Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Ineeez szerintem egy hormonsor vizsgálat vérből senkinek sem árt, illetve a párod is nézethetne egy mintát. Ha ezek rendben, akkor már célirányosabban lehet elindulni.
Igaza van mindenkinek, el kellene engedni, csak nehéz. Engem pl megnyugtat, hogy kezdem megismerni a testem, még akkor is, ha nem mindig viselkedik ugyanúgy.
Kira84
2019-02-05 12:17:11
Üdv lányok.
erikasz kivettem a ciklus 10 napját, de így sem lett jobb szerintem..
ineeeez
2019-02-05 11:32:51
Sziasztok,ma így állok:
Hát már 34 napos ciklusom nem lesz,pedig legutóbb annyi volt, ittam is a cickafark teát,meg a palástfűt, de nem lett rövidebb...
Ez még hosszabb lesz mint 34..:-(
A hőm nem is eléggé lent van,menzesz lesz valamikor a napokban...
Első hónap volt ez a hőmérőzés,még nem voltunk orvosnál, 7.hónap volt..
Valaki valami tanács,hová menjek/menjünk és milyen vizsgálatra??!
plusz mellé még,(ha valakit érdekel):hogy egy éve nem szedem a fogamzásgátlót. Azelőtt mindig rendszeres 28 napos ciklusom volt, utóljára szeptemberben voltam nőgyógyásznál mert késett 11 napot erős fehér folyásom volt, gyulladás okozta, nem mondott semmit csak írt gyógyszert, mert megjegyezte, hogy szép a "petefészkem"?!?! valami ilyesmit.:-D
Andi198729
2019-02-05 11:15:48
mimike84, érdekes, hogy a clostinak pont segíteni kellene, nem lehet hogy úgy írták föl, hogy nem is volt rá szükséged, és esetleg azért kavart be? Amit én ajánlani tudok neked, a méhpempő, inofolic, vagy a gynositol mio inozit. Ezeket fogyaszd. Ártani biztosan nem ártanak.
Andi198729
2019-02-05 10:13:44
Vica, nálunk is pontosan ugyanez a helyzet, az én férjem is unja a számolgatást, hogy mikor kell együtt lennünk, és a legtöbb férfi így van ezzel. És igazuk is van. A férjem is azt szeretné, hogy legyünk együtt amikor jólesik, és amikor egymásra hangolódunk, nem akkor, amikor idő van, és együtt kell lennünk. Mert tényleg olyan feszültséggel jár, nem tudom én sem elengedni magam. Ezt már tényleg babagyártásnak lehet nevezni, hogy csak azért vagyunk együtt, hogy gyerek legyen, mint akik le akarják tudni kötelességüket. Sokszor szerintem ez a legfőbb probléma a pároknál, mert mivel lehetne azt magyarázni, hogy mindkét fél egészséges, és mégsem jön össze, hát pontosan ez a túlzott rágörcsölés, meg hogy csak azért vagyunk együtt, hogy abból baba legyen, amikor idő van, előveszem a férjem, mint egy tenyészállatot, hogy gyereket nemzzen nekem, aztán kész, ennyi a feladata. Joggal sértődnek meg a férfiak ezen. Sokkal jobb az, ha úgy vagyunk együtt a párunkkal, mert szeretjük, kívánjuk, és szeretkezni akarunk vele. Sok esetben az ilyeneknek sikerül a baba rögtön, mert egymásra hangolódnak, szerelemből vannak együtt, pl. nővérem is, ő még nem is akart gyereket, csak folyamatosan együtt volt a párjával, szerelemből, kiszállásos módszerrel, és lám, teherbe esett, és van egy csodaszép kisfia. Én meg tervezgettem a babát, ovuteszt, időzített együttlét, anno ugyan megfogantam, de meghalt a babánk, közbe akartam szólni a természetbe, és most is ez a helyzet, és most össze sem akar jönni az újabb baba, tényleg lehet benne valami, hogy a baba akkor jön, ha ő akar jönni, és nem akkor amikor mi úgy akarjuk. És amúgy is, a hő nem ad pontos felvilágosítást, mert ahány ember, annyi szervezet, mindenki másképpen működik, pl. volt már olyan, hogy hőleesés, aztán emelkedés, ovum azonban a 2.megemelkedett napon volt, vagy pl.hőmérséklet stagnálás, és aztán volt ovum, tehát nem mindig a tankönyv szerinti leesés, emelkedés van. Az ovuteszt szintén egy nagy rakás sz...r, pénzkidobás. Én észrevettem, hogy az lh szint emelkedést később mutatja, jártam már úgy, hogy a 12. napon volt tojásfehérje nyák, nyitott méhszáj, a teszt azonban a 14. napon lett csak pozi. És a menzesz a 26 v. 27. napra jött meg, tehát a nyák igazolta az ovut. És olvastam is, hogy a vizeletben később jelenik meg az lh. Inkább a nyákot figyelem, valamint a menzesz elmúltától folyamatos együttlétek a férjemmel, az orvos is ezt tanácsolta hogy a hőmérőzést, és az ovutesztet felejtsem el, folyamatosan éljünk házaséletet. Legutóbb nem is érdekelt a dolog, bár az tuti, hogy elkerültük az ovut, de ettől függetlenül jólesett az együttlét, most azért nem utasítottam el a férjem, hogy ja bocs, túlvagyok az ovun, majd akkor legyünk együtt, ha újból idő van. Úgyhogy éljük az életünket, aztán májusban majd úgyis lépünk inszem vagy lombik irányba.
