Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
zsuzsi09
2019-02-08 19:25:58

erikasz - szerintem hamarabb volt ovu, mint ahogy a rendszer behúzta.... a tojásfehérje nyák is a 14.-dik ciklusnapon volt. szerintem max. a 18.-dik napon meg volt az ovu. így a luterális nem is olyan rovid. soha nem volt ilyen hosszú ciklusom
anitacool - tényleg fura lett ez a görbe nagyon is eltér az előzőektől, fogalmam sincs mi hatására. március végén megyek reprodukciós immuno kivizsgálásra addig még mérek és reménykedek
erikasz
2019-02-08 18:31:04

Kira :Nyolcszor volt 36.3 + emelkedettek a pete megérett most reped meg ......Imát mondog hogy megrepedjen drága és a csoda megfoganjon áldjon meg az Úr !
Én.. most saját magam ...hőgörbéjéből ki sem tudok menni a méhnyak össze vissza nyák is ..lehet még a cukor gyógyszer még a hatását most fejti ki ...szerintem ovu még nem volt !

Lion :A vérvételen voltál ..mi a helyzet ?
erikasz
2019-02-08 18:22:30

Kira :Ez ovu kinézetű.... stagnálás zuhanás után emelkedés ez az !:D
...nem érzel valamit?
Kira84
2019-02-08 15:38:28

Üdv Lányok.
erikasz hát egyenlőre sok változás nálam nem történt, szerintem ez a hónap is üres járat lesz...
Anitacool
2019-02-08 08:50:06

Sziasztok! Ma nem teszteltem, nincs mivel.
Maryann méhtükrözésben nem tudok segíteni, de nem jófej a hozzáállása a kórháznak!
Mimike hajrá, ami késett nem múlt :-) Drukkolok!
Zsuzsi ebben a ciklusodban valami nagyon nem stimmelt :-( Tényleg el kellene menned dokihoz!
Meliko azt az orvost cseréld le izibe, aki ilyet mond egy negyvenéves nőnek. Nehogymár majd ő döntse el! Kivagyok ezektől...
Nashua34
2019-02-08 08:31:39

Sziasztok,
még mindig semmi. Közben szúrkálások azért vannak, minden nap. Tegnap is volt nyúlós nyák, nem értem miért késlekedik.

Mimike: ott az az ovu, akkor még én sem adom fel :)
Meliko: üdv köztünk, és sok sikert!
Meliko78
2019-02-08 08:14:24

Jó reggelt! Maryanne nekem is kellene mennem tükrözésre de én úgy döntöttem nem vállalom be ! Nekem is a ciklus elején akartak csinálni hogy ne okozanak kárt ha történt megtermékenyules
Erikasz nekem kicsit nehéz ez az egész mert apa Németországba dolgozik és nem mindig tud haza jönni jókor ! Úgyhogy örülök ha egy össze jön és meg is marad puszi nektek
Maryanne
2019-02-08 07:59:51

Sziasztok! 2 nap nem olvasgattam itt a fórumot és máris röpködnek a jó hírek! :) Gratulálok a "halvány" tesztelősöknek és szorítok, hogy erősödjenek a csíkok! :)
Nekem sajnos ma reggelre megjött, pedig, nagyon szép egyenletes volt a görbém, főleg a ciklus második felében. Tegnap voltam időpontért a méhtükrözésre, márciusra kaptam, de pont határeset, hogy addigra véget érnek a piros napok, erre a doki válasza, aki az időpontot beírja a kórházba: hát majd kér az orvosától gyógyszert, ami előbbre hozza a vérzését..... na bummm, köszi szépen.... jó fej.... :( Az első időpontot amit adott volna februárra pont azért utasítottam el, mert nem a ciklus első felében van, és nem akarom elvenni egyetlen hónap esélyét sem egy művi beavatkozással.... na erre meg gyógyszert akar velem szedetni hogy előbb megjöjjön....
Továbbra sincs itt senkinek méhtükrözéses tapasztalta? Annyit tudok, hogy egy éjszakát bent kell utána tölteni
erikasz
2019-02-08 07:19:12

Lion ,Kira :Hogy álltok ?

Anitacool :Csináltál tesztet ..ma reggel ?
GőVica34
2019-02-08 06:56:01

Elirtam. Nem 10 hanem 9.dpo

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!