Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2019-02-04 07:10:40

Nashua Eukaliptusz Balzsam az van rá írva csak 9 ml de nagyon hatásos .a páromvolt megfázva orra bedugulva bekente a mellkast véknyan hátát nyak környékét másnapra nagyon jól lett !
Ez megfázásra van !
Maryanne
2019-02-04 06:51:23

Az Aviva tornáról könyv is van, képekkel illusztrálva, nemrég kaptam kölcsön, de még nem álltam neki.
erikasz
2019-02-04 06:24:46

Nashua34:Elukaliptusz krém a DM -ben is lehet kapni !

Vica : Ezt beütöd és videó is van róla !
Avivamódszer

Én ma igy :Méhnyak nagyon felment ,alig értem el .. kiegyenesedett lágy lett és a vizes nyák változatlan .. nyitva ..szurkál a jobb oldalt a petefészkem mellem érzékeny szerintem most lesz ovu !
Viszont a ciklus már berakta az ovu-t ciklus 11 napjára .

Nashua34
2019-02-04 06:19:15

Jó reggelt!
Ma reggelre lejjebb ment, pedig azt hittem megvolt az ovu. Volt has szúrkálás, nyúlós nyák... De simán lehet hogy az orrdugulás miatt mérek kevesebbet. Már csak a tengervizeset használom, de az éjszaka 2 szer felébredtem, a másodiknál muszáj volt kimennem inni, így mire visszaaludtam, megint csak kb 3 óra alvás után tudtam mérni.
Kira: néztem videókat, hát nem semmi :) adok pár napot ennek a tengervizes cuccnak, aztán kipróbálom a mosást. Kicsit félek tőle és cumisüvegem sincs, de majd szerzek valamit :)
Jozsa85
2019-02-04 05:57:38

Szia Andi!
Penteken derult ki az ultrahangon hogy van egy 5mm-es pici miomam.Nem mondta hogy miert alakult ki, csak jelezte hogy ott van es kesz..De mivel ez egy altalanos rakszures volt es mondtam hogy megyek a heten kivizsgalast inditani, hagytuk is annyiban..Lattam hogy a sok osztrogen miatt alakul ki.Hat majd remelem ez kiderul.Annyira nagy remenyekkel varom a kivizsgalast.Szeretnek mar ott tartani .Mindjart itt a csutortok!! ;)

Avivara pont most jelentkeztem.15 e ft a betanulas, 4 oras alkalom.
A sogornom PCOS plusz IR mellett gyogyszer nelkul lett terhes kb. 2 honap aviva utan.
Itt tartok:(betegen)
Angyal88
2019-02-04 05:57:12

Jó reggelt mindenkinek!
Ma így állok
Dalma14
2019-02-03 21:07:16

Edit: Most kicsit inaktív vagyok, mert ma vagyok a ciklus 5. napján, szóval nem történik semmi extra. Tegnap reggel kezdtem a clostit szedni, napi 2 szem 5 napig. Szerdán kell visszamennem a dokihoz. Szerencsére eddig semmi mellékhatás nem jött elő, amiket olvastam. Remelem így is marad :)
Kira84
2019-02-03 20:36:35

Lányok ha nagyon rosszul vagytok, az orr dugulás miatt, próbáljátok ki az arcüreg mosást, nekem bevált.
Kéz meleg vizbe rakok, tenger sót,de sima konyhasóval is ugyan olyan jó. Igaz nem valami jó de használ. A múlt hónapban nagyon megvoltam fázva, semmilyen orszpré nem használt túl sokáig.Elkezdtem keresgetni a neten és akkor olvastam hogy az arcüreg mosással sokkal hamarabb meg lehet gyógyúlni.. Mivel nem volt itthon olyan üveg ami kimondottan erre jó, elkezdtem gondolkodni mivel tudom helyettesíteni. És beugrott, Cumisüveg, tökéletesen megfelelt erre a célra, csak a cumit kellett kicsit kivágni hogy rendesen folyton a víz belőle.Nekem ez bevált,Nagyon sok oktató videó van fent a YouTube oldalon.
GőVica34
2019-02-03 19:42:02

Az Aviva tornát hogy tudom itthon csinálni?
Sehol nincs rola semmi.. Csak órákat lehet belőle venni? Megtanulni es itthon utana tovább csinálni?
Nashua34
2019-02-03 18:22:12

Erikasz: Ez az eukaliptusz krém saját készítés, vagy kapható boltban? Hogy keressek rá?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!