Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Lion86
2018-12-08 15:50:58

Erikasz nekem sem mindig zutty piros, van amikor előző nap barnáspiros, van hogy rózsaszín, attól is függ mennyire nyílik ki a méhszáj. Ha szűk a méhszáj és lassan csordogál kifelé a vér, akkor a hüvelyben eloxidálódik és barna lesz.

Sikerült rávenni a férjem, bár nem is tiltakozott :D Kénytelen voltam megmondani, hogy holnap már talán késő.
erikasz
2018-12-08 15:12:43

Lion :Huuuuh ...de jó végre mindjárt ovu ...lesz a fa alatt pozitiv teszt ...adná az Úr !:D

Nekem úgy tűnik megjön ...de nekem barna előtte nem szokott lenni ..rögtön piros színű ...megváltozott a menszeszem is !
Lion86
2018-12-08 14:29:12

Köszi Anitacool :)
Úgy tűnik kezd beállni a ciklusom majdnemtankönyvi 30 naposra, lehet, hogy jó ötlet volt a férjemtől, hogy ne szedjek semmit (csak inozitol meg diéta). Még nem pozitív a teszt, de este vagy holnap szerintem már az lesz, de nagyon szúr a petefészkem, félek, hogy lekéssük, mert ma se lesz együttlét. Érdekes, hogy megint a jobb oldal, de a doki is mondta, hogy a bal "nyugalomban van", de nem is érdekel, ha a másik működik rendesen.
A tesztek
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=202IMG_20181208_141626.jpg
erikasz
2018-12-08 13:04:26

Anitacool :Még jön 2 db 36.3 ...1db 36.2 és végül 36.4 az lesz ovu ,még 4 nap !:)
Bár igazam lenne..adná az Úr !

Már jelentkezett a világosbarna folyás, nem vér, de van :(
Anitacool
2018-12-08 11:24:16

Erikasz az már fél siker, hogy hosszabb a luteálisod, szerintem így jobbak az esélyeitek a beágyazódásra, ha megtermékenyül a petesejt. Sajnálom a zuhanást, őszintén reménykedtem.
Lion drukkolok az ovuhoz, hétvége van, mimdemt bele! :-)
Melyna nekem az ágyam mellé colt bekészítve háztartási keksz. Mielőtt felülsz/felkelsz egyél párat. Nekem bevált.
Nálam semmi ovujel nincs..
Lion86
2018-12-08 11:13:49

Ja a görbét nem is tettem fel :) Annyira nem is izgatott most a mérés, csak kíváncsi voltam a nyák miatt, hogy mi lehet. Ha lesz ovum, akkor szerintem holnap - holnapután várható.
erikasz
2018-12-08 09:17:09

Melyna :Fahéj:
Hatóanyagainak köszönhetően természetes érzéstelenítő – és összehúzó hatású, ezért remek fájdalom – és vérzéscsillapító tea készíthető belőle. Ám figyelj arra, hogy túlzott mennyiségű fogyasztása várandósság alatt vetélést okozhat, és a fahéjolaj fogyasztását is mellőzd, ha babát vársz.

erikasz
2018-12-08 09:15:17

Melyna :Fahéjat nem lehet terhesség alatt !!!!!
Ezt én sem tudtam !!
erikasz
2018-12-08 09:08:15

Lion :Köszönöm neked ..remélem jó lesz a culorterhelés !
Lehet igazad van ..szerintem az együttlét nem volt jó akkor.. mert 21 én voltunk este ,utána már csak 25 én mivel mentem rákszűrésre !
Meghosszabbodott volna a luteláris ...lehetséges lenne ?
Megfagyok megint ..nagyon fázok ..lehet nem pihentem ki magam !:)
Hol van a görbéd ?
Mennyit mértél ?

Melyna :Puffasztott rizst egyél ,háztartási kekszet és éhgyomorra langyos citromos vizet igyál !
Tejterméket ne egyél túró ,tej .joghurt ,paradicsom ,lekvár.. mert ezek nagyon csinálják a savat !
Trapista sajtot eheted ,tömlő sajtot és aszalt gyümölcsöt a mazsola és a fahéjas alma cukor nélkül kiváló savlekötő hányingert is megszünteti !

olvasd el

Ma, amikor tömegek küzdenek gyomorsavtúltengéssel, reflux betegséggel, miden hírt élénk érdeklődés kísér, ami a kínzó állapot természetes enyhítéséről szól.

Az ausztrál RMIT Egyetemen az egyre divatosabb fahéj hatását vizsgálták a gyomor- és bélműködésre, és úgy találták, hogy a fűszer kifejezetten hasznos lehet, ha valakinek túl sok a sava. Bár a kutatók sertésekkel kísérleteztek, úgy vélik, a bizonyítékok elég erősek ahhoz, hogy feltételezzék: a fahéj az embereknek is használ.

Az ázsiai konyhában előszeretettel használt fűszer mérhetően csökkenti a sertések gyomorhőmérsékletét, akár 2 Celsius fokkal – állapították meg.

„Miközben a sertések emésztenek, szén-dioxid termelődik a gyomrukban. A fahéj ennek a mértékét csökkenti azzal, hogy jelenlétében a gyomorfal kevesebb gyomorsavat és pepszint választ el” – magyarázta a kutatást vezető Kourosh Kalantar-zadeh professzor.
melyna
2018-12-08 08:48:02

Lion köszi! Megpróbálom a citromot,vesztenivalóm nincs :) Acidogit rágótablettát "szedek" az olyasmi mint a rennie,de sokat nem segít :( meglátjuk mit mond a doki aztán megkérem valamit írjon fel. A hányinger még nem is zavar,de a sav szétmarja a torkom már :(

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!