Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Lion86
2018-12-13 09:15:40

Sajnálom Zsuzsi :(

Én úgy érzem ebből sok jó már nem sül ki, nem tudom mi történt, de ennél 4-5 tizeddel magasabbnak kéne lenni, ha a szokásost nézem.
Angyal88
2018-12-13 08:51:17

Sziasztok!
A mai görbém
zsuzsi09
2018-12-12 20:02:02

sziasztok! Sajnos ma nincs mit feltennem, reggelre leesett a hom 36,6-már akkor sejtettem, hogy ennek annyi......,délutánra meg a menzi is megjott. úgy hogy továbbra is veletek maradok és mérek. szép estét mindenkinek
Lion86
2018-12-12 13:54:43

Értem Kira, akkor jobb is ha nem tesztelsz, majd jön az az ovu, amikor jönni akar, lényeg, hogy gyakran vagytok együtt :)

Anitacool, remélem igazad van és tényleg csak az ösztrogén játszadozik. Bár valamiért volt egy olyan furcsa érzésem, mintha a bal oldalon is történne valami, de 3 nappal ovu után furcsa lenne szerintem. Ha több tüszőrepedés van, az elvileg 1-2 napon belül követi egymást.

Angyal, ajánlom a fastest.hu-t, ha innen rendelsz LH tesztet, akkor 30-ast vagy 40-est javaslok a tesztcsíkból, vagy a digitális Clearblue-t, esetleg a rossmannos Facelle-t, az is nagyon jó.

Ezt javaslom a többieknek is, akik még nem használtak ovutesztet, ill. 30 éves kor alatt elég lehet a 20-as tesztcsík is.
IR-eseknek, PCO-soknak szintén 40-es ajánlott.
Angyal88
2018-12-12 12:27:41

Anitacool: Nem használtam még.
Anitacool
2018-12-12 12:25:06

Lion arra gondolok, hogy ösztrogénlöket volt. Ne láss rémeket, bízzunk benne holnap magasabbat mérsz :-) Na meg ha tudtok bújjatok össze biztos, ami biztos :-)
Angyal ilyen sokat nem számít, tiszta tenisz meccs a görbéd. Reméljük azért fogjuk látni az ovut. LH teszt sokat segítene. Szoktál használni?
Angyal88
2018-12-12 12:18:55

Sziasztok!
A mai görbém megint felment 36,7-re. Éjjel 1 kor felébredtem kb negyed órára, reggel 5,30 kor keltem nem tudom mit befolyásol.
Kira84
2018-12-12 10:05:35

Üdv lányok.
Kedves Lion86 most nem ovutesztelek egyenlőre csak a hőmet mérem,próbálok nem teljesen rápörögni a témára,Nem akarom hogy totál elkapjon a gépszíj és idegessé váljak..
Lion86
2018-12-12 09:59:53

Én is nagyon remélem, hogy hamarosan lesz babacipő is végre :D
Sokaknál beválik ez a gyógyszer, én épp ellenpélda voltam, nagyon remélem, hogy nem követed a példám :)
Nekem a naggyal volt terhességi diabéteszem, ő 3,5 kiló lett, a kicsivel nem volt, ő 2,9 kilóval született. Részemről biztos van valami ebben a súly dologban.
Van ötleted mi lehet ez a nagy leesés nálam? Te is arra gondolsz, amire én?
Anitacool
2018-12-12 09:30:42

Lion mi egy cipőben járunk. Remélem ennek ellenére hamarosan mindkettőnknél lesz babacipő is ;-) Nem tudom, mit várjak a gyógyszertől. Egy esélyt azért kap minden esetre. Azt mondta emiatt is születhetett nagy súllyal a fiam (4200g), de az apukája is 4 kilósan született, pedig anyósomnak nincsenek cukor/inzulin gondjai. Én simán azt mondanám, ilyen a genetikája :-)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!