Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65814 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok lányok. Tegnap voltam 23.napi vérvételen. Ösztradiolt, progeszteront és prolaktint néztek. Sajnos a prolaktin szintem magas. Viszont azt nem értem, hogy ciklus elején a váci laborban voltam (az is Synlabhoz küldi a mintát), most meg egy pesti magán laborban (ők ugyancsak oda). Viszont a referencia értékek eltérnek. De mindkettő szerint magas a prolaktin. Jövő hétfőn van időpontom a nődokihoz, ha addig nem jön meg. Bár most az eredményeim átbeszélése lenne nekem a fontos, nem az Uh.
Roxi22
2021-07-14 13:34:26
Szia!
A MOM érték még nincs meg csak a FB-HCG 34,76 mIU/ml.
Egyenlőre ennyit tudok.
Andi198729
2021-07-14 12:49:36
Roxi, nekem a 12.heti genetikai vizsgálaton a FB hCG 54,89 IU/L volt, és 1,30 MoM. Ha 2 MoM fölötti, már nagy az esély a Down kórra. Nekem alacsony kockázat lett a szűrés eredménye. Te megkaptad már az eredményt? Ne aggódj, minden rendben lesz :)
Roxi22
2021-07-14 12:32:53
Andi meg tudnád nekem írni hogy a 12 héten az FB-HCG mennyi mIU/ml volt neked?
Vagy mi a normál érték?
Mert nézelődök de semmit nem találok.
FBetti
2021-07-14 10:42:40
Köszönöm Andi! Bizonyára rendeződnek majd a dolgok, csak idő kérdése.
Na ehhez is türelem kell. :-)
Andi198729
2021-07-14 10:06:15
FBetti, az akupunktúra kezdi helyreállítani a ciklusodat.előtte hosszúak voltak neked, majd legközelebb beáll a normális kerékvágásba.en csak pozitív dolgokat tapasztaltam, előtte nekem is 24 napos ciklusaim voltak, utána már 26-27 naposak, a hormonlaborok során is mindig irta Tűű doki hogy szép intenzív peteéréssel járó ciklusaim vannak. A progiszint 13-ról 68-ra emelkedett, persze ehhez kellett az is h.helyreálljon az ir, es Tűű doki progesterone exeltist is írt tamogatásnak.de az akupunktúra minderre rásegitett.a doktornőnél akik hozzá járnak akupunktúrára, egymas után köszönt be a babybumm.engem néha fel szokott hívni Miriam doktornő és megkérdezi hogy vagyok. Nagyon szerettem odajárni, ott igazán tudtam lazítani, mindig végigaludtam.
FBetti
2021-07-14 08:32:05
Sziasztok!
Azokat kérdezem, akik jártak akupunktúrára, hogy tapasztaltak-e valami változást a ciklusban?
Nekem három napja tojásfehérjés nyákom van, ovuteszt full negatív, az első ilyen nap előtti nap őrülten kívántuk egymást a párommal, de hát ez még igencsak a ciklus elején volt, 6. ciklusnapon. Szóval nem igazán tudom ezt értelmezni. Az előző ciklusom 21 napos rövid volt.
Andi, te tapasztaltál valami változást?
Roxi22
2021-07-13 05:12:30
Köszönöm,nem aggódok úgy vagyok vele h az a lényeg h a babánál nincs semmi és ez a lényeg :)
Igen még korai biztosat mondani de nem gond :)
A mimoma tényleg nem játék, a családban volt és volt akinél nagyon eldurvult a dolog...
FBetti
2021-07-12 21:57:23
Roxi, örülök, h minden rendben van :-)), a ciszta miatt szerintem sem kell aggódnod.
Andi198729
2021-07-12 21:53:50
Roxi, nagyon örülök hogy minden rendben, gondoltam rád ma, hogy írtad a múltkor hogy ma mész a genetikaira. A 12.heti genetikain még nekem sem tértek ki a baba nemére.később biztosan kiderül, lehet hogy meg sem kell várni a 2.genetikait, hanem amikor mész legközelebb a dokidhoz , már meg tudja mondani. A ciszta miatt meg ne aggódj, az fel fog szívódni, az "szerencsésebb" mint a mióma, nekem a 4 évvel ezelőtti terhességemnél az alakult ki, sajnos az nem tud felszívódni, laparoszkóppal szedték le. A terhesség sokmindent kihoz, a hormonok miatt.