Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Lion86
2018-12-10 09:31:51

Margaréta, hát igen az állandó időzítés nagyon rá tudja nyomni a bélyegét a házaséletre. Mi szerencsések vagyunk a férjemmel abból a szempontból, hogy általában akkor van ovum, amikor amúgy is együtt lennénk (hétvége, vagy valaki éppen vigyáz a gyerekre), így nem volt annyira nehéz "időzíteni" . De mikor nem tudtam pontosan mikor lesz, mert hol erősebb volt a teszt, hol nem, akkor kész idegbaj volt. Örülök, hogy most felszabadultan tudjátok élvezni egymás társaságát ;) Én is így vagyok mióta nem minden nap ezen kattogok :)
Remélem hirtelen javulásba kezd a férjed eredménye és nem juttok el a meddőségi központig :)
Margaréta88
2018-12-10 09:02:49

Sziasztok!
Pár nap lemaradásban vagyok, nem volt időm olvasgatni Titeket, de majd pótolom. :D
Sajnos a dokim közölte, hogy mivel velem minden rendben, de a férjemmel nem, így ő már nem tud úgymond mit kezdeni velünk, menjünk meddőségi központba. Először nagyon magam alatt voltam, de utána átgondoltam, hogy nem zuhanhatok magamba, nekem kell apában is tartani a lelket, hogy okés lesz minden. Januárban visszamegy a dokihoz, addig is én keresem a legmegfelelőbb helyet, ahová mehetnénk.
Ha tudtok ajánlani esetleg jó dokit vagy helyet, azt megköszönném! :)
De képzeljétek, mióta úgymond az esélytelenek nyugalmával "próbálkozunk", sokkal nyugodtabbnak érzem magam, nincs időzített együttlét, néha már én érzem úgy, hogy túl sokszor szeretném, ha összebújnánk. :D Úgy érzem, hogy még jobban imádom a férjem, mint eddig valaha. :)
Lion86
2018-12-10 08:24:44

Sziasztok!
Most látványos ugrás nem volt, de már nincs semmilyen tünet, úgyhogy szerintem este megvolt. Hét körül olyan szúrkálódás jött rám, hogy feküdnöm kellett.
Anitacool
2018-12-10 07:59:27

Sziasztok!
Nálam semmi extra azon kívül, hogy nem sokat aludtam :-)
mimike84
2018-12-10 07:58:27

Ma igy... Érdekes hogy igy lement pedig meg vagyok fázva, tiszta nátha vagyok :(
Ma veszem be az utolsó closti-t, aztán várakozok, kiváncsi vagyok innentől hogy alakul a hő :)
erikasz
2018-12-10 07:33:10

Angyal :A menszi nem befolyásolja az ovut és a teherbeesést sem sőt !:D
Angyal88
2018-12-10 07:13:21

Jó reggelt mindenkinek!
A hőm ma megint 36,8-ra felment hát már nem tudom mire gondoljak.
Szombaton hajnalban voltunk utoljára együtt, ha még volt kis vérzés mennyire befolyásolja a teherbeesést ha mégis volt ovu?
erikasz
2018-12-10 07:07:09

Mimike :Hát kiváncsi vagyok a mai mérésedre le ment e a hőd ?

Anitacool :Hogy állsz ?
Bár igazam lenne ..most 36.3 fogsz 2 szer mérni !:D
erikasz
2018-12-10 07:03:56

Kira :Köszönöm !:D
Olyan jó hogy megint itt vagy közöttünk !:D
Te hogy érzed ...nem sokára ovu ?

Edit :Boldog vagyok hogy megtörtént !:D
Már szerintem magasat mértél !

Lion :Nálad mi az újság ..megugrottál ?

Nekem múlóban a menszi ..tegnap volt a csúcs rengeteg volt ..majd szét szakadtam !
Ma megtudom az eredményt délután ..majd közlöm !

Itt a görbém :)

Kira84
2018-12-09 21:14:28

erikasz
Nagyon szép volt a görbéd,sajnálom hogy megjött, de új hónap új esély.
Nekem most megint meg kell szoknom a reggeli méréseket,totál elszoktam már tőle,így csak most este vittem be az adatot mert elfelejtettem :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!