Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65814 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Lányok, ezen sokszor dühöngtem én is, hogy olyan helyekre születik a gyerek, aki meg sem érdemli, mert pl. nem akarja, v.ami a legszívszorítóbb, megöli, v. nem foglalkozik vele, v. nincs is stabil háttere. Van, aki szó szerint potyogtatja. Ki voltam én is akadva, hogy pl. a férjem unokahúga is pikk pakk teherbe esett, és megszületett a kisfia, bosszankodtam, hogy mikor teherbeesett, nem is voltak összeházasodva a párjával, úgy lett gyors esküvő, meg albérletben laknak, és itt voltunk mi, akik házasok, stabil anyagi háttérrel, saját házzal, minden megvolt, márcsak a gyerek hiányzott az életünkből, és mégis mennyit kellett küzdenünk hogy gyerekünk legyen, orvostól orvosig járás, vizsgálatok tömkelege, gyógyszerek, és lombik. A sógorom volt párjának a lányának is pikk pakk összejött a baba, aztán 1 éves se volt máris becsúszott a következő, mikor a sógorom volt párja eldicsekedett vele, én leállítottam, hogy ezt már nem bírom hallgatni, hogy másoknak mindenféle küzdelem nélkül, véletlenül becsúszik, addig mi küzdünk, szenvedünk azért, hogy egyáltalán gyerekünk legyen, mivel tudatos, időzített együttlétből se sikerül, nemhogy csak úgy becsúszna. Sajnos azt kell mondanom a saját testvéremre is, hogy ő sem érdemelte meg a kisfiát, mivel nem is akarták a párjával, ők még ki akarták volna élni magukat, úgy fogták fel, hogy tönkrement az életük, nem tudnak menni ide, oda, nekem is osztogatja a tanácsokat, hogy majd vége az eddigi életemnek, de ezt úgy mondja, mintha valami rossz dolog következne, én erre mindig mondom, hogy 3 évet küzdöttünk ezért a babáért, a legcsodálatosabb dolog az életemben, eleget voltunk már kettesben a férjemmel, itt volt az ideje, hogy hárman legyünk végre. Mikor mindenhol születtek a babák, untam már, hogy szinte csak mi voltunk ketten a férjemmel, gyerek nélkül. Már szó szerint szégyelltem, hogy nekünk még mindig a nagy büdös semmi, főleg mikor még rá is kérdeztek. Úgy éreztem hogy ki vagyunk a gyermektelen meddő házaspár.
Npalmer
2021-07-06 13:09:24
Én a 3. napi hormonlaboromra a magángyógyógyászom állami rendelésére mentem, mert csak ott tud ilyet csinálni. Jön be a cigányasszony, hogy a lányának (aki ránézésre 15 évesnek tűnt) "megint barátja van és megint terhes". Hangosan ki is mondtam ironizálva, hogy de jó, hogy valakinek ilyen könnyű teherbeesni.
Dorottya88
2021-07-06 12:33:55
Betti, ezen én is sokat gondolkodom. Nagyon sokszor szembesülök ilyen helyzetekkel. Nem tudom....
Dorottya88
2021-07-06 12:32:51
Szerintem a tegnap megvolt. Már ma csökkent a nyák is és tegnap reggel feszített a hasam. Persze 100%ig csak uh-val lehetne megmondani. A hőm nagyon furi, mert meleg van a szobában és mikor így, mikor úgy. Szóval, nem tudom. Ovutesztet meg akarattal nem vettem, nem akarom, hogy ez körül forogjon minden. Bár nehéz.
FBetti
2021-07-06 11:48:46
Épp utazok a metrón, egy cigány nő és pasi négy gyerekkel. A pasi leszidja az asszonyt, h ha rajta múlik, elhagyná a gyereket. Erre a nő: És mi van akkor, majd a következő metróval visszajön, már három éves!
Ezt sosem fogom megérteni, h miért ilyenekhez születnek le lelkek, miféle tapasztalásra vágynak, ami ilyen családba viszi őket? Annyian vannak, akik szeretnének gyereket és ennél biztosan jobb szülők lennének, miért az ilyeneknek adatik sok gyerek???
FBetti
2021-07-06 11:39:44
Dorottya, ebből én azt látom, h még nem volt ovud, most eléggé leesett a hő, lehet, h most lesz?
Dorottya88
2021-07-06 11:32:19
Sziasztok. Betti, én most itt tartok. Kivette az ovut arról a pár napról, nagy örömömre. Voltam a terheléses cukorvizsgálaton, sajnos nem is csinálták meg a 120 perceset, mert magas lett az éhgyomri. 19-re kaptam a dokihoz időpontot, viszont akkor lehet, hogy már megjön addigra a mensim (remélem, nem). Viszont mindenképpen akarok beszélni vele, hogy akkor mit mond ő erre. A hormonjaim azt hiszem jók. Még gyorsan egy 21.napi vérvételt is megejtek, legyen viszonyítási alapom.
FBetti
2021-07-06 10:27:32
Npalmer, köszönöm!
Neked biztosan jót fog tenni egy kis kikapcsolódás. A gyógyszerrel biztosan sikerül beállítani a megfelelő értéket és utána már nem lesz akadály.
Npalmer
2021-07-06 09:50:13
Sziasztok! Betti szorítok neked, hogy ez a mostani jól alakuljon! Mi most két ciklusra (nehezen, de) felfüggesztettük a próbálkozást, mert augusztus végén lesz egy orrműtétem (nagyon régóta szeretném és most adódott rá lehetőség), így lesz ideje legalább (remélem) beállni a pajzsmirigy értékeimnek, mert egy hete kezdtem el szedni az 50-es letroxot. 4 hét elteltével megyek laborba ellenőrzésre. Az elmúlt időben több ismerősöm is mesélte, hogy ilyen 4-5 körüli TSH értékkel nem tudott teherbe esni és amint elkezdte a gyógyszert 1-2 hónapon belül sikerült, így nagyon bizakodó vagyok és türelmetlenül várom a szeptembert. Így a 2. oltástól számítva is eltelik három hónap és kicsit ki tudok legalább kapcsolni, mert az utóbbi időben 99%-ban a babaprojekten járt az agyam, szóval lehet, hogy ebből a szempontból is jót fog tenni.
FBetti
2021-07-06 06:21:23
Jó reggelt, sziasztok!
Én ma reggel új ciklust kezdtem, csak 21 napos volt ez a ciklus, ez egy nem jól sikerült ciklus lett.
Dorottya, neked hogy alakult a hőd?