Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Anitacool
2019-02-06 20:42:41

Jozsa, muti a szép tesztedet! :-) Hadd gyönyörködjünk benne ;-) Nagyon boldog vagyok, hogy már nincs szükségetek meddőségi kezelésre. Nekünk ha most megjön, akkor kell bejelentkeznünk, márciusra. Szóval átérzem az örömödet :-) Boldog, gondmentes babavárást! :-))))

Nikinokedli hajrá, ovu gyanús a dolog :-)

Amandeen, kedves. Azt kívánom neked, hogy adassék meg a Csoda az életetekben. Hiteteket el nem veszíteni, az orvostudomány még segíthet! Mit mondtak, a korai petefészek kimerülés mitől, hogyan, miért alakulhatott ki? El nem tudom ezt hinni, de persze értem én, csak fel nem fogom. :-( Szívemből kívánom, hogy végső soron a lombik elhozza a babátokat! Kérlek jelentkezz majd mindenképp, amikor sikerrel jártok! Hiszem, hogy hozol majd még boldog híreket drága Amandeen!
Nashua34
2019-02-06 20:28:30

Jozsa, ez csodás hír, úgy örülök neked!!! Ne sírj, csak addig amíg jól esik :) biztosan tudnak nézni vérből hcg-t, nagyon drukkolok! Majd írd meg mi volt!
nikinokedli
2019-02-06 20:24:36

Jozsa85 nagyon gratulálok :)
Majd írj, hogy mi volt!

Nézzétek lányok!

Utolsó ciklusom 4 nappal hosszabb volt a szokásosnàl.. normál esetben 14. Nap környékén van ovum elvileg.

Most menzesz után mintha nem is zárt volna vissza teljesen a méhszàjam, 8-9 nap óta totàl puha és nyitott. 9. Napon egész nap puffadtam.
Még most is puha és ynitott. Nem is értem, hogy most mi történik, vagy miért..
De ovu gyanús a dolog..
Jozsa85
2019-02-06 20:20:16

Holnap viszem magammal.Remelem ott tudnak hcg-t nezni.Szurkoljatok
Jozsa85
2019-02-06 20:19:10

Sziasztok Csajok!

Most sirok am....
Gondoltam elhasznalok egy tesztet mielott megjelenunk holnap a meddisegi kozpontban....
Halvany pozi... ;)
erikasz
2019-02-06 16:05:57

Amandeen :Először is..... Boldog születésnapot neked !
Nagyon örülök hogy jelentkeztél !
Írtad mi is van veled ...32 évesen lehetetlen ,hogy ilyen létezik ..de látom az eredmények alátámasztják !
Tudod van a központ az agy... az irányit bennünket ...igaz ?
Te ,mikor legelőször .. itt voltál köztünk a fórumban ... elmentél megnézetni AMH értéket és alacsony volt ..te már az agyban eldöntötted akkor azt... amit nem lett volna szabad ...én szerintem..azért lett most még alacsonyabb !
Hinni kell ..vannak csodák..Isten felettünk van !
De a lombik még megoldás lenne ...vagy az örökbe fogadás ....akkor áldana meg az Úr sajáttal !
Hallottam ilyet... örökbe fogadták a pólyás babát és rá 1 évre terhes lett a nő !
Hirt adj magadról néha !
Puszillak ...
erikasz
2019-02-06 15:39:38

Nashua34 :Hogyne lenne dupla leesés... a tiéd villás hármas leesés ..én igy hívom ..volt ilyen itt a forumban nem is egy !:D
Holnap magasabb lesz a hőd az tuti !:)

Anitacool :Köszönöm !:D
Nagyon szép a görbéd és szépen fent vagy !
Persze hogy van 1 ciklusban 2 peteérés olvastam róla ..abból is vannak ikrek !:D
Neked már volt ikerterhességed ..nem kizárt hogy most is az lesz !:D
Amandeen
2019-02-06 15:33:43

Erikasz, aranyos vagy, hogy érdeklődsz felőlem! :-)

Háát Csajok, nagy baj van, már nem is mérek, abbahagytam.
A következő diagnózist kaptam újbóli AMH eredmény után (ami mérhetetlenül alacsony lett, 0,03) és 22-es FSH-val: korai petefészek kimerülés, perimenopauza. Néhány nap múlva töltöm a 33-at!
Boldog szülinapot nekem...
Petesejt donációt ajánlottak, de most még 3 hónapig hormonterápián leszek (ösztrogén-progeszteron+ DHEA), aztán még egy AMH és FSH ellenőrzés. Ha netán kicsit jobb lesz a helyzet, és lesz érő tüszőm, akkor még meg lehet próbálni egy lombikot, de az orvosom szerint 3 embriót kellene összegyűjtenünk, hogy legyen értelme a beültetésnek. Erre kevés esélyt lát. Szóval nem tudom, mi lesz velem, de nagyon el vagyok keseredve.
Végső elkeseredésemben múlt héten elkezdtem az Aviva tornát. Igaz, könyvből, meg még csak tanulom, de igyekszem helyesen végezni a gyakorlatokat, aztán meglátjuk, segít-e valamit.
Itt az oldalon én maradok csendes megfigyelő, néha-néha bekukkantok, de nem akarom méréssel stresszelni magam. Próbálom fokozatosan elengedni a dolgot, és lazítani. Túlságosan rágörcsöltem a témára az utóbbi 1 évben, és ez a házas életünkre is rátette a bélyegét. Több spontaneitást szeretnék, nem akarok már ezen rágódni folyton, mert tudom, hogy nem tesz jót.
Meglátjuk, mit hoz a sors. Ha a jóisten nekem nem adja meg, hogy gyermekem legyen, lassan bele kell törődnöm.
Anitacool
2019-02-06 13:48:45

Vica az egy férfi nemi hormon, de nem tudom, hogy esetedben kellene-e nézni. Keress fel egy endokrinológust szerintem, mert inkább az ő asztala leszel. Pikpak segít meglásd és abban is, hogy veletek maradjon a kismanó.

Azt nem tudom eldönteni, hogy vajon 10 vagy 12 dpo-n vagyok. De mindegy, majd kiderül. Amíg a patikában C-vitamint vettem, láttam hogy van Predictor early. Olyan erős késztetést éreztem, hogy megvegyem, amit már rég. De elhessegettem a gondolatot, ott hagytam.

Edit el sem tudom képzelni, milyen nehéz lehet még ezzel is megküzdeni. De egy tündér vagy, hogy ilyen ügyesen átsegíted a férjed a nehézségeken. Ilyen egy jó házasság, biztosra veszem, hogy hamarosan családdá váltok :-)

Ez a fórum kicsit olyan “nem mondhatom senkinek, elmondom hát mindenkinek”, tökéletesen megfelel a lelkünk könnyítésére. Itt megértő fülek várnak ránk. Jók vagytok csajok :-)
Nashua34
2019-02-06 12:57:42

Edit:
én ismeretlenül is büszke vagyok rád, hogy ilyen jól kezeled ezt a különleges helyzetet. érződik a soraidból, hogy szereted és támogatod a férjedet. Biztos vagyok benne, hogy ez meg fogja hozni a gyümölcsét :) És igazán megtisztelő, hogy nekünk elmeséled ezeket. Tudom, sokkal könnyebb így, mert nem egészen személyes, de azért mégis.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!