Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Edit90
2018-12-09 10:21:57

Sziasztok!
Nem sikerült semmire sem jutnunk. Vagyis annyit sikerült elérnem,hogy őszintén elmondta,hogy neki ezek az időzített dolgok nem mennek. Túl nagy lelki teher neki már az is,hogy nem spontán az együttlét,de most a munkájával kapcsolatban is van gond,így nem ment. A sikertelen nap után a következő már eleve feszült,hogy vajon most mi lesz így persze az sem...spirál. az a baj,hogy ő egy nagyon zárkózott èrzelmes,èrzèkeny fèrfi,nehezen nyílik még nekem is,ès túl negatívan látja az életet. Volt már ez gond korábban is,hogy ha van munka,vag, más probléma,akkor nem megy az ágy sem. Most megbeszéltük hogy fog segítséget kérni,mert már legalább oda eljutottunk,hogy ez őt is zavarja,nem csak engem. Próbálom támogatni,de közben nekem is nehèz,hogy ne azt éreztem,hogy èn okozom a feszültséget őbenne.
mimike84
2018-12-09 09:19:52

Sziasztok

Erikasz sajnalom hogy Neked is megjött
Melyna, én a terhességem utolsó harmadában kb rennie-n éltem, annyi savam volt, de a többiek által ajánlott citrom is jó :) Holnap mész kontrollra?

Én ma igy, a hőmet szépen felviszi a closti...
Igy most attól félek hogy lemaradok az ovurol mert igy a hőből nem sokra jutok. Bar ha letelt az 5 nap akkor elvileg vissza kell rendeződni a hőnek, nem?

Én kérdeztem a málnalevelet és iszom is :)
erikasz
2018-12-09 08:33:54

Angyal 0.4 tized zuhanás ez ovu-t is jelezhet !
Te iszod menszesz óta a málnát ?...nem emlékszem ki kezdte el !
Az én görbém még nem érdekes !
Bőséges menszi van !
erikasz
2018-12-09 08:28:20

Edit :Mi az újság ...megtörtént az együttlét ?
Rettenetesen sajnálom ...de van ilyen.. hogy el van fáradva munkahelyi probléma és próbálja magába fojtani.. nem akar vele idegesíteni ..meg lehet érteni!
Lion :Megtörtént az ovud ?
Hallom bepityóztál ..!:D
Kell az néha ..nekem is kéne ...de én életemben egyszer ittam 3 centes seryt és elájultam a kövesúton 18 évet töltöttem ...azóta soha semmit nem ittam.. még meg sem nyaltam !:)
Alkohol allergiám van ..még az Antifront Béres cseppektől is berúgtam 12 csepptől ami a alkoholt tartalmaz rosszul lettem tőle !:D
Angyal88
2018-12-09 08:23:16

Jó reggelt mindenkinek!
Ma mai hőm 36,5 végre lement a régi alapra és remélem nem csak leesett és az ovut jelzi ez holnap úgyis kiderül. A régebbi méréseim alapján általában a 9. napon szokott leesni a hőm. Júliusi terhességem óta kicsit felborult a hőm és a mensim, igaz olvastam olyat minden nőnél 3-4 havonta rövidebb a ciklusa a megszokottnál. Bár ez igazából nem számít mert sürűn együtt vagyunk és nem a baba miatt, engem inkább csak az miatt érdekel mert nagyon kislányt szeretnék a fiúk mellé. Viszont ha babás leszek akkor már csak az számít, hogy egészséges legyen!
Egyébként szerintetek a kínai kalkulátor mennyire megbízható?

Erikasz nagyon sajnálom, hogy megjött neked is. :(
Lion86
2018-12-08 21:57:07

Köszi lányok :)
Edit, holnap reggel még jó esély van, ne keseredj el. Ha nem mondtad neki, esetleg tegyél te is úgy mint én és szólj, ha szeretne a fa alá pozitív tesztet akkor cselekedjen :) Szorítok hogy összejöjjön.

Én holnap nem tudok mérni, disznóvágási vacsorán voltunk és kicsit leittasodtam :D Nagyon azért nem,, csak tudom, hogy a bor nagyon emeli a hőt.
melyna
2018-12-08 18:37:19

Edit ha ma erősebb akkor valószínű holnap szabadul ki. Tökéletes lesz az még holnap. Fel a fejjel :)
Edit90
2018-12-08 18:34:41

Hát csajok èn teljesen el vagyok keseredve. A tegnap este nem jött össze,túl fáradt volt. Ma napközben nem,eswtleg este,de kicsi az esèly,mert más miatt nagyon rossz a hangulata. Mindent bevetettem,amit tudtam,èa semmi nem segített:'( a tegnap esti ovuteszten mindkèt csík egyforma volt. A ma dèlin erősebb volt az èn csíkom,mint a kontroll. A hőm ilyen. Szerintetek holnap mèg van esèly? Mèg sosem volt olyan hónap,ami kimaradt volna,ès ezt most világvége tragédiának èlem meg:(
Anitacool
2018-12-08 17:57:46

Lion nagyon szuper vagy, drukkolok ezerrel!
Én nem is álmodozom tankönyviről.. sose volt, szerintem sose lesz. Reméltem, hogy a szülés után majd szépen beáll. Hát nem :-D Jövő kedden megyek az endokrinológushoz. Talán tud majd okosat mondani nekem.
erikasz
2018-12-08 17:28:12

Lion :De jó ...nagyon örülök neki...erre a férfiakat könnyű rávenni !:):)
Megjött rendesen úgy hogy másik ciklust kezdek ...nem is gondoltam volna hogy ha kicsit nyitva a méhszáj, akkor ilyen a vér megbarnul... látod a jó pap is holtig tanul !:)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!