Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Anitacool, nekem is kb. ugyanezt mondta a doki. Csak nekem azzal a különbséggel, hogy a kezdetek óta hol van peteérésem, hol nincs. Remélem neked jobban beválik a Merckformin, én csak rosszul voltam tőle, de a ciklusomon nem segített. Én 3000 NE D vitamint szedek, de az nem is volt alacsony sosem.
A baba ilyenkor azért nem jön a jó időzítés ellenére sem, mert a hormonális háttér nem megfelelő hozzá, pontosan én sem tudom melyik hormonok, egyenként lehet, hogy jónak tűnnek, de az összjáték nem megfelelő. A magas inzulinszint is nagyban rontja az esélyeket, gyakran okoz vetélést.
Anitacool
2018-12-12 08:49:57
Sziasztok!
Tegnap voltam endokrinológusnál. Kezdődő IR-re utalnak a laborleleteim, szuperul elmagyarázta mit mivel összehasonlítva kell nézni. Azt mondta a szülés miatt a hormonok kicsit felerősödtek, én vagyok a “nehezen diagnosztizálható csinos PCOS-s”, akinek dús haja van, de nincs erős szőrzete. Nem látott UH-on, csupán a vérből meg tudta mondani. Nem semmi a pasi. Mondjuk én tudom, hogy a petefészkeim UH képe sajnos erre hajaz. Mondta ne csodálkozzunk ha nem jött eddig a baba (én azért csodálkozom ha egyszer mindig volt pém és el is “csíptük”, akkor miért is nem na de mindegy). Írt fel Merckformint minimál adagban. 3-4 hónapot mondott, szerinte addigra terhes leszek, mert amúgy meg minden szuper. Ha mégsem, vissza kell mennem és megbeszéljük a lehetőségeket. D-vitamin dózisomon emelni kell. Látatlanban javasolta páromnak is a D-vitamint meg a Folandrolt. Egyelőre ennyiben maradtunk.
Itt a mai mérésem. Tegnap mem volt tapintható domináns tüsző, de nem csoda, csak ciklus 30. napja körül szokott lenni ovu. Kíváncsi vagyok a Merk előrébb hozza-e az ovut majd.
Szia Dalma! Lázmérőt csak új ciklusban érdemes cserélni, hogy ne mutasson fals eredményt.
Dalma14
2018-12-12 08:32:07
Ha lázmérőt váltok akkor azt csak a következő ciklusnal kezdjem ugye?
Dalma14
2018-12-12 08:29:59
Lion86: Digitalissal mérem nyelv alatt, ma akarok venni álhiganyosat, mert így elég alacsony a hőm. Remelem csak a digitális miatt. Lh tesztet nem csináltam.
Lion86
2018-12-12 08:20:40
Sziasztok!
Ma nem a hőmérő szórakozott velem, tényleg alacsonyat mértem (hagyományossal). Ilyen még nem volt nem tudom mire vélni. Vagy nem repedt meg, vagy nem működik a sárgatest.
Szia Dalma!
Szépen megy felfelé a hőd, úgy tűnik eddig, hogy megvolt az ovu. Hol mérsz és milyen hőmérővel? Használtál LH tesztet?
Dalma14
2018-12-12 07:52:24
Bocsi, a hozzászólásom vége lemaradt. Szóval szeretnék segítséget kérni a grafikon leolvasáshoz :)
Dalma14
2018-12-12 07:50:03
Sziasztok! Még új vagyok itt, ez az első hónap, hogy hőmérőzök. November elején kezdtünk próbálkozni a párommal. Remelem nem kell sokáig várni a babára
KittyCat
2018-12-12 07:26:53
Sziasztok!
Bejelentkezek én is, még pecsételek kicsit talán majd holnapra már elmúlik a menszi és indulhat a hónap. :)
A baba ilyenkor azért nem jön a jó időzítés ellenére sem, mert a hormonális háttér nem megfelelő hozzá, pontosan én sem tudom melyik hormonok, egyenként lehet, hogy jónak tűnnek, de az összjáték nem megfelelő. A magas inzulinszint is nagyban rontja az esélyeket, gyakran okoz vetélést.