Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Edit, de örülök neki!!! :) Szerintem még nem késő, épp van idejük még találkozni ;)
Én tegnap kicsit féltem, ha nem lesz együttlét lekéssük, de valószínűleg most repedt még csak meg, délelőtt még pozitív volt a teszt, most már negatív. Tegnap elalvás előtt elképzeltem egy vicces sztorit, hogy is mehetnek a dolgok (biztos a forralt bor is rásegített) és ugye paráztam, hogy időben vagyunk-e, na szóval elképzeltem, hogy úsznak ezerrel a kis katonák, a petesejt már régóta vár, lassan lejár az ideje, de betoppan egy katona az utolsó pillanatban és mint egy ivóban a kalapját félrecsapva lazán megáll az ajtófélfának támaszkodva és megkérdi a petesejtet, mint egy csinos pultoslányt - ugye még nem zársz bébi? - és varázslatosan egyesülnek. Tudom buggyant vagyok kicsit, de a gondolatnak teremtő ereje van :D
mimike84
2018-12-09 16:05:35
Erikasz, ovu tuti nem volt még. A clostilbegyt segiti a tüszőérést, 5 napig kell szedni a ciklus elején, és általában 14-15 nap körülre hozza az ovut, de ez ugye egyénenkét változhat.
Megemeli a hőt, láttam görbét ahol az rlső bogyó beszedése utáni másnapra 5 tizedet ment fel, a closti alatt fenn is maradt majd szépen visszament alaphőre egészen a repedésig. Szóval nálam az ugrás a closti miatt volt. Ovu tünetem sem volt, pedig mindig megérzem mert napokig fájnak a petefészkeim, most ilyen sem volt. :)
Edit90
2018-12-09 15:57:06
Hát csajok olyan törtènt amire már nem számítottam. Egy nagy mèly beszèlgetès után megtört a jég,ès megvolt az együttlét. Mèg a ma dèli ovutesztemen is erős a csík,de már negatív. A tegnap esti volt igazi pozitív. Ma reggel mèg feszült a hasam,tojcsinyák tegnap ès ma is bőven,pedig alig szokott lenni,ès mèhszáj nyitva közèpen. Szerintetek elkèstünk? Ha így is van,a mai lelkizès tuti megèrte:)
Lion86
2018-12-09 15:15:04
Erikasz, nem tudom mire gondolsz, nem sértődtem meg semmin, lehet, hogy mindketten valamit félreértettünk :D Én arra gondoltam, hogy nem semmi, hogy ennyire rosszul hat rád.
Nem repedt még meg tuti, mert nagyon fáj. Ha nem ittam volna tegnap, max. 36,4 lett volna.
erikasz
2018-12-09 14:10:23
Lion :Már 36.3 -ról 36.5 re szerintem meg volt !:D
erikasz
2018-12-09 14:06:23
Lion :Lehet rosszul fejeztem ki magam ,de nem ugy értettem ne haragudj !:(
Bár csak én is megtudnám néha inni... én erre !
De nem tudom !
A párom is azt mondta.... bár meginnád te is néha és letudnál lazulni !:D
Lion86
2018-12-09 12:45:04
Angyal, örülök, hogy lement a hőd, reméljük most visszaáll minden a rendes kerékvágásba. Nekem bejött a kínai naptár mindegyik gyereknél (az elvesztett babáknál is, akiknek már lehetett tudni a nemét).
Erikasz, szerintem még nem volt. Reggel korán ébredtem és mértem, persze bejelöltem az ivászatot :D Csak 2 forralt bor volt meg egy kis Jager kora este. Most rendesen pozitív a teszt és mindkét oldalon eszméletlenül szúr meg majd szét durran a hasam.
Én a sört nem bírom :D Durva, hogy így reagálsz az alkoholra.
Mimike, ha abbahagyod 2-3 nap múlva elvileg visszamegy az alaphőre.
Edit, nagyon sajnálom, hogy ilyen a helyzet nálatok, de az már nagy dolog, hogy hajlandó segítséget kérni. Nekem a volt férjem volt ilyen, de ő nem volt hajlandó szakemberhez fordulni, kényelmesebb volt neki azt mondani, hogy mindenért én vagyok a hibás. Ha megoldódik nálatok a probléma, a baba is könnyebben fog jönni, mert nem csak az anyai, de az apai hozzáállás is sokat nyom a latban. Szorítok nektek :)
A görbém
erikasz
2018-12-09 12:12:00
Mimike :Bocsi a 36,4 nél ovu meg volt, mert 0,2 tizedet ugrott !
erikasz
2018-12-09 12:09:39
Edit :Utóljára mikor voltatok férjeddel ?
Mert 3,4 nap még jó az ovú előtt !
erikasz
2018-12-09 12:08:19
Mimike :Milyen gyógyszer a closti... ?
Mert ha az is peteérés előseggitő akkor meg volt az ovud a 36.2 nél ..de ha menszi kezdetekor együtt voltatok az jó pont mert lehet menszi alatt megtörtént az ovu !
Málnát már hagyd abba és meglátjuk mi lesz !
Én tegnap kicsit féltem, ha nem lesz együttlét lekéssük, de valószínűleg most repedt még csak meg, délelőtt még pozitív volt a teszt, most már negatív. Tegnap elalvás előtt elképzeltem egy vicces sztorit, hogy is mehetnek a dolgok (biztos a forralt bor is rásegített) és ugye paráztam, hogy időben vagyunk-e, na szóval elképzeltem, hogy úsznak ezerrel a kis katonák, a petesejt már régóta vár, lassan lejár az ideje, de betoppan egy katona az utolsó pillanatban és mint egy ivóban a kalapját félrecsapva lazán megáll az ajtófélfának támaszkodva és megkérdi a petesejtet, mint egy csinos pultoslányt - ugye még nem zársz bébi? - és varázslatosan egyesülnek. Tudom buggyant vagyok kicsit, de a gondolatnak teremtő ereje van :D