Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Én néha azt gondolom, hogy egy olyan dolgot szeretnék megérteni és rendszert látni bele, amit nem lehet talán és néha azt kívánom, hogy bárcsak buta lennék és nem foglalkoznék ilyen dolgokkal. Erre a két hónap szünetre is úgy gondoltam, hogy majd most pihentetem az agyam. Hát nem jött össze. Egyrészt kétszer együtt voltunk védekezés nélkül, nehezen ment rövid időre ugyan, de elengedni. Így titkon bizakodtam. Másrészt megijeszt, hogy nem biztos az ovu. Mindig van min aggódni.
FBetti
2021-07-19 10:23:10
Nekem úgy tűnik, hogy tegnap volt ovum, nyákot nem láttam, tegnapelőtt volt pozitív az ovuteszt. Tojásfehérjés nyák 7-8-9. ciklusnapon volt. Ezt sem értem, de hát ez van.
FBetti
2021-07-19 10:20:33
Csak a görbét nézve én is akkora mondanám, amikor a rendszer behúzta, de nem egyértelmű a hőemelkedés. Ha egy hónapban kimarad a peteérés, az nem gond, előfordul ilyen, akkor van gond, ha ez rendszeresen előfordul. Persze életkor függvénye is, de úgy emlékszem, hogy te még fiatal vagy.
Npalmer
2021-07-19 10:20:27
Én is drukkolok neked : )
Npalmer
2021-07-19 10:19:03
Dorottya, én ma voltam a 21. napin, ami 25. napi lett, mert azt vettem alapul, hogy előző hónapban 21. napon volt ovu, és így a 21. nap nagyon korai lett volna, de most meg attól félek, hogy így meg késői volt és nem reális értékeket fog adni.
Dorottya88
2021-07-19 10:13:48
De amúgy, ahogy látom, a 16-17.napod esélyes, volt ott egy kis hőleesés és utána emelkedett.
Dorottya88
2021-07-19 10:12:04
Npalmer, 100%ra biztosan sajnos csak uh követéssel tudja bárki megmondani. Nekem is teszi - veszi ide - oda az ovut, de elvileg magas a progeszteron, így megtörténhetett. Nézték neked azt?
Én ma megyek orvoshoz, 29.napon vagyok. Reménykedem, hogy ha meg is jön, csak 17:30kor :-) 17:20ra van időpontom és annyira hülye voltam, mikor kértem, hogy csak a normál naptárat néztem, van-e akkorra valami más program.
Npalmer, drukkolok, hogy minden jó legyen.
Andi198729
2021-07-19 10:10:30
NPalmer, a closty használatát mindenképp az orvos dönti el, szükséges-e, és ehhez vizsgálatok szükségesek, te sajnos nem kérheted, mert csak indokolt esetben lehet felírni, ha az orvos szükségesnek látja, mert ez is hormon. Ezzel a peteérést segítik, spontán ciklusban akkor, ha egyáltalán nincs peteérés, vagy pl. nekem anno az inszemekhez írták fel.
Npalmer
2021-07-19 10:06:59
Szerintetek volt ovulációm ebben a ciklusban? Egyébként azon gondolkodtam, hogy adni fogok a dolognak még egy két hónapot (ekkor 5 hónapja lesz, hogy próbálkozunk) és ha nem sikerül, megkérem az orvosom, hogy closty-val segítsünk rá. Mit gondoltok erről? Ártani talán nem árt.
Npalmer
2021-07-18 12:13:38
Sajnos a 16. napon este rozé fröccsfesztiválon mulattunk, így másnap nem tudtam mérni. Igazából csak azt lenne fontos tudnom, hogy volt-e ovu, nem feltétlen fontos most az időpontja az időzítés miatt (mondjuk a hormonlabor szempontjából jó lenne tudni), mert úgyis most szüneteltetjük a dolgot szeptemberig. Leginkább azon aggódom, hogy nem volt ovu ebben a hónapban.