Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
sziasztok!
Ma vagyok a 30-dik ciklusnapon, sose volt még ilyen, már elterveztem, hogy holnap reggel csinálok egy tesztet, erre tessék most megjött :( pedig a hőm is vissza mászott ahogy látható, én már ezt nem értem. Minek mérek akkor, ha reggel még 36,8 most pedig .......tessék, ismét csalódás,...
Lion86
2019-02-07 17:36:56
Edit, örülök, hogy jó kedve volt a férjednek ;)
Jövőhét elején lesz meg az eredményem.
Erikasz, hát remélem, hogy megvolt mindkettőnknek.
Nekem meg tegnap bevált, hogy bugyi-trikóban főztem :D Tulajdonképpen mindegy mikor volt vagy lesz ovum, eddig biztosítva voltak a katonák, remélem legkésőbb ma volt a nagy nap.
Lion86
2019-02-07 17:31:27
Jozsa, Anitacool nagyon drukkolok, hogy erősödjön a csíkotok! :)
GőVica34
2019-02-07 17:28:51
Dalma én a 400mg-osat szedem. Napi 1 tablettát.
Dalma14
2019-02-07 16:21:58
Sziasztok! E vitaminból mennyit lehet naponta szedni mehnyalkahartya vastagításhoz?
mimike84
2019-02-07 15:30:32
Anitacool, gratulálok, micsoda hír :)))
Józsa ne add még fel, erősödni fog az a csík!!!! Nagyon drukkolok hozzá
erikasz
2019-02-07 15:28:59
Anitacool :Hurrá látom a csikot szépen ..látod nem a hő magassága számit ..mert neked sem veri a 37.0 !:D
Jozsa :Nem is értem ..milyen szívtipró embereket mint ott a meddőségi központban vannak csúcs ...!
Várj türelmesen és ne menj sehová ..ne idegeskedj az a legfontosabb mert ártól a babának !
Lion :Ugyan ez a helyzet velem ...el sem hiszem ,reggel... nézd mennyit mértem !
Ovut berakta.. de milyen ugrálós a görbém ..el sem hiszem.. hogy megtörtént az ovu !
Sőt a méhnyak is össze -vissza van tegnap krémes középen, ma lent és vizes !
A Jó Isten tudja mi történik oda bent ...
Anitacool
2019-02-07 14:12:15
Akkor tényleg nem a szemem káprázik :-) Köszi csajok, aranyosak vagytok, de még nem merem elhinni. 19 hónap lett volna? Hát remélem ❤️
Meliko78
2019-02-07 13:52:06
Sziasztok! új vagyok még itt de pár napja már figyelek benneteket . gratulálok akinek össze jött és sok sikert aki még vár a babára . Az én történetem hogy már 4 szer el vetéltem de még nem adom fel
Edit90
2019-02-07 13:50:43
Anitacool: Hát hogy ne látszódna! Hűha halkan gratulálok, és izgulok érted,hogy holnap még szebb legyen :) Júj de jó!:D
Ma vagyok a 30-dik ciklusnapon, sose volt még ilyen, már elterveztem, hogy holnap reggel csinálok egy tesztet, erre tessék most megjött :( pedig a hőm is vissza mászott ahogy látható, én már ezt nem értem. Minek mérek akkor, ha reggel még 36,8 most pedig .......tessék, ismét csalódás,...