Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Jó reggel Mindenkinek!
Én még mindig vonalzósan egyenesen, nem is értem...? Már azt gondoltam elromlott a hőmérő és mást nem is tud mutatni, de kipróbáltam más napszakban és akkor mást mutatott....
A barnás folyás a ciklus második felében nekem is van, és zavar, hogy mi lehet a probléma? Most volt vérvételem, ahol majd a progeszteron kiderül, és vettek kenetet is a meddőségi központban baci tenyésztésre.... meglátjuk mi lesz belőle....
erikasz
2019-02-06 07:09:37
Jozsa :Akkor most mennyi mert minden nap 0,2 ml vastagszik !!!:D
erikasz
2019-02-06 07:07:47
Jozsa :Bízd a dolgot Istenre ..!!!!
E vitamin vastagítsa !
erikasz
2019-02-06 07:04:23
Nashua34: Dupla leesés ..ovut mutat.. ugy hogy megtörtént csak holnapra lesz magasabb ..nem mindig ugrik nagyot a hő !
Mimike :Drukkolok neked nagyon a stagnálások és egy helyben mozgások 0,1 tizedes emelkedések is ovut jeleznek az LH is gyönyörű erős ..meg fog repedni !:D
Jozsa :Cuki párod van... én is jót nevettem !:D
Fbara :Hogy vagy ..mi újság veled ?
Amandeen :Felőled is régen hallottunk ?
Jozsa85
2019-02-06 06:52:04
Jajj Erikasz!
Aranyos vagy nagyon hogy igy szurkolsz.De az ovu utan egy hettel csak 5mm volt a nyalkahartyam.Azon nem nagyon tud megtapadni sajna..Sztem a d vitamin alakit vmit..
erikasz
2019-02-06 06:44:24
T1mcs1 :Üdvőzölek !
Nagyon aranyos vagy ..hogy leírtad Vicának ..én is írtam neki,hogy nem normális dolog a vérezgetés !
A görbéd nagyon biztató ..bizakodhatsz is ..drukkolok hogy baba legyen !:D
A Jó Isten áldjon meg ...és mindenkit... aki most itt van a fórumban a várva várt babával !
Én ma igy ..végre megtörtént... krémes lett a folyás és a hőm is felugrott ez igazolja !:D
T1mcs1
2019-02-06 06:27:05
Sziasztok! Több hónapja olvassak Titeket minden nap. Nem vagyok egy aktív fórumozó hozzászólni nem szoktam a dolgokhoz. Most úgy érzem Vica hasonló cipőben jár mint én sok éven keresztül hátha segíthetek neki. Folyamatos barnázgatás (de volt ott a piros és barna minden árnyalata) össze-vissza a ciklus során. Azt mondták az orvosok ez nem baj. Volt ez miatt küretem is mert azt mondta az orvos azzal kizárhatunk 1-2 dolgot. Ott gyulladást állapított meg a szövettan amit kezeltek antibiotikummal viszont a problémám nem múlt el. Közel 3 évig szenvedtem ezzel. Elmentem 2 másik orvoshoz egyidőben. Kenetet vettek és klebsiella bacit találtak. Azt a 3. Kezeléssel tudtuk kiírtani pár hónap alatt. Eközben újabb hormonvizsgálatom is volt amin magas prolaktin érték lett. Arra bromot kaptam most azt szedem. Nem tudom melyik segített vagy együtt a kettő de 3 hónapja hogy elmúlt a barnázás. Gondoltam megosztom Veled Vica hátha tudok segíteni mert én is nagyon el voltam keseredve. Mindenkinek megy a drukk innen a háttérből! Egy sorstársatok :) (ja és most újabb clostis ciklussal így állok és nagyon reménykedek!)
Akkor mar 6mm! ;DJuhuuuuu!!