Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65814 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Köszi Lányok! Eléggé elszomorított, hogy pont most nem volt ovu, amikor hétfőn megyek a 21. napi (ami esetemben 25. napi) hormonlaborra és a 3. napin minden rendben volt. Már elkezdtem utánaolvasni, hogy milyen gyógyszerekkel lehet előidézni a jövőben ovut, ha ez többször előfordulna. Utálom az internetet egyébként!!! ja és magam, hogy szeretnék mindig mindenről tudni és képben lenni (túlzottan). Remélem igazatok van és tényleg megvolt, hétfőn kiderül.
Dorottya88
2021-07-16 12:23:53
Npalmer, nem tudom, milyen hőmérsékletű szobában alszotok, de nekünk elég meleg és szerintem tuti az miatt is mértem magasabb értékeket. Ahogy leköltöztünk a földszintre, már újra alacsony. És dobálja a rendszer az ovumat ciklus elejéről a végére, majd újra vissza. De velem nem babrál ki, mert tudom majdnem teljesen biztosan, hogy mikor volt. Szóval érdekes dolgok ezek. Kitartást!
Andi198729
2021-07-16 12:01:37
NPalmer, szerintem a digitális teszt jól mutatta az ovut, nekem is volt sokszor olyan, hogy a hőgörbe nem állt összhangban az ovuteszttel. Biztos emelkedni fog a hőd, vagy esetleg holnap lesz ovud. Bár nekem a digitális sokszor akkor volt pozitív, amikor ténylegesen volt az ovum, így rendszerint lekéstük, mert másnapra vártam mindig. Nem hiszem, hogy a letrox bezavarthat a ciklusba, én l-tyroxint szedtem, most jelenleg nem kell, mert pajzsmirigy túlműködés lépett fel.
Npalmer
2021-07-16 06:07:26
Lányok! A 16. napon negatív, a 17. napon pozitív lett a digitális ovutesztem, nyák van, bár kicsit kevesebb a megszokottnál és szurkált is a jobb petefészkem, ahogy szokott, viszont a görbém szerintem sajnos nem mutat ovulációt. Mit gondoltok? 2 hónapja hőmérőzök, és eddig mindig volt szépen ovu. Ennek a ciklusnak az elején kezdtem el a letroxot szedni, lehet hogy az kavart be?
Andi198729
2021-07-14 17:47:35
Dorottya, a magas prolaktin szintet helyre lehet hozni, gyógyszerrel, vagy pl.a barátcserje is jó erre. Beszélj a nődokival és endokrinológussal, a legfőbb a kiváltó okot megtalálni, ami nem feltétlenül az agyalapi mirigy daganata, hanem simán hormonprobléma. De akkor ez lehet az egyik oka a sikertelen terhességnek, hogy v.mi elindult aztán nem fejeződött be.sokszor már az is megnyugvás hogy az ember nem a sötétben tapogatózik, hanem fény derül a sikertelenség okára.
Roxi, a FB hCG érték szerintem jó, és ne aggódj, a többi érték is rendben lesz;)
Roxi22
2021-07-14 15:14:13
Dorottya ebben teljesen igazad van.Mar en is sokszor úgy vagyok vele h inkább ne olvastam volna neten.
De akkor már nem sok idő és a doki tanácsol majd vmi jót :)
Aztán mostmár hátha hamarosan rendbe jössz és jön a baby :)
Dorottya88
2021-07-14 15:01:23
Npalmer, a különböző fázisokban térnek el a referencia értékek. De mindegy is, úgy döntöttem, hiába olvasgatok össze vissza mindent, mert Dr. Google szerint amúgy a magas prolaktin szint az agyalapi mirigy daganatának a jele lehet legtöbb esetben. Lehet a koporsómra kellene inkább gyűjteni?? :-) :-) :-)
Szóval, a doki majd csak mond valamit jövő héten.
Npalmer
2021-07-14 14:47:12
Egyébként néztem egy videót youtube-on, ahol egy hölgy mesélte el az ő teherbeesésének a történetét, és neki is az volt a gondja, hogy magas volt a prolaktin szintje. Amikor kiderült, már egy éve próbálkoztak. Elkezdett rá gyógyszert szedni és a második hónapban jött a baba : )
Npalmer
2021-07-14 14:44:43
follikuláris, bocsi : )
Npalmer
2021-07-14 14:42:25
Dorottya szerintem az az oka ennek, hogy más a normál prolaktin szint a fullikuláris fázisban és más a luteálisban.