Ja és eszembe jutott, hogy anno a miómám 40 mm-es volt, vagyis 4 cm-s. Igaz is Józsa, hogy az 5 mm-es az pici, azt még biztosan nem fogják műteni.
Anitacool
2019-02-05 10:12:59
Andi04, ez igazi csoda! Szívből kívánok boldog babavárást! :-)))
mimike84
2019-02-05 09:51:02
Sík ideg vagyok... 11-re mentem volna a dokihoz de hivot az asszisztens hogy beteg lett. Direkt táppénzt vettem ki mára mivel csak keddenként rendel...
Lehet ez egy égi jel a váltáshoz...
Felhivtam a régi dokimat, annó rákszűrésre jártam hozzá, elmondtam mi a szitu erre közölte hogy menjek a meddőségibe... mondtam neki hogy van már egy kislányom nem gondolom hogy most oda kellene mennem, szerintem a closti szurt el mindent... erre azt mondta kérjek hozzá időponzot, kb 2-3 hét mulva tud adni... azóta azon agyalok mi legyen...
Kéne egy jó dokit keresnem itt pécsen...
Amúgy ma igy állok...
Fáj, húz a méhem, valószínű meg fog jönni vagy nem tudom... ha megjön a clostit nem folytatom az tuti
Lehet nekem is le kéne tennem mindent...
GőVica34
2019-02-05 09:31:04
Sziasztok.
Nálam már minden reménytelen most ebben a ciklusban is..
Pedig azt hittem a Closti segit.
Megint elkezdte a vérezgetést, mintha belenne naptárba vésve hogy a 17.ciklusnaptól jelentkeznie kell.
De most sokak ajánlására felhivtam itt Pápán egy nőgyogyászt. 22.ére kaptam tőle időpontot,nagy vonalakban a telefonba felvázoltam neki a helyzetet, nagyon aranyos segitőkész volt még igyis.
Na de majd kiderül..
Párommal kissé elmérgesedett a viszonyunk, elege van a hőmérőzésből, tesztekből, hogy mikor kell együtt lenni. Megértem. Elég mélyen felvázoltuk egymásnak a helyzetet, hogy mit érzünk.
Ugy döntöttem ezt a ciklust végig mérem még és tényleg befejezem. Azt szeretné ha a forumokbol es csoprlortokból is kilépnék, ne tömjem tele magam mindennel..
Ezt majd meglátom, mert jó néha leirni, kiirni magamból az érzéseket. Jó olvasni ha valaki tanácsot ad, vagy tapasztalatokat ir le.
Edit90
2019-02-05 08:36:01
Sziasztok!
Dolgozom,így csak röviden jelentkezem. Leesett a hőm,tegnap estère krèmes-tojcsis lett a nyák. Ovutesztet nem csináltam mèg ebben a ciklusban,mert sosem volt mèg ilyen korán ovum. Mèg most sem vagyok benne biztos,hogy az lesz. Este csinálok tesztet,ès nèzem a nyákot ès a mèhszájat. A görbèm most ilyen
erikasz
2019-02-05 06:49:34
Andi04 :Jó reggelt !
Ilyen hírrel öröm a reggelt kezdeni !:D
A Jó Isten tartja meg a gyermeketeket !:D
Látod vannak csodák ....
Gratulálok ....
Igaza van mindenkinek, el kellene engedni, csak nehéz. Engem pl megnyugtat, hogy kezdem megismerni a testem, még akkor is, ha nem mindig viselkedik ugyanúgy.