Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65814 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
FBetti
2021-07-19 10:23:10

Nekem úgy tűnik, hogy tegnap volt ovum, nyákot nem láttam, tegnapelőtt volt pozitív az ovuteszt. Tojásfehérjés nyák 7-8-9. ciklusnapon volt. Ezt sem értem, de hát ez van.
FBetti
2021-07-19 10:20:33

Csak a görbét nézve én is akkora mondanám, amikor a rendszer behúzta, de nem egyértelmű a hőemelkedés. Ha egy hónapban kimarad a peteérés, az nem gond, előfordul ilyen, akkor van gond, ha ez rendszeresen előfordul. Persze életkor függvénye is, de úgy emlékszem, hogy te még fiatal vagy.
Npalmer
2021-07-19 10:20:27

Én is drukkolok neked : )
Npalmer
2021-07-19 10:19:03

Dorottya, én ma voltam a 21. napin, ami 25. napi lett, mert azt vettem alapul, hogy előző hónapban 21. napon volt ovu, és így a 21. nap nagyon korai lett volna, de most meg attól félek, hogy így meg késői volt és nem reális értékeket fog adni.
Dorottya88
2021-07-19 10:13:48

De amúgy, ahogy látom, a 16-17.napod esélyes, volt ott egy kis hőleesés és utána emelkedett.
Dorottya88
2021-07-19 10:12:04

Npalmer, 100%ra biztosan sajnos csak uh követéssel tudja bárki megmondani. Nekem is teszi - veszi ide - oda az ovut, de elvileg magas a progeszteron, így megtörténhetett. Nézték neked azt?
Én ma megyek orvoshoz, 29.napon vagyok. Reménykedem, hogy ha meg is jön, csak 17:30kor :-) 17:20ra van időpontom és annyira hülye voltam, mikor kértem, hogy csak a normál naptárat néztem, van-e akkorra valami más program.
Npalmer, drukkolok, hogy minden jó legyen.
Andi198729
2021-07-19 10:10:30

NPalmer, a closty használatát mindenképp az orvos dönti el, szükséges-e, és ehhez vizsgálatok szükségesek, te sajnos nem kérheted, mert csak indokolt esetben lehet felírni, ha az orvos szükségesnek látja, mert ez is hormon. Ezzel a peteérést segítik, spontán ciklusban akkor, ha egyáltalán nincs peteérés, vagy pl. nekem anno az inszemekhez írták fel.
Npalmer
2021-07-19 10:06:59

Szerintetek volt ovulációm ebben a ciklusban? Egyébként azon gondolkodtam, hogy adni fogok a dolognak még egy két hónapot (ekkor 5 hónapja lesz, hogy próbálkozunk) és ha nem sikerül, megkérem az orvosom, hogy closty-val segítsünk rá. Mit gondoltok erről? Ártani talán nem árt.
Npalmer
2021-07-18 12:13:38

Sajnos a 16. napon este rozé fröccsfesztiválon mulattunk, így másnap nem tudtam mérni. Igazából csak azt lenne fontos tudnom, hogy volt-e ovu, nem feltétlen fontos most az időpontja az időzítés miatt (mondjuk a hormonlabor szempontjából jó lenne tudni), mert úgyis most szüneteltetjük a dolgot szeptemberig. Leginkább azon aggódom, hogy nem volt ovu ebben a hónapban.
FBetti
2021-07-18 09:42:19

Sziasztok!
Npalmer, 17. napon mi volt a mért hőd, mert úgy látom, h a rendszer kalkulált értéket rakott be.
Nekem sem minden hónap ugyanolyan. A ciklusok között van eltérés.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!