Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Lion86
2018-12-13 19:48:23

Zsuzsi, én próbáltam a Jónás naptáras dolgot, de nem jött be, kivéve akkor, mikor a Jónás napom egybeesett az ovuval, ez most volt novemberben (pozitív is lett a teszt, de aztán megjött), amúgy az összes többi alkalommal tök távol volt a tüszőrepedéstől és nyilván akkor hiába voltunk együtt a Jónás napon. A lényeg, hogy semmi értelme, hagyatkozz a hőre és ovutesztre.
zsuzsi09
2018-12-13 19:38:04

Edit,Lion, Mimike - koszonom, nem adjuk fel, mindennek meg van az oka. Még nem tudom Clostyllal-e folytatom vagy sem, ma próbáltam hívni a doktornot, de nem dolgozott és nem tudták megmondani, hogy holnap bent-e lesz, ha nem akkor a tabletta nélkul, mert az 5.-dik naptól kezdve szedtem a múltkor, az most vasárnap lenne....olvastam a Jónás módszerrol is,próbáltátok már, van valakinek ezzel a módszerrel tapasztalata????
Lion86
2018-12-13 19:03:58

Köszönöm Erikasz. De jó, hogy jelentkeztél, már épp azon gondolkodtam mi lehet veled. Szép a görbéd, olyan nyugis :)
erikasz
2018-12-13 18:56:08

Lion :Nagyon sajnálom hogy beteg vagy ..és a kisfiadat is azt a gyönyörűséget !:(
Adja a jó Isten minél hamarabb gyógyuljatok meg !
Csináltam ma ovu tesztet... mert szurkált a petefészkem ma déltől és abba hagyta ..nem halvány... nagyon szépen látszik, csak nincs olyan erős mint a control !
Holnap is csinálok.... ha a hőm indokolja , és újból kezd szurkálni a petefészkem !:)
Lion86
2018-12-13 11:55:12

Edit, most olvasom rendesen, nagyon örülök, hogy a férjed rászánta magát :)
Lion86
2018-12-13 11:53:42

Köszönöm Lányok. A higanyossal mértem csak 2 napja, nemrég meg 37,3 volt. Közben rájöttem, hogy valószínűleg homloküreg-gyulladásom van, a kisfiamnak kötőhártya-gyulladása van és rajtam így jött ki. Arra gondolok, hogy a szerveztem küzd a kórokozó ellen és nyomja le a hőmet is.
Dalma14
2018-12-13 11:51:26

Edit90: Szia! A ciklusaim általában 30-35 naposak, de volt, hogy kicsúszott 37-38 napra.
Jelenlegi görbém:
Edit90
2018-12-13 11:22:41

sziasztok!
Lion: most melyik hőmérővel mérsz?Vagy mindkettő ezt mutatta? Sajnálom ezt a leesést nálad, nem is értem mitől lehet.De még ne add fel, Melyna görbéje is így indult ovu után,és látod milyen szép lett a vége.
Dalma:Üdv köztünk. Milyen hosszúak a ciklusaid általában? Az ovu szépen látszik a görbén, most már "csak" kb. 10 napot kell várnod,és kiderül,sikeres volt e a hónap. Szurkolok nektek,majd gyere,számolj be mi történik veled.
Anitacool: Örülök,hogy jó szakemberhez kerültél, reméljük neked segít a tabletta! Mennyit írt fel belőle? Diétát, mozgást nem mondott?Vagy azt eddig is tartottad?
Angyal: Ez lehet,hogy már az ovu volt? Mára feljebb ment a hőd, holnap kiderül.
Zsuzsi: Sajnálom! De az már nagyon jó,ha ilyen sok, szépen növekvő petesejted lett, és meg is repedtek. Az előző hónapban nekem is olyan görbém volt, mint a tiéd, úgy tűnik ez a lépcsőzetes nem jelent jót. A progi szinted jó? Erre nem mondott semmit az orvosod? Lehet,hogy egy kis progi pótlás megoldja a dolgot,és a következő hónap már sikeres lesz. Szurkolok nektek.
Kira:Nálad valami készül :)
Mimike: a cikcakkozás ovura készülés,tuti a napokban esedékes :)
Én nem mérek, nagyon jókat alszom így a szabadnapjaimon reggelente :) Képzeljétek már teljesen feladtam,hogy a párom tényleg szakemberhez fordul,mert napok óta csend van ekörül a téma körül.Erre tegnap este azzal a hírrel jött haza,hogy bejelentkezett, és hétfőn megy először. Annyira büszke vagyok rá!
mimike84
2018-12-13 11:08:08

Zsuzsi sajnálom :(

Lion, mehet az még feljebb, drukkolok!!!

Ma igy... Tegnap elkezdett fájdogálni a petefészkem, ovura készülődik. Csináltam tesztet is, még halvány de már csak pár nap kell,legalábbis remélem :)
Kira84
2018-12-13 09:24:19

Jó reggelt. :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!