Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Lion :Lehet egymás után két pete tört ki mindkettő petefészekből .... a leesések azt is mutatják !
De hogy fog megjönni !
Anitacoolnak ikrei lesznek két leesés egymás után ugyan ugy ..nézd meg igazam lesz ...alig várom ultrahangra menjen és jelentkezzen !:D
Lion86
2019-02-16 17:38:11
Erikasz, arra is gondoltam, hogy lehet hogy 2 nappal előbb volt ovum, mert 9-én nagyjából pozitív volt az ovuteszt, utána meg nem teszteltem. Szét akart ma szakadni a hasam és mensigörcseim vannak, meg volt egy kis rózsaszín folyás, ez nagyon ritka nálam, barnázni szoktam, ha olyan van. Remélem nem megjönni akar máris.
erikasz
2019-02-16 17:20:10
Vica :Nem szabad ...nehogy baj legyen ...többet ne csináld !
GőVica34
2019-02-16 17:10:09
Sziasztok.
Nem rég ment el parom tesoja 15hónapos kis keresztfiunkkal.
Egyfolytaban rajtam lóg, felakarja vetetni magát.
Szerintetek rosszatcsináltam azzal hohy közbe közbe felvettem?
Meg az utcán jöttem mentem vele..
Nagyon kifulladva érzem magam...
erikasz
2019-02-16 16:40:18
Lion :Sohasem lehet tudni..ha hamar találkoztak a katonák !:D
..nem látjuk mi van belül !
Krémes nyák nekem is van... de nem olyan sok van előtte tojcsi volt !
A mellem egyáltalán nem fáj még puha lett... pedig ilyenkor megnő és nem lehet hozzá érni ...most nem ...nagyon csodálkozok !
Hasam pénteken feszült nagyon a munkahelyen...de mást nem érzek egyenlőre !
erikasz
2019-02-16 13:36:00
Angyal :Olvasd át valamelyikben szerepel !
Графики базальной температуры и их разновидности
Fordit a gép és az első grafikonra rákattintasz... és annak a leirásaira,,,, sok görbe van kiértékelve sőt megmagyarázva !
Főzök csak ide futottam :D
Lion86
2019-02-16 11:45:00
A mostani görbém ilyen, ha visszateszem azt az egy értéket.
Lion86
2019-02-16 11:42:26
Hát Lányok, nem tudom mi van velem, de horribilis mennyiségű krémes nyákom lett nemrég. És a cicim is bizsereg, nem az a progihiányos feszülés, hanem olyan furcsa zsibogás vagy nem is tudom hogy mondjam. Létezhet, hogy történt valami 5.dpo-n?
Mondjuk volt egy ilyen babás görbém. Az ovut teszi rossz helyre vagy ilyen korán lehetett a beágyazódás?
Angyal88
2019-02-16 09:52:02
Le hagyta a görbém :)
Angyal88
2019-02-16 09:51:24
Jó reggelt mindenkinek!
Erikasz: A tüsző megérésének idejéről ha nem fogan meg a baba, kerestem rá a neten sajna nem találtam semmit. Te biztos tudsz infót adni, hogyan működik ovuról ovura, pláne ha a ciklus elején van az ovu.
Ma így állok
De hogy fog megjönni !
Anitacoolnak ikrei lesznek két leesés egymás után ugyan ugy ..nézd meg igazam lesz ...alig várom ultrahangra menjen és jelentkezzen !:D