Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Andi04
2019-02-05 06:41:38

Sziasztok!

Régebben tagja voltam a csoportnak és sokat segítettetek, de aztán eltűntem. Ennek az volt az oka, hogy bár az én görbéim egyre szebbek lettek és az eredményeim sem voltak rosszak, kiderült, hogy a férjemnél súlyos gondok vannak. A spermiogramm után három orvos vágta a képünkbe, hogy kizárt, hogy teherbe essek és ha van egy nagy adag szerencsénk,akkor talán a lombik összejöhet. Szóval erre készültünk eddig. Kivizsgálások, sírás, stb. Aztán tegnap el is mentünk a klinikára az első konzultációra, ahol vérvétellel kezdtek és mikor bementünk a dokihoz, közölte, hogy ha van otthon kandallónk, akkor minden eddigi leletet égessünk el, mert kisbabát várok. :) Mivel nem nagyon hittem neki, megmutatta ultrahangon is és tényleg ott van. Tudom, még nagyon korai örülni, de mi nem tudjuk visszafogni magunkat :) szeretnék mindenkit bátorítani,hogy még ha egy orvos, vagy esetünkben három, azt is mondja, hogy lehetetlen, igenis vannak csodák! És szívből kívánom mindegyikőtöknek ezt a csodát!
erikasz
2019-02-05 06:34:13

Jozsa :DPO 10 napja .beágyazódási leesés is lehet !
Én ma igy ..ovu közeleg mellem fáj szurkál a petefészkem .
Jozsa85
2019-02-05 05:39:03

Sziasztok!

Na ez most mi?Nem szoktam en leesni ilyen koran.. ;(
Nashua34
2019-02-05 04:48:18

Sziasztok! Erikasz, nem vettem, nem jutottem el boltba :( talán majd ma. Viszont már most is érzem a javulást, tudtam aludni. Ennek ellenére a görbém csúnya, sehol az ovu, megint hosszú hónap lesz :(
erikasz
2019-02-04 21:29:41

Lion :Majd holnap kiderül a hőből.. nem mindig erős az a teszt !

Lion86
2019-02-04 21:21:47

Egyébként a görbe alapján azt gondoltam volna, hogy már megvolt, de nem. Múlt hónapban nem is teszteltem, lehet, hogy akkor is 1 nappal később volt. Arra azért kíváncsi vagyok holnap mit mérek. Szerintem még nem fog megugrani.
Lion86
2019-02-04 21:18:48

Még most sem lett teljesen pozitív, valószínűleg majd holnap. Nekem az esés után még több nap, mire megreped a tüsző. Akkor most sem lesz annyira hamar, 15-16 nap körül. Mostanában a 16 az átlag :)
erikasz
2019-02-04 20:44:25

Nashua34 :Vettél ?
Bekented ..milyen ?
erikasz
2019-02-04 20:42:27

Kira :A ciklus 10 napját vedd ki ..mert szerintem az kilóg és nagyon szép a görbéd !:)
Lesz ott peteérés meglátod ..ez a ciklus szépen indult ..ne írd le még !
erikasz
2019-02-04 20:37:43

Lion:Jajj ..de kíváncsi vagyok a tesztre pozítiv lett ?
Én meg mondtam hirtelen magasról zuhantál ..végre be állt a ciklusod !:D
Nekem is ugyan igy volt most ...az érzés feszült a hasam a ciklus 11 napján !

Jozsa :
Még én sem kaptam el semmit az önvizsgálattól ..pedig én jó pár éve vizsgálom magam !:D
Tegyük fel a párod éjjel kimegy a vécére... nem mossa meg a fütyiét ...reggel szex láz kapja el, együtt vagy vele... még nagyobb fertőzésnek vagy kitéve, mint magadat tiszta kézzel megvizsgálod !:D

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!