Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65814 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Andi198729
2021-07-19 17:37:30

NPalmer, mikor volt a vérvétel? A 21. napon? Az tényleg nagyon alacsony, elképzelhető, hogy nem volt ovud, vagy az is elképzelhető, hogy menzesz környékén vették le a vért. Remélhetőleg helyreáll, az is benne lehet a pakliban, hogy az oltás miatt van most ez, ha nemrég kaptad meg, mert 2 ismerősöm is küszködött ezzel, hogy hormonproblémája lett. De majd biztosan helyreáll, csak idő kell hozzá.
Npalmer
2021-07-19 17:31:01

Na hát nekem szerintem nem volt ovum, mert nagyon alacsony a progeszteron szintem, 2.97 nmol/L. Bár arra is gondoltam, hogy ha tényleg a 12. napon volt, akkor lehet már visszaesett, mert úgy érzem meg fog jönni nemsokára. Érdekey, mert eddig átlagosan 32 napra jött meg, ma pedig a 25. nap van.
FBetti
2021-07-19 14:59:01

Nekem is volt olyan, hogy barnáztam egy napot, aztán elmúlt, másnap semmi, harmadnapra meg megjött, pedig ilyen nem szokott lenni, már általában aznap este meg szokott jönni, amikor elkezd barnás lenni a váladék. Szóval én nem lepődök már meg semmin, több olyannal is találkoztam, ami eddig nem volt és furcsa.
Andi198729
2021-07-19 14:01:08

Dorottya, szerintem is mindenképpen menj el, az eredményeket legalább átbeszélitek. Van olyan, amikor így kezdődik a menzesz, lehet, hogy majd holnap fog beindulni igazából. Nekem is volt ilyen jó párszor, hogy rózsaszínes nyák jelent meg, de leginkább a wc papíron, ilyenkor mindig reménykedtem, hogy hátha nem menzesz, de sajnos mindig az volt, mert másnapra mindig beindult. Amikor ez a nyák megjelent, már szörnyen dühös voltam, mert abból már tudtam, hogy ismét sikertelen hónapunk volt.
Dorottya88
2021-07-19 13:42:10

Köszönöm, én is így gondolom.
Csak nem vagyok biztos benne, hogy ez igazi menstruáció. Csak wc papíron tapasztalom. De ilyen aztán végképp nem szokott lenni.
FBetti
2021-07-19 13:29:11

Dorottya, szerintem is menj el, ha megvizsgálni már majd nem is tud a menzesz miatt, legalább az eredményeket megbeszélitek.
Npalmer
2021-07-19 13:06:04

Dorottya, én elmennék mindenképpen átbeszélni az eredményeket.
Dorottya88
2021-07-19 13:01:39

Ti mit tennétek a helyemben? Elkezdődött valami barnás folyás, mondjam le a mai időpontomat a nődokinál? 2-án hívtam, mára tudott adni időpontot.... Igazából, a legfontosabb, hogy a vérvételek eredményeit átbeszéljük.
Olyan fura ez a vérzés, semmi nem jelezte előre, még cicifeszülés sem, az pedig mindig szokott lenni. Nem is gyenge.
Andi198729
2021-07-19 11:47:32

NPalmer, ebben teljesen igazad van, én is ezt éltem át, majdnem 3 éven keresztül, bizony elég nehéz nem erre gondolni, nekünk minden hónapot ez tett ki, mikor vártam a menzesz végét, aztán az izgalommal teli tesztelést, hőmérőzést, és mikor ott volt az idő, még jobban izgultam, sokszor amiatt, hogy együtt tudunk-e lenni, elcsípjük-e a megfelelő időt, aztán a 2 hét reménykedés, majd végül csalódás, ez váltotta egymást hosszú időn keresztül.
Nekem is sokszor tanácsolták, hogy nem kell vele foglalkozni, csak élvezni az együttléteket, de én biztosra akartam menni. Sokszor tényleg azoknak jön össze pikk pakk, akik nem foglalkoznak vele, csak úgy jön a baba, persze csak akkor, ha mindkét részről egészségesek.
Npalmer
2021-07-19 11:29:23

Én néha azt gondolom, hogy egy olyan dolgot szeretnék megérteni és rendszert látni bele, amit nem lehet talán és néha azt kívánom, hogy bárcsak buta lennék és nem foglalkoznék ilyen dolgokkal. Erre a két hónap szünetre is úgy gondoltam, hogy majd most pihentetem az agyam. Hát nem jött össze. Egyrészt kétszer együtt voltunk védekezés nélkül, nehezen ment rövid időre ugyan, de elengedni. Így titkon bizakodtam. Másrészt megijeszt, hogy nem biztos az ovu. Mindig van min aggódni.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!