Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Edit igen szedem. Anno is kellett.
De minimálisan még most is megvan. Persze nem ugy mint pl.a múlt ciklusban.
Edit90
2019-02-06 12:10:04
Sziasztok!
Dalma: 3hónapja próbálkoztok,és a dokid azt mondta már jöjjön is a closty? Mi indokolja ezt? Mert én úgy tudom,azoknak a nőknek írják fel,akiknek nincs ovu. Neked a görbéid szerint nagyonis van.Mennyi idősek vagytok?(ha szabad ezt kérdezni)
Mimike:Drukkolok,hogy megrepedjen:)
Józsa: Nálad sem minden görbe ugyan olyan :) Ez a leesés,visszaugrás még lehet jó jel is,kitudja ;)
Vica: Most szeded a duphastont? Szép a görbéd, hogy van most a pecsételés,elmúlt a gyógyszerre? A TSH-ra nekem is azt mondta a dokim,hogy nem baj addig,amíg a T3,T4 rendben van. Az anti-TPO viszont autoimmun eredetű pajzsmirigy gyulladásra utal,ami okozhat magasabb TSH-t. Erre általában adnak pajzsmirigy gyógyszert,mert ez veszélyes lehet. Ezzel érdemes lenne foglalkozni.A pajzsmirigy alulműködés pedig alacsony progi szintet és magas prolactint okoz,ezek pedig együtt erősen akadályozzák a beágyazódást,és okozhatják a barnázásodat.
Anitacool: Nem tudom,milyen amikor valakinek két petéje érik meg,és lökődik ki,de állítólag pont úgy történik időben,ahogy most neked mutatja a görbe,pár nap eltéréssel. Szerintem most kb a 10.dpo-n vagy.
T1mcs1: Nagyon szép a görbéd, nagyon szurkolok neked :) Remélem jelentkezel még,hogy hogy alakul, és nem maradsz csendes megfigyelő :)
Az időzített együttlét problémakörhöz: Anitacool teljesen megértem az álláspontodat, így kellene működnie szerintem minden párnak,ahogy Ti. Élitek az életeteket, együtt vagytok amikor jólesik, meg amikor pozitív az ovuteszt akkor is, és az is jólesik. A férjed el tudod csábítani,és nem izgultok rajta,hogy ez most babagyártás,vagy jóleső szex.
Nálunk ez nem egészen így megy. Korábban írtam már nektek,hogy nekünk van ezzel gondunk,és a férjem kért segítséget is. Azóta is jár, és azt kell írnom nektek,hogy bár elkezdte volna már korábban. Sokat javult a helyzet,de ez nem egy gyors folyamat, heti 1 alkalommal megy. Nála az a gond,hogy a mindennapi stresszt képtelen rendesen feldolgozni,ami kihatással van arra is,hogy hányszor vagyunk együtt egy hónapban. Ha pedig azt mondom,hogy ma pozitív a teszt, az neki egy külön stressz, hogy "ma csinálni kell"... általában nem vezet jóra. Én már ezt kb. tudom kezelni,megvannak a trükkök,amivel el tudom lazítani, de vannak sikertelenségeink. Már megtanultam elengedni, hiszen egy hónap nem egy napból áll, és csak az az egy nap van, amikor lehet belőle baba. És mi van akkor, ha kimarad egy hónap? Ezt kellett megtanulnom elengedni, és mióta én nem görcsölök rá, azóta neki is könnyebb. Na ez egy olyan témakör, amiről sztem senki nem mer beszélni, még a barátnőimnek sem tudom elmesélni...
Ma így állok, nagyon úgy tűnik,hogy most korábban lesz ovu-m. Az eddigi hónapokhoz képest sokkal több tojcsis-vizes nyákom van,de a tegnapi ovuteszt még negatív volt.
GőVica34
2019-02-06 11:47:35
Anitacool szerintem 12-13dpo Környékén lehetsz. Szépen kirajzolodik az ovud.
GőVica34
2019-02-06 11:42:41
Azt nem. De az mi? Azt még nem is hallottam.
Anitacool
2019-02-06 11:38:30
Csajok szerintetek hanyadik dpo-n vagyok? 24-25-én volt + az lh teszt, ovus fájdalom halványabban 25-én, erősen 27-én volt.
Vica biztosra veszem, hogy segíteni fog. Androsztendiont néztek esetleg?
GőVica34
2019-02-06 10:45:37
Anitacool a T3 T4 nagyon jó, tartományon belüli.
Az Anti TPO ami joval tartományon kivül van 133.
De majd talán az orvos megmondja, vagyis remélem segit.
Anitacool
2019-02-06 10:32:05
Vagyis ehhez képest 3 nappal, mert ez nem jó helyre húzta
Anitacool
2019-02-06 10:29:28
Mimike hajrá! :-) meg fog repedni!
Jozsa jó fej a férjed, mókázik, nem feszült bele a dologba :-)
Nashua valószínűleg +lenne az lh teszt ;-) Hajrá!
T1mcs1 nagyon biztató a görbéd, drukkolok, hogy holnap pozitív hírrel jelentkezz! :-)))
Erikasz szép ovu, hajrá katonák!
Vica a TSH folyton változik, hónapról-hónapra ingadozhat. Még mindig nem kóros, nyugi. T3, T4 mellett érdemes értékelni.
Én ma így állok. Nem jött még ki a menzi pattim. Ezen kívül picit már érzem a menzi előtti kaparászást, de az eddig mindig volt, a babás hónapban is. Szerintem 2 nappal amúgy később volt az ovum. Vagy akkor is volt egy. Olyan létezik? Na mindegy is, lesz, ami lesz!
GőVica34
2019-02-06 08:10:41
Most kaptam meg a TSH-t. Nyar óta csak emelkedik. Miért??
Júniusban 1.6 volt. Decemberben 2.4
Most meg 3.4
:(:(
Nashua34
2019-02-06 07:54:48
Erikasz: van ilyen, hogy dupla leesés? Vagy hát gondolom majd akkor lesz biztos, ha végre felkúszik a hőm és fenn is marad. Megnéztem, 1 ciklussal ezelőtt is későn volt peteérés, (21. napra húzta be, utána lévő ciklusban 14. nap volt) de ott nem ugrált ennyire a hőm, 36,2 és 36,4 közt mozgott.
De minimálisan még most is megvan. Persze nem ugy mint pl.a múlt ciklusban.