számít, de nekünk nagyon is. Szerintem ebben a várakozós időszakban inkább pihenjetek rá, ha tudtok, menjetek nyaralni. Mi úgy döntöttünk, felújítás ide vagy oda, elmegyünk pár napra pihenni. Nekem ebben az időszakban ez hiányzott a legjobban. És pihenés alatt sok minden történhet :-) kitartást!
FBetti
2021-06-22 10:45:23
Én ma megyek átjárhatósági vizsgálatra és így már az összes vizsgálatunk megvan. Azt gondoltam, hogy ha már folyamatban van a dolog és bent van az ember a SOTE ARC-on, akkor belátható időn belül kapok időpontot. Sajnos nem, július végére sikerült időpontot kérnem a doktornőhöz az eredmények kiértékelése miatt mennék. Nyár lévén szabadság is nehezíti a dolgot. Szóval most megint egy hónap várakozás. Ha ezt tudom előre, akkor már akkor kértem volna időpontot, amikor megkezdem a vizsgálatokat és még készen sincsenek.
Az eredményeket akartam feltölteni, hátha tudtok valamit mondani, hogy mennyire jó vagy rossz az eredményem. A héten megyek akupunktúrára is.
Dorottya88
2021-06-22 10:26:57
Sziasztok. Sajnos, nem tudom. Képfeltőltős progival talán lehet s akkor a linket küldöd. De azt sem ismerem.
Tegnap megjött, szóval pénteken megyek terhelésesre. Te hogy állsz, Betti?
FBetti
2021-06-22 10:21:21
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy hogyan lehet csatolni képet, fotót?
Dorottya, hogy állsz? A múltkor még szép volt a görbéd.
Andi198729
2021-06-17 15:44:24
Npalmer, az úgy teljesen jó, ha ovu körüli időben 2 naponta együtt vagytok így biztosan nem csúsztok le róla. Jobb mint mikor az ember minden napját a tesztelés meg hőmérőzés határozza meg.én is belefáradtam minden nap úgy kelni hogy még hőt kell mérni minden nap azonos időben.
ATPO