Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Nagyon szépen látszik a pete mikor érik a ciklus 10 napjától a stagnáláskor mivel neked az alap hőd 36,3, 36.2 és a 36.4 nél érik ennyi hő elég a peteéréséhez !
Szép kiegyensúlyozott a görbéd !:D
Ovu december 30 án nem kétséges ,valószínű mivel 0,2 tizedet ugrott !
Szép lassan emelkedik a progiszint 4 nap stagnálás ,de a coverlinétől ami neked 36.4 ...0,2 tized emelkedés nincs meg ,ami állítólag ovu után 2 nap kéne lennie !
De a trifázisos görbéd meg van... ami terhességre utal !:D
Kívánom síkeres legyen a ciklusod ..mihamarabbi babásodást kívánok !:D
Remélem jelentkezel ha pozitív lesz a teszted !!
zsuzsi09
2018-12-10 18:20:12
sziasztok csajok, csendes kovetoje vagyok a fórumnak lassan tobb mint egy hónapja. Szurkoltam ám nektek ezerrel :) Véletlen szeruen találtam ide és elkezdtem mérni a homet is. Tobb mint 2,5 éve próbálkozunk, de hiába. Eredményeink jók, még sem jon a baba :/ Orvost váltottam a nyáron, azóta jobb a helyzet, ugyanis minden hónapban koveti ultrahangon az ovulációt. Ebben a hónapban írt fel eloszor Clostylt, amit szedtem 5 napig, aztán Pregnyl injekciót kaptam/nov.29-én/ dupla dózisban. Azóta várakozunk. Az ultrahang kimutatta, hogy az ovu meg volt, nov.30-án, vagy dec.1-én. a Clostyl hatására 4 petesejt lett 20mm, abból 3 a bal oldalon és egy kisebb a jobb oldalon. Bizakodó vagyok,sok mindent olvastam ezekrol a hormonokról, van akinek elsore segített, de vannak olyanok is, akiknek nem....mindenki más... Veletek vagyok és szorítok. felteszem a grafikont is, ti ehhez jobban értetek, én még csak most tanulom :) szép estét mindenkinek
erikasz
2018-12-10 17:09:20
Lion :A gránátalmát enni kell ...mindentől jó a cukrot is rendben tartja álitólag..a hormonokat és az édesburgonya !
Végre megtörtént ...nagyon örülök neki a hőd is szépen emelkedik !:)
Kira :A kapcsolatotok erősebb lett férjeddel ,ugy veszem ki szavaidból ..jót tett nektek a pihenés !:D
Szerintem ..most lesz ovu ..... akkor fáj a fejem, szédülök és a mellem érzékeny nekem is ..!:D
Az jó hogy katonák vannak.. nem késitek le a nagy találkozást !:D
Anitacool :Várom az eredményt ..nagyon kíváncsi vagyok mit mond az orvos !
Lion86
2018-12-10 17:06:35
Sajnálom Erikasz, bár még javulhat az eredmény. Általában fél év után lehet látni javulást, de van akinél egy év is akár a diétával. Viszont biztos, hogy a szervezeted érzi, hogy javulsz, mert a görbédiden is látszik. Viszont a gyógyszer kérdést nem tudom, ezt majd az orvos megmondja. De ha tartod a cukormentes diétát, nem lesz ám ilyen magas a cukrod, mint amikor megitatnak veled 7,5 deka cukrot. Ez csak azt jelenti, a szervezeted továbbra sem tolerálja a cukrot, de az számít milyenek az értékek a diétával. Ne keseredj el.
erikasz
2018-12-10 16:44:32
Lion :Sziasztok !
Hiába a diéta hiába a fogyás ..még magasabb lett 12,0 az érték, gluklozt... irtam kevesebb mint a múltkor 6,1 !
-..mi a túró van velem?
- vagy igazán örököltem édesanyámtól... ő is cukorbeteg és gyógyszert szed ,nagymamám is az volt .
Le voltam fehéredve ....a lányom mondta ..mikor haza jöttem az eredménnyel !
El sem hiszem !!!!
Lion86
2018-12-10 14:06:15
Nagyon várom az eredményt, kíváncsi vagyok mit tud erre a hosszú ciklusokra mondani.
Erikasz, képzeld tegnap vettem gránátalmát, rég ettem és annyira megkívántam, ahogy megláttam a piacon :D
Anitacool
2018-12-10 13:52:10
Lion holnap este megyek :-) Kíváncsi vagyok, mit mond, vagy milyen vizsgálatot javasol majd. Abban biztos vagyok, hogy egészségesebb életmódra kell váltsak, mert az utóbbi hónapokban lefogytam az izmom és feljött némi felesleg. Nekem sem jó, a cukromon is látszik azért (szerintem). De előtte végig hiperegészségesen éltem, úgyhogy nem hagyom magam ezzel lerázni.
Lion86
2018-12-10 13:38:46
Anitacool, mikor is mész dokihoz?
Erikasz, jól emlékszem, hogy ma lesz eredmény?
Lion86
2018-12-10 13:36:48
Kira, most egész jól néz ki eddig a görbéd, nem egyik napról a másikra ugrál, szerintem hamarosan ovud lesz, drukkolok, hogy legyen épp ügyeletes katona, aki célba ér :)
Kira84
2018-12-10 11:15:08
Sziasztok lányok. :)
erikasz, hát hogy mikor lesz vagy volt e már ovu nem tudom, ami feltűnt,tegnap és tegnap előtt erős szédülés, és ingadozó vérnyomás, kicsit kezd érzékeny lenni a bimbó is,.Mostanában az együttlétek is olyan spontán vannak és elég sűrün, hogy bármikor is legyen pém, szerintem van. lesz bent katona harcra készen :)
Nagyon szépen látszik a pete mikor érik a ciklus 10 napjától a stagnáláskor mivel neked az alap hőd 36,3, 36.2 és a 36.4 nél érik ennyi hő elég a peteéréséhez !
Szép kiegyensúlyozott a görbéd !:D
Ovu december 30 án nem kétséges ,valószínű mivel 0,2 tizedet ugrott !
Szép lassan emelkedik a progiszint 4 nap stagnálás ,de a coverlinétől ami neked 36.4 ...0,2 tized emelkedés nincs meg ,ami állítólag ovu után 2 nap kéne lennie !
De a trifázisos görbéd meg van... ami terhességre utal !:D
Kívánom síkeres legyen a ciklusod ..mihamarabbi babásodást kívánok !:D
Remélem jelentkezel ha pozitív lesz a teszted !!