Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
zsuzsi09
2018-12-11 17:10:18

Sziasztok - én ma így állok
Lion86
2018-12-11 14:45:00

Anitacool, hát az biztos hogy a frászt hozta rám a hőmérő, pedig eddig működött rendesen. Kivágom az összeset, van 3 digitális. Drukkolok, hogy gyorsan pozitív legyen az a teszt, aztán a másik is :)

Edit, nagyon szépen megugrott, szorítok én is nektek :)

Kira, ovutesztet nem csináltál? Kíváncsi vagyok a holnapi mérésre :)

Köszi Kitty :) Te hogy vagy?

Szia Lunadorothea! Az Edit által feltett kérdések valóban jól jönnének az elemzéshez :) Ha 28 naposak, akkor ez anovulációs ciklus, vagy nagyon rövid lesz a luteális fázis, ami nem jó.
Edit90
2018-12-11 14:21:57

Lunadorothea: mesèlj nekünk egy kicsit arról,hogy mikor mèred a hődet,hogy hol mèred,ès mivel? Ès hogy milyen hosszúak általában a ciklusaid?
KittyCat
2018-12-11 14:18:25

Lion, Edit micsoda görbék! Nagyon szèpek! :)
Lunadorothea
2018-12-11 14:12:46

Sziasztok!
Ez az első ciklusom, amit mérek, és nem igazán értem, hogy most mi történik :D
Kira84
2018-12-11 12:07:47

Üdv lányok. Kezd érzékenyé válni a mellem..
Edit90
2018-12-11 09:29:09

Sziasztok!
Melyna: nagyon örülök neked,ès gratulálok:) a sav kèrdèsnèl szokták tanácsolni,hogy egèsz nap eszegess kicsi adagokat elosztva,hogy mindig kevès kaja legyen a gyomorodban. A citrom tuti segít,meg a Rennie,de ha nem elèg vehetsz Gaviscont is. Az bevonja a gyomor nyálkahártyát ès nem márka úgy a sav. Van ezen kívül tüneted?
Lion: a jól bevált higanyos lázmèrő,èn is arra szavazok:) szèpen felmegy a hőd,szurkolok nagyon nektek :)
Írtam be pár èrtèket az elejére,hogy behúzza az ovut. Ma már ilyen magasat mèrtem. Ez volt az utolsó mèrèsem,nem akarom azt,mint előző hónapban,hogy olyan szèp a görbe aztán olyan nagy a csalódás. Nem is biztos,hogy jókor voltunk együtt,nem akarom beleèlni magam.
Anitacool
2018-12-11 09:05:34

Melyna juhuuu! Minden rendben lesz ;-)
Lion maradj a hagyományosnál, a digi nem megbízható! Szép ovu, szuper, hogy így beállt a ciklusod!
Én ma így, semmi extra. Kissé nyílt a méhszáj így csináltam ovutesztet tegnap. Negatív, de már nem hómező. Talán jövő hét elején lesz ovu, akkor nem tolódik nagyon durván ki.
Lion86
2018-12-11 08:37:23

Melyna, nagyon örülök, hogy végre látta a doki. Szorítok, hogy továbbra is minden jól alakuljon :)

Angyal, szerintem 1-2 napon belül várható, legyetek résen :)

Én meg kidobom most már ezeket a sz@r digitális hőmérőket. Eddig jó volt, megnéztem 2 hete a régi higanyossal (nem a másik, a nagy számos, amelyik eltört, hanem van az a régi higanyos) és egyezett a digivel. Most reggel a digi 36,3 volt, azt hittem hogy már megint gáz van és nem repedt meg a tüsző, erre higanyossal 36,7. Maradok ennél.
erikasz
2018-12-11 07:28:39

Megyek dolgozni ..szép napot nektek !:D

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!