Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Csinaltam tesztet miutan megjottunk a korhazbol.Ezen most mar sokkal halvanyabb a masodik csik mint tegnap.. ;(
Edit90
2019-02-07 13:43:01
Sziasztok!
Józsa: Ezt nem értem...miért nem biztattak nagyon? Miért úgy állnak hozzá,hogy úgyis megjön? Kétnaponta duplázódik a HCG, és még van 3napod a nemvártig. Az,hogy már most kimutatta a teszt nagy dolog, ne add fel!
Lion: Mikorra lesz meg az eredmény?
Anitacool, Nashua: Köszönöm a kedves szavakat.:)
Ma reggel is mértem,de egyenlőre csak megjegyzésbe írtam be az értéket, mert tegnap vendégeink voltak, alkoholt is ittam, és későn feküdtem le, nem volt meg a 6óra alvás. Majd holnap kiderül, hogy beillik e az érték(36,7) Ma nagyon szép pozitív lett az ovuteszt. Én már ennek is annyira tudok örülni :D Nekem eddig sosem volt ovu 17.nap előtt, most a 13.nap van. Ráadásul a férjemnek tegnap nagyon jó kedve volt, így meg sem kellett neki mondanom, hogy mi készül ;)
GőVica34
2019-02-07 13:40:51
Anitacool ez szépen látszódik. Pozitiv. Gratulálok!:) :)
Anitacool
2019-02-07 13:36:16
Jozsa de fura, hogy így fogadtak a pozitív teszttel :-O Nem is értem. Nem kell már hormonsor meglásd! Csak bízz!
Anitacool
2019-02-07 13:34:49
Lányok, ehhez mit szóltok?
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=520A3D5C763_1D2E_4911_95C.jpeg
A kék hcg, a zöld lh (tudom egy lh nem jósteszt, de eddig nem csináltam, most is csak azért mert egyből látszott a hcg-n a csík csak hát nagyon halvanyan, a kép vissza se adja)
Lehet ebből valami? Vagy holnapra, vagy vasárnapra (nem) várom a menzeszt. Persze nem merek nagyon reménykedni.
Lion86
2019-02-07 13:34:04
Jozsa, de hogyhogy nem biztattak? Nem néztek Hcg-t? Vagy mi bajuk volt a teszteddel?
Jozsa85
2019-02-07 13:25:33
Hello Lanyok!
Elmentunk a meddosegibe, vittem a pozitiv tesztemet.Hat nagyon nem biztattak.Azt mondta ha megjon menjek hormonsort nezetni.Minden vizsgalatot elmondott.Vasarnapra nem varom.Majd meglatjuk.
Lion86
2019-02-07 11:11:54
Sziasztok!
Hát Lányok, fogalmam sincs, most mi van. A 14. és a 16. napon is pozitív(nak mondható) volt az ovuteszt, összevissza van a méhnyak is, meg napok óta olajszerű, selymes tapintású a váladék, néha kis krémes beütéssel :D Szerintem most nem tud megrepedni. Azért reggel a pajzsmirigy, inzulinterhelés és lisztérzékenység vizsgálat mellé kértem egy progeszteront, majd meglátjuk.
GőVica34
2019-02-07 06:28:34
Sziasztok.
Jozsa gratulálok.:):)
Én ma igy..
Eszeveszetten feszül a hasam alja es émelygek.. Ez tuti mensi lesz...
ineeeez
2019-02-07 06:09:05
Jozsa85, muti a teszted:-))
https://kepkuldes.com/
Regisztrálj ide,és töltsd fel,én is ezt használom!