Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
mimike84
2019-02-09 07:53:31

Jozsa sajnálom, de a görbéd továbbra is nagyon szép, drukkolok!!!!

Ma igy állok :)
Jozsa85
2019-02-09 07:32:48

Sziasztok!

A facelle tesztem teljesen negativ.Kezdem azt hinni hogy a teszt vert at.(Bar 2 teszten volt halvanyan csík.) ;( Este nagyon megjon erzesem volt.De a szokasos barnazasom sehol sincs.Ennek minden esetre nagyon orulok.Ha holnap megjon j.heten mar mehetek is a 3. napi vervetelre.Es vegre teljes verkepet is csinalnak meg vizelet tesztet, nem csak alaphormonokat.Akar hogy lesz vegre elindultunk vmerre es ez csodalatos.Koszonom a drukkot, jol esett nagyon.Igy allok:
Nashua34
2019-02-09 07:00:42

Jó reggelt, ma végre feljebb. Ha holnap is fenn marad, akkor talán beteszi az ovut. FF szerint a 17.napon volt, talán az reális is.
Jozsa mi újság van veled?
erikasz
2019-02-09 05:35:24

Én ma igy ...már nem értem !
Még mindig nem vette ki az ovut !
Méhnyak fent nagyon és lágy krémes folyás van 3 napja .

többiek ?
Lion86
2019-02-08 23:15:35

Erről jut eszembe, a dokim mondta, mikor még szedtem Norcolutot, hogy össze is jön közben a baba, akkor sem árt, inkább használ, mert az is hasonló a progeszteronhoz, csak ha pozi teszt lenne, akkor azért át kell váltani másra.
Én is egy Norcolut után sem jelentkező menstruáció magyarázata vagyok :D
Lion86
2019-02-08 23:07:10

Hát ez furcsa. Nekem Duphastont a 11.héten írtak fel vérzés miatt és ahogy elkezdtem szedni, el is múlt. 2 hétig kellett szednem és minden rendben volt.

Erikasz, hétfőn vagy kedden lesz eredmény.
Anitacool
2019-02-08 22:45:12

Vica, mielőtt Duphastont szedsz be legközelebb. Egy most diplomázó csajszitól olvastam. “A progeszteron-mint utrogestan- és a progesztin -mint Duphaston-ég és föld!!! Ebbôl írom majd a szakdogám, addig is legalább itt legyen tiszta!!! Könyörgöm! Elôbbi jó, utóbbit várandós nônek nem szabad adni! A 72 órás tabletta is progesztin, azaz szintetikus és ugye épp elvetéltet nem megtartani segíti a terhességet!”
erikasz
2019-02-08 21:59:26

T1mcs1 :Lehet később ágyazódott be ..lehet a tied 12 DPO akkor a 18 DPO tesztelj !
6 DPO -tól 12 DPO -ig történik meg.... akinek korábban természetes hamarabb mutat a teszt pozítivot...!
De az is lehetséges a hőgörbédből itélve ..a pete kiszabadulása csak a ciklus 16 ,17 napján volt... azért mert a ciklus 10 ,11 napján nem mértél és ovu előtt nagyon fontos... az emelkedettet az ovu előtti 6 napokból állapitja meg a rendszer és a coverlinét is !
Kira84
2019-02-08 21:10:18

erikasz.
Nagyon aranyos vagy :D
Nem tudom hogy lesz a pém, amit érzek pár napja, kicsit érzékenyek lettek a mellbimbók, Este néztem a méhnyak lent van és puha kisit nyitva,A nyák még nem az igazi.Még van egy kis ragadós valami, de már megjelent a vizesedés is. Hát nem tudom mi lesz ebből..
T1mcs1
2019-02-08 20:51:22

Sziasztok! Negatív lett sajna a reggeli teszt. Nem tudom mi van.. mensi nincs de 15. Dpon már azért mutatnia kellene a tesztnek...

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!