Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65814 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Andi198729
2021-07-20 09:42:37

NPalmer, igen, én is úgy látom, hogy nem valószínű az IR, a 60 perces glükóz és inzulin kissé emelkedett, de az a lényeg, hogy az éhgyomri rendben van, valamint a 120 perces érték is szépen visszamegy.
Npalmer
2021-07-20 08:19:20

Egyébként ti mit gondoltok az IR vizsgálatom eredményéről? Én annyit ki tudtam venni belőle, hogy a HOMA index alapján IR nem valószínűsíthető.
Glükóz: 4,7 mmol/l
Inzulin: 1,7 uIU/ml
Glükóz 60 perces: 9,4 mmol/l
Inzulin 60 perces: 65,39 uIU/ml
Glükóz 120 perces: 6,8 mmol/l
Inzulin 120 perces: 24, 2 uIU/ml
Npalmer
2021-07-20 08:15:27

Köszönöm doktor Andi : D Megpróbálok beszélni egy államis orvossal.
Dorottya88
2021-07-19 19:46:29

Köszi, Andi, a tippet! :-)
Andi198729
2021-07-19 18:41:02

Dorottya, igen, nehéz hozzá bejutni, de nem lehetetlen, nekem tavaly úgy sikerült, hogy írtam a központnak, ha felszabadul egy hely nála, lesz lemondás, akkor értesítsenek, ez volt egy pénteki napon, és hétfőn már telefonáltak is, hogy másik hétre felszabadult egy hely, délelőtti időpontra, mit bántam én, hogy el kellett kéreckedni a munkából, örültem, hogy bejutok hozzá. És végre ő hatékonyan kezelte a problémáimat, felkészített a lombikra, és neki is köszönhetem, hogy sikerült a baba. Tűű doki, Fanny és természetesen Antritter doktornő segített hogy végre teherbeessek, és kismama legyek.
NPalmer, mivel a peteérés nyomonkövetése folyamatos uh-t igényel, ezért érdemes államiban, legalább 2 naponta nézni kell, kb a ciklus 9.napjától kezdve. Az ad pontos képet. Most mivel a ciklus 25. napján nézték a progit, az is lehet, hogy már lecsökkent, és készül megjönni. Még nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem volt ovu. Azért kell nyomon követni a most következő ciklusban, mert így csak feleslegesen stresszel az ember a bizonytalanságban.
Npalmer
2021-07-19 18:28:53

Államiban csinálnak ilyet? Sajnos az én dokim egy héten csak egyszer rendel.
Dorottya88
2021-07-19 18:15:23

Köszi, Andi. Igen, őt próbáltam, de képzeld, még jövő év áprilisára sincs időpont hozzá. Igaz, online. Mindenképp, ha nem normalizálódik minden erőfeszítésem ellenére, akkor ez a következő lépés. Amúgy az nem gond, ha utazni kell.
Andi198729
2021-07-19 18:12:22

NPalmer, ha megjön, akkor menj el tüszőmérésre, hogy kiderüljön, van-e peteérés, ez csak folyamatos uh-val derül ki, és ha tényleg nincs, akkor kell rásegítés, elsőkörben clostyval.
Dorottya, a D vitamint azt lehet pótolni, kis idő, és beáll a normális szintre,azt nekem is szednem kell. A cukor problémával egy jó endokrinológust kell találni. Ajánlanám Tűű dokit, de nem pesti vagy, így utazni kellene, de én azt mondom, hozzá mindenképp megéri felutazni.
Dorottya88
2021-07-19 17:49:23

Na, nekem megjött rendesen. Nem is vizsgált a doki, de átbeszéltük a dolgokat. Szerinte a D vitamin alacsony és a cukrom nem túl jó. Most mérrnem kell, amit már majdnem egy hete csinálok, és jóvá kell tennem. Szedni az Inofolicot tovább. Prolaktin szerinte jó...
Npalmer
2021-07-19 17:46:56

Ma volt a vérvétel, 25. cnapon és biztos vagyok benne, hogy nemsokára megjön. Még az előző ciklus elején kaptam az oltást. Biztos fog valami gyógyszert javasolni az orvos, vagy progeszteron pótlást vagy ha úgy véli, hogy nem volt ovu, valamit ami serkenti az ovut. Csak azt nem tudom, hogy így, hogy nem biztos, hogy reális az eredmény, szedjek-e be bármit.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!