Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2018-12-12 07:01:41

Jó reggelt !:)
Ki hogy áll ?
erikasz
2018-12-11 22:14:37

Lion: Értem..... akkor azért volt hirtelen magas ..látod engem megzavart a hő ugrás !:D
Lion86
2018-12-11 20:51:16

Erikasz, kizárt, hogy a 15.napon volt, mert egyértelmű ovus fájdalom volt a 16-on és a teszt is akkor volt pozitív. Amikor 2 tizedet ugrott, előtte volt az ivós este :D
Lion86
2018-12-11 20:49:52

Ja igen, ezt én is néztem, hogy jó alacsony a hőd, csak mindig annyi mindent akarok mondani, hogy felét elfelejtem :D
Nekem most lett elegem a digitális hőmérőkből, eddig az összes sz@rakodott velem, ajánlom következő ciklusban te is válts hagyományos fémszálas hőmérőre, mert lehet hogy nem a hőddel van a baj, hanem a hőmérővel.
Lunadorothea
2018-12-11 20:25:13

Köszönöm mindenkinek :)
És nem baj a névrövidítés :))

Melyna, köszi, erről még nem is hallottam, hogy ez is tünete lehet, de utánanézek.
erikasz
2018-12-11 18:36:15

Lunadorothea :Üdv közöttünk !:)
Most az történik ...hogy ovu lesz zuhanásba kezdtél !:)

zsuzsi09 :Gyönyörű a görbéd ..nagyon szép lehet nem sokáig leszel itt ...mert én babás görbének nézem !:D

Kira: Nagyon jól haladsz ..kiegyensúlyozottabb a görbéd stagnálás is van és lassú emelkedés !:D
A cickom nekem is kezd fájni ,nálam még korai ..de nálad jót jelent !:D

Edit :Akkor ugrik meg a hő az ovu után 2 nap ..ha találkozik a petesejt !:D

Anitacool :Nem én nem ugy látom ..2 nap és lesz !:D

Lion :Neked a ciklus 15 napján volt ovu szerintem , ott ugrott 0,2 tizedet és szépen emelkedik a progiszint !:D

zsuzsi09
2018-12-11 18:12:57

Lion 86 - koszonom, nem is élem bele magam, túl szép lenne, foleg így az unnepek kozeledtével :) tesztelni sem merek, nem szeretnék csalódni, lehet majd a hétvégén. Drukkolok nektek is nagyon
melyna
2018-12-11 18:08:46

Sziasztok!
Lion,Edit nagyon szépen megugrottatok! Szurkolok,hogy a fa alá legyen egy pozitív teszt :)
Anita szorítok,hogy hamarabb meglegyen az ovu és talán lesz végre egy jó ciklus :)
erikasz remélem ha letelik az év még nem adod fel ilyen szép görbék után! Hajrá
Mimike mi a helyzet nálad?
Lunadorothea ez vagy egy ovu nélküli ciklus lesz vagy tényleg nagyon rövid luteálissal. Viszont ami szembetűnt az a nagyon alacsony hő......nem ijesztgetni akarlak,de ez akár pajzsmirigy probléma is lehet.
Zsuzsi szépen fent a hőd :) Nekem is volt ilyen lépcsős,de nekem nem hozott szerencsét. Remélem neked annál többet :)
Kitty Hol tartasz?
Angyal,Kira ovu teszteljetek és biztosabb lesz az időzítés. Egyébként meg 2naponta eggyüttlét és semmit nem késtek le :)
Margaréta mi a helyzet?
Köszönöm csajok,hogy még itt lehetek és segítetek továbbra is :) :*
Mindenkinek azt kívánom,hogy az újévre már csak alkoholmentes pezsgővel koccintson :D
Bocs ha valakit kihagytam,de sokat kellett pótolnom :)
Lion86
2018-12-11 18:06:13

Zsuzsi, szépen emelkedik a hőd, bár a lépcsős nem a legjobb, mert lassú progeszteronszint emelkedést jelent, de reméljük azért mégis bejön és pozitív teszt lesz a vége :)

Luna (remélem nem baj, ha rövidítem) most akkor vagy késői ovura számíthatsz, vagy elmarad, de ez még a gyógyszer utáni 2-3 hónapban teljesen normális.
Lunadorothea
2018-12-11 17:42:21

Sziasztok!
Fogamzásgátlót szedtem 2 évig, ez volt az első rendes menzeszem, mióta abbahagytam a bogyót. (Ugye utána volt egy megvonásos, akkor nem mértem.)
Ébredéskor mérem egyből, nyelv alatt, digitális hőmérővel. Ciklusaim 28-34 naposak. Még nem próbálkozunk babával, épp azért, mert még csak most fejeztem be a bogyót, viszont azért kezdtem el hőmérőzni, hogy mire eljutunk odáig, azért már legyen rálátásom a dolgokra.
Köszönöm a segítséget :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!