Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Lion : Sajnálom hogy a vasad olyan alacsony ...próbáltál már nyers céklát összeturmixolni és azt inni ..mert az csodákra képes !
erikasz
2019-02-03 17:42:23
Edit :Köszönöm neked is ...nagyon örülök hogy fogytál igy tovább !
Megy a aviva torna .?
Vigyázni kell vele nagyon... mert bajt is okoz.. ha nem megfelelő gyakorlatokat csinál az ember !
Andi198729
2019-02-03 17:16:20
Most olvastam vissza a korábbi írásokat. Józsa, neked is miómád van, mert ösztrogéndominanciád van? Vizsgálat során derült ki? Én már túlvagyok egy laparoszkópos mióma műtéten, ebben a témában tudok segíteni. Igaz nekem a terhességem okozta, mert akkor is felborulnak a hormonok, igazi ösztrogéndömping van akkor, ahogy az orvos mondta. Sajnos a legtöbb kismamának van miómája, nővéremnek is lett terhességnél 2, de visszahúzódtak, úgyhogy nem kell műteni. Ugye ő szoptatott, + progeszterontartalmú fogamzásgátlót szedett egy ideig. Sőt, a dokimnak is volt terhességénél.
erikasz
2019-02-03 17:08:29
Lion :Köszönöm,a választ !
De figyelted nekem is 36.35 utána 36.4 hővel indult felfelé !
Anitacool :Nagyon szép görbe ,hátha ez lesz az igazi !
Köszönöm a választ ..te semmi változást nem észleltél !
Nashua:Mért nem próbálod ki az elukaliptusz krémet a mellkasodra hátadra az kidúgitja az orrod !
Meg langyos sós vizet csepegtess bele ..forrald fel a vizet és picike sót bele ..ugyan olyan mint a patikában adják !
Kira84
2019-02-03 16:17:06
Üdv lányok.
Tegnap reggel arra ébredtem hogy totál vizes vagyok mint aki szó szerint bepisilt,nagyon fura volt. A párom is megjegyezte az este mikor együtt voltunk nagyon csúszós vagyok,. Hát majd kiderül mi lesz a vége.
Jobbulást a náthásoknak, sok citrom, gyömbér, esetleg hagymasaláta, és pár nap múlva jobban lesztek..
Jozsa85
2019-02-03 14:49:42
Hello Lanyok!
En lebetegedtem.Tiszta natha vagyok.Hova jartok kivizsgalasra?Magan dokihoz?
GőVica34
2019-02-03 13:05:11
Edit voltam dokinal most a héten hétfőn. Mindig mondom ezt a barnázást-vérezgetést, de mindig csak azt kapom hogy majd elmulik, majd Beáll... Most annyit mondott hogy majd a Clostybegit beállitja.
De mivel mar e miatt szedtem duphastont, es van is itthon, gondoltam szedem. Ártani nem ártok vele. Progi hiányra jo.
Lion86
2019-02-03 12:23:57
Köszi :)
Most csak vérvételre megyek, majd meglátjuk hogyan tovább. Laktózintoleranciám az biztos van, kiderül mit tudok még felsorakoztatni :D
Nashua34
2019-02-03 12:11:44
Lion: remélem kiderül mi a baj! És kérj vérvételt, plusz tükrözést is. A tükrözéstől se félj, csak kérd a bódító injekciót (nem altatás, csak bódítás) ami mindenkinek jár TB alapon, csak hajlamosak "elfelejteni" alkalmazni. Nem fogsz emlékezni semmire sem. Nekem így csinálták, többször is, és nem magán dokinál, simán a kórházban. Ha tudok segíteni valamit ebben a témában, nyugodtan szólj! :)
Lion86
2019-02-03 12:02:41
Köszönöm Nashua, most megyek majd a cöliákia szűrésre, itt többféle antitestet is néznek a lisztérzékenység irányában. Korábban is gondoltam már erre, vettem patikai tesztet, de az negatív lett. Most azért még mindig gyanús, hogy mégis ez lehet,csak a teszt mondjuk azt az antitestet nem nézi.