Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2018-12-07 18:27:02

Csajok !
Azt néztem az imént a görbémben ,hogy most ha jó helyre rakta a rendszer az ovut akkor a 17 DPO -vagyok ,ha ciklus 9 napján akkor a DPO 14 napján .ha a ciklus 11 napján akkor 13 DPO vagyok ...jajjjj de izgulok reggel tesztelek !:)
Nekem csak 11-12 szokott lenni a luteláris !
Itt a görbém
erikasz
2018-12-07 16:55:44

Anitacool :Nézted a multkoroi görbéd ?
Az ötödik nap mikor ugyan ez a forma jelentkezett ovu volt nálad !:D
Igy jött most 36.2 utána 36.3,36.4,36.3 ,36.3 .36.2 ,36.4 és ovu a 36.4 nél !
Nézd meg hamar lesz most ...de izgalmas !:D
erikasz
2018-12-07 16:47:43

Kira :De örülök ..hogy újra itt vagy ...és főleg annak ,hogy 10 kg leadtál !:D
Ha a párod ezt álmodta ..ugy is lesz !:D
Az enyém is azt álmodta ...írtam is neked !:)
Szépen megemelkedett a hőd... csináltál LH tesztet ?
Kira84
2018-12-07 14:20:54

Üdv újra lányok.
Ismét itt vagyok és elkezdtem megint mérni,az elmúlt időszakban megszabadultam 10 kg tól,Igaz kicsit mozgalmas időszak van mögöttem meg még lesz is,
Igazából azért is jöttem vissza mert a páromon is látom hogy nagyobb hévvel van rajta a próbálkozáson mint eddig.
A minap úgy kelt hogy közölte velem azt álmodta hogy azt mondtam neki babánk lesz de nem egy hanem rögtön kettő :) Na mondom szép, ha már ezzel álmodik akkor talán itt az idő újra próbálkozni..
erikasz
2018-12-07 13:17:31

Kitty :Ohhh ..de nagyon sajnálom !:(:(

Edit :Hűűűűű ..de jó ..már ovu !:)
Köszönöm neked ..hogy ezt le írtad ..igazad van !
Akkor lehet a Hemoglobin H1 -sem lesz magas !:)

Vica :Ez jó hir hogy a párod rendben van !:)

Anitacool :Azért mentem megint ...mert a körzeti nem írta fel a cukor gyógyszert.. mert azt mondta... amilyenek az értékeim ,evés előtt ,után ...bekomálnék !
Ha most jó lesz, akkor örülök ...ha nem, szedhetem a gyógyszert !

KittyCat
2018-12-07 13:00:40

Sziasztok!
Sajnos nekünk új hónap indul, de elèg pozitív vagyok. Azt most valahogy jobban sajnálom, hogy nem tudunk UH képet vagy legalább pozi tesztek a szülőknek a fa alá rakni. Pedig az nagyon kis cuki lett volna. :)
Edit90
2018-12-07 12:46:37

Sziasztok!
Erikasz: Mivel délután 5 után már nem ettél, a vizsgálat reggel volt ez eleve nagyon sok idő. Ehhez még hozzájött az is,hogy bicikliztél, ami már elegendő fizikai aktivitás a nemevés után ahhoz,hogy a szervezet bedobjon nemi cukrot a raktárakból,hogy ne legyél rosszul. Így az éhgyomri cukor már nem is annyira éhgyomrinak felel meg. Sajnos emiatt tuti kicsit magasabb az érték,mintha nem mozogtál volna előtte. Az ujjbegyből nézett értékek sosem olyan pontosak,mint a vénás, és készülékenként is elég eltérőeket mérnek. Szokták is mondani,hogy a különböző típusú készülékeket sem szabad egymáshoz hasonlítani,és a vérvizsgálathoz sem. Emiatt lehet,hogy neked pont más irányban volt eltérés,mint Lionnak.
Lion: nagyon jó,hogy most már tojcsis nyákod is van,ez még előző hónapban sem volt. Most van, a hőd is lent, miért ne repedne meg? Pozitívan,és minden rendben lesz :)
GőVica: Én jókat olvastam a foladrolról, az infolic férfi párja, ígéretes az összetétele szerintem.
Nekem mára ilyen lett a hőm. A tegnapi ovuteszt teljesen negatív volt, alig volt második csík, a ma délin már majdnem egyforma a két csík, szerintem este lesz teljesen pozitív. Ma már nagyon feszül és szurkál a hasam,és érdekes,hogy a bal oldalt. Az előző hónapban is a bal oldal volt. A férjemnek sok munkája van,fáradtan indult már reggel is,és este későn ér haza.Szurkoljatok,hogy ne csak bedőljön az ágyba!
GőVica34
2018-12-07 12:36:14

Sziasztok.Most jöttünk andrologiáról.Azt mondta a doki páromnak hogy teljesen normális a spermaképe.Persze lehetne jobb is de jó.Ajándékba kaptunk 40 tasak FOLRANDOL-t, van olyan itt akinek a párjaezt issza?Esetleg segitett?
Anitacool
2018-12-07 12:33:17

Erikasz nekem a laboros hölgy mondta, hogy mindenkinek magasabb télen a cukra, nekem is pár tizeddel magasabb volt, de még normál tartományban. Ilyen gyakran nem is látom amúgy értelmét a terhelésnek. Ettől függetlenül kíváncsi vagyok nagyon az eredményekre! Nekem azt mondták terhelés előtt minimálisat mozogjak, közben meg próbáljak semennyit. Úgyhogy még lépcsőzni sem mertem, lifttel mentem nem hogy biciklizzek :-) Érdekes, hogy mennyire másképp nézik.
erikasz
2018-12-07 12:09:54

Angyal :A progeszteron nehezebben ürül ki a szervezetből ..igyál egy kis kamillát !
Ha igy sem megy le a hőd akkor a terhesség megkérdőjelezhető és csinálni kell egy HCG tesztet !:D

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!