Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Angyal :Holnap holnapután 0,4 tized esés ez hirtelen... csúcs lehet vagy ma kiszabadul !
Együttlét legyen meg ..de még a szombati is tökéletes.. ha ma van !:D
Angyal88
2018-12-11 07:10:59
Jó reggelt mindenkinek!
A mai hőm ismét lement 36,4-re. Ezek szerint még nem volt ovum. Nem szeretnék lekésni róla, de sajna szombat óta nem voltunk együtt.
Erikasz Lion szerintetek mikorra várható?
A mai görbém
erikasz
2018-12-11 06:22:51
Bocsi a múlthavit nyomtam meg
Ki hogy áll ma ?
erikasz
2018-12-11 06:21:12
Itt a görbém :)
A rendszer 26 ciklusnapra tette.. nem is figyeltem ,de 9 naptól várhatom az ovu-t !:D
erikasz
2018-12-11 06:17:26
Melyna :Na látod ..minden rendben ...ott van ahol lennie kell...csak még nagyon picike !!:D
A jó Isten tartsa meg épen egészségesen nektek ..boldog baba várást kívánok !!!:D
Nagyon vigyázz magadra !!
mimike84
2018-12-10 21:05:36
Melyna, szuper hirek, örülök :))
Zsuzsi, üdv a csoportban. Nekem is ez az első clostis hónapom :)
A görbéd nagyon szép, biztató :))
melyna
2018-12-10 20:54:49
Sziasztok!
Csak rövid helyzetjelentést írok. Méhen belüli terhesség,petezsák 7,7mm szikhólyag látható,baba még nem :) Aztán holnap bepótolom az olvasnivalót :)
erikasz
2018-12-10 20:41:13
zsuzsi09 :A fázás jót jelent az is terhességi tünet ,szaglás, olyan vagy hírtelen mint egy nyomozó kutya már a 10 DPON jársz 13 ,14 nél tesztelhetsz is, de 10 érzékenységű tesztel !
Az idő 35 éves ..nekem 3 gyermek volt már 30 évesen ...lehet neked egyszerre adatik meg... Adja az Úr .......3 petesejt sohasem lehet tudni !:D
Remélem jelentkezel még !:D
Megyek aludni fáradt vagyok ..reggel meló !!:D
Jóét ..szép álmokat !
zsuzsi09
2018-12-10 19:52:37
erikasz - koszonom a biztató szavakat, aranyos vagy. Gorbém sajnos nincs, bár novemberben már mértem, de sajnos végig beteg voltam :/ lázas :/ de minden rosszban van valami jó,mert ha nem lettem volna beteg akkor nem találok itt rátok :) tobb idom volt keresgélni. Sajnos nincs osszehasonlítási alapom milyen volt clostyl elott.... de komolyabb jelek nincsenek, pregnyl után nagyon fáradt voltam, de az elmúlt, most inkább fázós, mivel nem voltam még terhes, itt sincs osszehasonlítás. Szedem a vitamint már 2 hónapja,páromat is megajándékoztam a Florandrollal, az ido is surget nem vagyunk már olyan fiatalok, lassan 35, nincs mire várni
erikasz
2018-12-10 19:13:49
zsuzsi09 :Van még görbéd ,egyet fel teszel még, mikor nem kaptad az Clostylt, és a Pregnyl injekciót !
Arra lennék kíváncsi ..változtatott e a görbéden ?
Együttlét legyen meg ..de még a szombati is tökéletes.. ha ma van !:D