Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Nashua34
2019-02-06 06:14:45

Sziasztok!
18. nap, még mindig semmit nem mutat a hőm. A nyúlós nyákot felváltotta a vizes, szóval totál nem értem. LH tesztet nem csinálok, most már kiváncsi vagyok mi lesz ebben a hónapban.
Jozsa: szép görbe, és vicces férj, jót nevettem így reggel korán :D
mimike84
2019-02-06 06:02:31

Jozsa, nagyon szép!!

Én ma igy... nagyon remélem hogy holnapra felmegy
Jozsa85
2019-02-06 05:45:06

Ferjem tegnap a delutan kozepen a semmibol ezt az uzit kuldi:

-Szia!Neked mennyi volt a hőd reggel?
-Irtam hogy 36.6.(Kozben gondolkoztam mire akar kilyukadni.)
-Ooo.Nekem csak 35.4. Akkor ma te nyertel ;)
Irtam hogy neki felesleges merni, nem is tudom hogy jutott eszebe.De nagyon cuki volt!
Mondtam hogy en a szamban merem.O meg mondta hogy o nem pont "ott" merte.
Gondolom viccelt.De szakadtam a nevetestol..AAAA!Ferfiak...
Jozsa85
2019-02-06 05:38:20

Sziasztok!

Na ilyet meg nem csinaltam.
Lion86
2019-02-05 19:50:34

Szupi!!! :D Drukkolok :)
mimike84
2019-02-05 19:40:27

Hát lányok kérem a drukkokat, hogy most meg is repedjen...
Csináltam lh tesztet, elobb jelent meg a csik mint a kontroll, ennyire erős pozi tesztem még nem volt. Érzem is a méhem, petefészkek környékét

http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=35620190205_193643.jpg
Anitacool
2019-02-05 17:33:48

Csajok én tök őszinte leszek, nem igazán értem ezt a “nem megy az időzített szex” témát. Attól még, hogy az ovu környékére időzítünk, akkor vagyunk együtt, amikor és ahányszor jól esik. Fel sem tűnik neki, hogy ovum van, csak felveszek egy szexi fehérneműt és nincs az az isten, hogy meg ne kívánna :-) Szóval ott is van egy alkalom, mikor jólesik :-) Szerintem nem kell ezt túlmisztifikálni ;-)
De ahogy Lion is írja, elég blama duma az engedd el és jön. A kisfiam akkor fogant, amikorra már rohadtul el voltam keseredve, és a munkám a csúcsok csúcsán pörgött stressz szinten. :-)
De egy évig valóban nem érdemes pánikolni, ha nem jön össze. Utána viszont én azt mondom, nézzenek csak rá a párra.
Lion86
2019-02-05 16:09:13

Az meg külön érdekes, hogy eddig ovukor is nyúlós volt a nyák, most meg 4 napja volt tojásfehérjés, az elmúlt 3 napban csak vizes. Viszont most nyitva van a méhszáj és puha a méhnyak, de nem fent van, hanem középen. Ezért sem érdemes csak a nyákra alapozni, eszerint 4 napja lett volna ovum, pedig még csak most lesz/van.
Lion86
2019-02-05 15:41:57

Egyébként valószínűleg ma van ovum, a teszt már halványabb, tegnap nem volt teljesen egyforma, de úgy tűnik az volt az LH csúcs. Nem szólok a férjemnek, nem is valószínű, hogy lenne kedve. Hétvégén voltunk együtt, vagy elég lesz, vagy nem :)
Lion86
2019-02-05 15:37:31

Sziasztok!
Hát én nem nagyon hiszek ebben a rágörcsölés témában. Szeptemberben elegem lett abból, hogy "most pozitív a teszt, szexeljünk azonnal", őszintén szólva azóta az sem izgat, ha megjön. Akkor szexelünk mikor jól esik, az ovutesztet meg a hőmérést a betegségem miatt "muszáj" csinálni, de nem sok vizet zavar. Múltkor is kérdezte a férjem, hogy nem mostanában lesz pé-m? Mondom 2 napja volt :D Szerencsére hétvégén voltunk előtte együtt, de nem kattogtam a dolgon. Fél éve lesz...om üzemmódban vagyok, a ciklusom is rendeződött, eredmény meg persze semmi. Nem sok köze van itt a görcsölésnek a dologhoz. Az ember szerintem igenis figyeljen magára (egészséges keretek között), ha gyereket akar. Ha nem figyeli valaki a hőjét meg nem ovutesztel, akkor meg 2 naponta együtt kéne lenni, hogy tutira menjen. Egy hónapban 1-2x ki lehet azt is bírni, hogy na most lesz ovu, tegyünk a dologért. De tényleg nem szabad csak ennek élni. Nekem se így, se úgy nem volt eredmény, de legalább azt tudom, hogy van peteérésem és az esély megvolt.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!