Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok! Mi a véleményetek a cickafark és a barátcserje teákrol érdemes inni? Mert én most kezdtem el .És még szedek folsavat és trimesztert is .De ez a hónap nem lett jó mert apa ovi után jött haza
GőVica34
2019-02-09 11:17:41
Sziasztok.
Ma igy..
Anitacool
2019-02-09 11:11:04
Edit pár nap és rájön, hogy ovu :-) Köszönöm, hogy izgulsz értem, nagyon kedves vagy :-) Nincs tesztem és a férjemet nem is akartam felizgatni, amíg nem biztos a dolog. Úgyhogy várok :-) Remélem nem a mensire. Viszont az a helyzet, hogy már most kezdem beleélni magam, pedig nem volna szabad még. Csak hát, na. Ahhoz már hozzászoktam, hogy nincs semmi babajel és megjön, de most van szikrányi remény. :-) ...és az ember lányának ennyi elég, hogy elképzelje az egész jövőt. :-D
Erikasz bár igazad lenne és valóra válna az álmom. Izgulok :-)
Neked egyre kijjebb van az ovud és egyre ugrálósabb a görbéd. Nagyon sokat változott az utóbbi időben. Tudod, mennyire drukkolok nektek az új babához :-)
erikasz
2019-02-09 10:53:13
Anitacool :Ugy is lesz ..ultrahangra fogsz menni ...nem sokára !:D
Én sem értem ...mi is van velem sohasem volt ilyen nagy zuhanások és emelkedések ..te is tudod már sok görbém láttad !
Hogy mi lesz a vége nem tudom ....majd kiderül ..most reggel ...ugy kivántam a párom hogy még soha ,együttlét meg volt ...szerintem ha a lutelárisban lennék... ilyen nem lenne ...igaz ?
Edit90
2019-02-09 10:45:49
Anitacool: mèg nincs új teszted? Annyira izgulok èrzed,alig vártam,hogy jelentkezz!
Èn mára feljebb ugrottam,de szegèny rendszer nem èrti mèg,hogy ez most mi:)
Anitacool
2019-02-09 10:42:39
Jozsa kíváncsi vagyok hogy alakulsz.
Lion van bármi ovu jel?
Erikasz most mitől cikkcakkolhatsz?
T1mcs1 sajnálom. :-( Kívánom, hogy a ma kezdődött ciklusod 9 hónap múlva érjen véget!
Én ma így, de vanna menzire utaló apró görcsök. Izgulok. Ma azt álmodtam UH-on vagyok és ismér kisfiút várunk. :-)
erikasz
2019-02-09 09:36:03
T1mcs1 :Sajnálom nagyon ..de el jön a te napod is ...türelem,kitartás és nyugodság ..mert az idegeskedés a hormonoknak nem tesz jó !
erikasz
2019-02-09 09:31:54
Lion :Ne keseregj ...nem látod.... újból meg kezdte a repedést próbálkozik a szervezeted ...holnap ugy látom, meg is lesz az ovu !!
T1mcs1
2019-02-09 08:51:44
Sziasztok! Új cikluson kezdődik.. pedig ilyen szép görbém még nem volt a 3 év alatt ☹️ Az esélyesének megy a drukk!
Lion86
2019-02-09 08:41:44
Sziasztok!
Sehogy se állok, pedig vinni akartam 3.napi eredményt is 4-én a dokihoz, de így nehéz lesz.