Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65814 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Npalmer, köszönöm!
Mennyi idős vagy? 3 hónap még nem sok idő, légy türelmes. Tudom, nehéz. Én is tanulom. :-)
Npalmer
2021-06-25 06:56:30
Betti én őszintén nagyon szurkolok nektek!
Npalmer
2021-06-25 06:54:36
Szerintetek velem van a baj, ha 3 hónap sikertelen próbálkozás után, amiből eddig egy hónapban hőmérőztem és ovuteszteltem, a meddőség kezelésének lehetőségeiről olvasok? Szeretek tisztában lenni a lehetőséggel, de a család azt mondja, hogy ennyi idő után nem szabad ilyenre még csak gondolni sem, de sajnos nem megy.
FBetti
2021-06-24 10:35:44
Igen Andi, olvastam. Sokat olvastam erről most a neten. Férfiaknál sajnos nehezebb kikezelni, mert a prosztatában és az ondóhólyagban nehéz olyan gyógyszerkoncetrációt elérni, ami szükséges. De megtámogatjuk más oldalról is (természetes szerekkel). Azért nem hagyjuk abba a próbálkozást, én még hiszek a csodákban. Sose lehet tudni, ha egy kis lélek jönni akar, akkor megtalálja a módját.
Andi198729
2021-06-24 10:21:38
Ja és még annyit akartam, hogy majd csinálnak tenyésztést a párodnak, és akkor kiderül az is, milyen antibiotikumokra érzékeny az enterococcus. Bár kevés gyógyszerre, viszont a penicillinre érzékeny, nekem is ez lett a tenyésztés eredménye, így kaptam Augmentint, mivel ezt terhesen lehet szedni.
Andi198729
2021-06-24 10:19:06
FBetti, sikerülni fog kikezelni, bár makacs ez a baktérium, de ki lehet kezelni. Anno mikor volt ez a fertőzés a műtétem után, akkor Monural-al kezelt az urológus, aztán Zinat-tal, és sikeresen kikezelte. Most Augmentint kezdtem el szedni, bár nem sok kedvem volt hozzá, de muszáj kipusztítani ezt a baktériumot. Na csak hadd pusztuljon ki. És remélem többet nem fordul elő. Sajna a kismamáknál ez a 2 leggyakoribb húgyúti fertőzés: E. Coli, és Enterococcus. Nekem mindkettő volt, egymás után.
FBetti
2021-06-24 09:35:25
Sziasztok!
Párom beszélt egy ismerős nőgyógyász dokival erről a fertőzésről.
Azt mondta neki, hogy amíg ez nincsen rendbe szedve, kár természetes úton próbálkozni, hiszen szinte 100%, h el sem jutnak a srácok oda ahova kell, útközben vagy már az elején ki is pusztulnak. :-((
Úgyhogy most irány az orvos és megpróbáljuk kikezelni.
FBetti
2021-06-23 17:57:54
Ma tudtuk meg az eredményt, szóval még nem voltunk orvosnál.
A baj, h állítólag eléggé rezisztens ez a faj. E. faecalis.
Állítólag a tőzegáfonya erre nem jó, csak az E. colira.
Roxi22
2021-06-23 17:47:43
Betti ebben nincs tapasztalatom de remélem mihamarabb sikerül kikezelni a párod.
Kapott rá vmi antibiotikumot ?
Amit Andi mond biztos jó.
Andi198729
2021-06-23 17:17:06
FBetti, nekem is ez a baktérium van sajna, és már másodszor fordul elő.volt 3 évvel ezelőtt is nekem, minden ott kezdődött a laparoszkópos miómaműtéttel, ott felsértették a húgycsövemet.azt követően kaptam az enterococcus fertőzést. Ez egy nagyon makacs baktérium, most augmentint írt a nőgyógyász.
Természetes gyógymódként ajánlom a tőzegáfonyát és a kisvirágú füzike teát.3 éve ittam ezt a teát és segitett.most terhesen nem lehet inni. A füzikét különösen ajánlják férfiaknak prosztata gondokra. Meg amúgy mindenféle húgyúti fertőzésre. Látjátok mindig kiderül valami a háttérben hogy mi a sikertelenség oka.azért is célszerű elmenni kivizsgálásra mert normális esetben akinél nincs semmi gond pár hónap alatt összejön a baba.
Mennyi idős vagy? 3 hónap még nem sok idő, légy türelmes. Tudom, nehéz. Én is tanulom. :-)