Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Lion86
2018-12-08 08:40:06

Melyna, nagyon "jó" , hogy ilyen tüneteid vannak, de sajnálom, hogy így megkínoznak. Nem korai, nekem már a nemvárt előtt napokkal jött a hányinger, fáradtság. Sajnos nem tudom mivel lehet segíteni, én a félbe vágott citrom szaglászást próbáltam, állítólag az segít, nekem is bevált, de nem mindig. Majd kérdezd meg a dokit, mert nem nagyon tudok módszereket a tünetek enyhítésére. A savra a Rennie biztos jó, azt szedheted.
Lion86
2018-12-08 08:34:33

Jó reggelt!
Erikasz, én valamiért még mindig arra gondolok, hogy a 9. napon volt. Nekem sem múlt el a hüvelyfeszülés ovu után, csak 2 nappal. És mivel korábban folyton magas volt a cukrod, ezáltal az inzulinszint is, előfordulhat, hogy hosszabbodott a luteálisod most, hogy kezd hatni a diéta. A magas inzulin rontja a progeszterontermelést és valószínűleg most, hogy alacsonyabb az lehet az inzulin, jobb a progiszinted is. Nagyon sajnálom a leesést, de nagyon szépek a görbéid mostanában, nehogy most feladd.
melyna
2018-12-08 08:31:36

Jó reggelt!
Üdv Kira és hajrá :)
Anita,Edit mi a helyzet megvolt az ovu?
Lion nekem soha nem volt nagykönyv szerinti a hüvelyváladék....most a ciklus vége felé fehéres krémes volt,aztán vizes,aztán krémes szóval aggódni nem kell. Ez olyan mint a középidős ovu.....az sincs mindenkinek :)
erikasz sajnálom az esést :( még így is szorítok,hátha :)
Angyal nekem volt olyan görbém ahol csak a 7.-ik nap körül ment lejjebb a hőm. Le fog menni az :)
Én tegnap elég pocsékul votam.... bármit eszek iszok,savam lesz tőle,meg hányingerem.... Este meg is kergettem a rókát :D Ma reggelem se jobb......1szelet vajaskenyér,tej...és máris hányinger,de savam hál isten most nincs :) lenne valakinek valami jó ötlete mivel tudnék jobban lenni? :D Ja és szerintetek nem túl korán jönnek a tünetek?
erikasz
2018-12-08 07:07:02

Jó reggelt !
Megcsináltam a tesztet negatív... hó mező pedig 10 ml :(
Leesett a hőm ...akkor is megcsináltam ...mivel ebben a ciklusban többször is leesett !
Be írtam negatív a teszt ...és át rakta az ovu -t ciklus 9 napjára mert többször volt ovus fájdalom be írva és tojcsi folyás !
De tudjátok arra rájöttem.... hogy ha ovu van nekem a hüvelybemenet elszűkül és megdagad és együttlét fáj ...ezt rögzítettem többször is !
Szerintem a ciklus 11 napján volt ....mikor megszűnt a fájdalom.. akkor volt véres váladék a betéten !
Legközelebb fogom tudni ,ha megjön a nem várt ....még nem jött meg ..de szerintem holnapra itt lesz a mikulás ..pedig nincs olyan érzetem !
Aludni ..hát 12 órakor feküdtem le és 4 órakor ébredtem csörgés előtt !
Itt voltak a húgomék sokáig a lányával és a vőjével... jókat beszélgettünk,nevettünk eltelt az idő.. pedig ő is dolgozik ma a húsboltban !
Lion86
2018-12-07 20:12:31

Na hát furcsa színek és szagok nincsenek szerencsére :)

Ezt találtam, ezek szerint normális vagyok :D
"Érzetek a ciklus során

A ciklus első felében, a menstruáció után általában száraz érzetű a hüvely, nincs vagy ragacsos a nyák állaga. Sokan írják le úgy, hogy száraz, ragacsos, gumi szerű. Majd a peteérésig, az ösztrogén hormonnak köszönhetően elkezd változni. Krémes vagy tejszerű lesz, egyelőre sűrűbb állagú, de nedves érzetű. Aztán az igazán termékeny időszakban, a tüszőrepedéshez közeledve szinte vízszerűvé és nagyon nedvessé, síkossá változik. Nedves érzetű lesz a hüvely, majd észreveszed a nyúlós, tojásfehérjeszerű nyákot, amit ha a két ujjad közé veszel, akkor szét tudod húzni. A színe áttetsző vagy opálos, fehéres, de lehet rózsaszínes is akár, mert van, aki kicsit vérzik az ovuláció idején. Az utolsó ilyen nedves napot csúcsnapnak nevezzük, és ez általában egybeesik a tüszőrepedés időpontjával. Persze lehetnek kisebb nagyobb eltérések, de hogy valóban megtörtént-e már az ovuláció, azt csak a hőmérséklet adattal együtt lehet biztosan megmondani. A peteérés után – a progeszteron hormon hatására – a nyák állaga állandósul egy nem termékeny állapotban – ez egyénenként eltérő lehet – már nem változik ilyen dinamikusan (lehet száraz, ragacsos, gumi- vagy tésztaszerű is), a hüvely érzete újra szárazabb lesz a menstruációig."
Anitacool
2018-12-07 20:02:30

Azt mondják a fertőzéskor kellemetlen szaga van és/vagy zöldes-sárgás. Személyesen nem tapasztaltam még hálistennek.
Lion86
2018-12-07 19:29:03

Mert nekem olyan fehéres. Az is felmerült bennem, hogy valami fertőzés miatt van és nem azért mert ovum lesz. Bár nálam a vizes is fehéres szokott lenni, sose volt még teljesen átlátszó. A krémszerű meg mindig (bocsánat hogy így részletezem) majdnem olyan mint a híg tészta és hófehér. Nem tudom pontosan melyiknek milyennek is kéne lenni, bár én amúgy is fura vagyok :)
Anitacool
2018-12-07 18:53:26

Erikasz nagyon drukkolok a holnapi teszthez :-)
Nekem annyiféle minta volt már a görbéimen, hogy nem figyelem őket :-) De kívánom, hogy legyen igazad és hamar legyen ovum :-)

Lion nekem átlátszó nyúlós olyankor. Miért lenne gond a minőségével?
Lion86
2018-12-07 18:46:08

Erikasz, szerintem a 9.napon volt. Elég gyakori dolog a leesés ovu utáni 2. napon. Szorítok a teszthez nagyon :)

Nálatok milyen ez a tojásfehérjeszerű nyák, teljesen átlátszó vagy kicsit fehéres? Második napja van nyúlós nyákom, de nem tudom, hogy normális-e a "minősége" vagy valami gond van.
erikasz
2018-12-07 18:31:22

Bocsi ha a ciklus 11 napján akkor 12 a luteláris ...holnap kiderül .de nincs semmilyen menszire utaló jel krémes folyás van méhnyak középen és közepesen kemény ..már nem nagyon merek vizsgálódni ..már többé nem fogok !:D

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!