Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65814 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Meg a hőm sem szokott ilyen magas lenni ilyenkor. Szóval nem tudom.
FBetti
2021-06-29 13:07:26
Meg hát 11. napon korán is lenne, 13-14. szokott lenni.
FBetti
2021-06-29 13:00:53
Nem tudom, nyák nem volt, eddig ugyanolyan erős volt a csík egy nap, mint a kontrollcsík és előtte fokozatosan erősödött, majd ugyanígy halványult.
Most viszont határozottan halványabb volt a csík két nap és a harmadik nap konkrétan semmit nem láttam rajta a kontrollcsíkon kívül. Ha volt, akkor lemaradtam róla, az tuti.
Andi198729
2021-06-29 12:28:21
FBetti, nem elképzelhető, hogy esetleg mégis megvolt az ovud? Sokszor az ovutesztek nem egyértelműek, nekem is volt már olyan, hogy nem tudtam eldönteni, mennyire erős, és hogy pozitívnak számít-e, volt olyan, hogy meggyőztem magam, hogy ez még negatív, és biztos másnapra még erősebb lesz, aztán úgy jártam, hogy lecsúsztunk az ovuról, mert másnapra még halványabb lett szinte alig látható, és hát a következő menzesz is úgy jött meg, hogy következtetni tudtam rá, hogy akkor volt ovum. Nekem sokszor volt olyan, hogy aznap volt az ovum, mikor erősebb volt a 2. csík a teszten.
FBetti
2021-06-29 10:01:54
Amúgy eddig ovu előtt 36,2-36,3-ra ment le a hőm.
FBetti
2021-06-29 10:01:17
Sziasztok!
Nem tudom, hogy ez a vizsgálat (átjárhatósági) bezavarhatott-e a ciklusomba vagy most ez miért van (esetleg a meleg), de ahelyett, hogy lement volna a hőm és lett volna ovulációm, felment és szerintem nem volt ovum. 10 napon elkezdtem használni az ovutesztet és halványan látszott a csík, másnap kicsit erősebben, de még mindig negatív, következő nap nagy büdös semmi, utána nem is csináltam többet, mert felment a hőm, úgyhogy ovu biztos ott nem volt. Ezt most nem tudom értelmezni.
Npalmer
2021-06-25 10:58:07
Bejelentkeztem magánklinikára terheléses vércukor vizsgálatra (3 pontosra) és soha többet nem hiszem a háziorvosomnak. Szerinte a 4,5 tsh is teljesen jó a babavállaláshoz. Szerintetek ezeken kívül (sport és egészséges életmód, pajzsmirigy endokrinológus által felügyelve és kezelve (lesz), 3. és 21. napi hormonvizsgálat, többszöri nőgyógyászati ellenőrzés ultrahanggal, C+D vitamin és femibion 0 szedése) szükséges még valamit tennem?
Dorottya88
2021-06-25 10:50:00
Sziasztok lányok. Ma voltam terheléses vércukor vizsgálaton. Már az éhgyomri magas lett, magasabb, mint múltkor. 7. Így nem engedték a laborban, hogy megigyam azt a glükóz szirupot, 2 dl tejet és egy zsömlét kellet elfogyasztanom. Ezek után, nem értem, hogy miért, csak 60 perces vért vették, mondta a nő, hogy mivel magas volt az éhgyomri, nem csinálnak 120 percest. De mi van akkor, ha az orvosom kérte? Semmi infót nem találok a neten. Remélem, jövő héten tudok menni a nőgyógyászomhoz. El vagyok keseredve, hogy ennyi diéta és odafigyelés mellett sem jók az értékeim. Bár a meleg és a fűtéscsere stresszje hozzájárulhatott. Meg az is, hogy ma van a ciklusom 5.napja, még megvan.
Andi198729
2021-06-25 10:40:39
Npalmer, nem, a sima vércukor eredmények nem következtetnek rá, nekem is a vércukrom mindig rendben volt, az inzulin volt magas, most viszont az is rendben van, hála Tűű dokinak, Dusa Fannynak, és a diétának. Ehhez 0-60-120 perces vércukor terhelésre van szükség inzulinszint meghatározással. Csak az deríti ki.
Npalmer
2021-06-25 09:18:32
Neten úgy olvasom más értéket is kellene hozzá nézni, egyébként 4,96 volt az éhgyomri vércukrom.