Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok.
Hátvén megindultam lefelé...
Ovu szerint 10.dpo vagyok.
erikasz
2019-02-08 06:52:07
50 évet töltöm szeptemberben ..mért írtam decembert !!:D:D
Korán keltem ..bocs!:D
erikasz
2019-02-08 06:49:36
Meliko78 :Jó reggelt ...üdvőzölek köztünk !
A korról én 50 évet töltöm decemberben 3 gyermekem van 2016 -ban volt egy elhalt terhességem akkor 46 .voltam ..de fiataloknál is előfordul az ilyesmi nem csak időseknél .
Ugy hogy mindent bele, te még kettőt is szülhetsz !:D
Nagyon szeretek itt lenni a lányokkal, olyanok mint testvérek és nem itélnek el a korom miatt ...biztatjuk egymást és segítjük.. ha tapasztalatunk van bármiben ...amiben tudunk segitünk egymásnak !:)
Én hat éve hőmérőzök ...nem kis idő az biztos ..reggel 4 órakor mérek .
Kívánom mihamarabb babás legyél !:)
Mimike :Hajrá ...szép emelkedés !:)
Zsuzsi : A lutelárisod ,ha megjött,akkor csak 8 nap, ez nem jó ,menj vissza a dokihoz !
Tesztet hiába csináltál még a 8 DPO semmit sem mutat ..szerintem ez nem rendes vérzés ..ha csak nem hamarabb volt az ovu ,ciklus 16 napján !
Én ma igy : Nem értek semmit ..alacsony a hőm ..szerintem nem volt még ovu !
zsuzsi09
2019-02-08 06:22:03
szia mimike - sajnos nem beágyazódási, ennek ellenére ismét 36,8. :/
úgy dontottem tegnap, ha ismét ennyit mérek tesztelek- hát teszteltem, de semmi, most meg úgy igazából megjott :( indul az új ciklus
neked drukkolok, meg volt az ovu, szuper :)
szép napot mindenkinek
mimike84
2019-02-08 05:58:40
Jo reggelt, ma igy... :)
Berakta a rendszer az ovut :))
Zsuzsi, kiváncsi vagyok mit mértél ma, lehet igaza lesz Erikasznak és beágyazódási vérzés... drukkolok
Lion86
2019-02-07 21:22:16
Jaj, dehogy vagy öreg. Vannak itt páran 40 felett :) Nekem meg olyan betegségem van, amivel a dokik szerint nem lehet beavatkozás nélkül gyerekem, ez fél éve derült ki, ahhoz képest már jó pár spontán terhességem volt és kettőt sikerült is kihordani. Csodák mindig vannak, mindegy hogy életkor, betegség vagy bármi más nehezíti meg, hinni kell a végsőkig :)
Meliko78
2019-02-07 20:41:32
Köszönöm Lion ! nekem minden orvos azt mondja hogy 40 évesen öreg vagyok ehez én is szültem 3 fiut már de régen és bizom benne hogy sikerülni fog
erikasz
2019-02-07 19:01:36
Lion : Reménykedek ...te tudod.. mint én...hogy kell ágyba csalogatni !:D:D
Holnap mész vérvételre ...hát kíváncsi leszek a progidra ..írd meg jó .
Lion86
2019-02-07 18:57:37
Nagyon sajnálom Zsuzsi :( Nekem is volt egy párszor, hogy fent volt még a hőm és mégis megjött.
Üdv Meliko, nagyon helyes, hogy nem adod fel :) Nekem 6 vetélésem volt, 7 babával, köztük méhenkívüli és 2. trimeszter végi is, de nagyon hittem benne, hogy egyszer sikerülnie kell. Lett két gyönyörű gyermekem és bízok benne, hogy lesz még harmadik is. Volt pozi tesztem tavaly áprilisban, augusztusban és novemberben, de 1-2 nap késéssel mindig megjött. De hiszem, hogy egyszer nem jön meg és velünk marad a picúr :) Sok sikert kívánok Neked és gyors babásodást :)
erikasz
2019-02-07 18:50:32
Zsuzsi :Lehet beágyazódási vérzés ..ez nem lehet igazi menszi a görbéd alapján !:D
Hátvén megindultam lefelé...
Ovu szerint 10.dpo vagyok.