Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Dalma14
2019-02-15 10:24:57

Edit: igen most szedtem a clostyt, egy domináns tüszőm lett, viszont az ovu előbb lett, mint szokott (20. helyett 15. cn).
Edit90
2019-02-15 10:10:41

Sziasztok!
Nem töltött be megint az oldal reggel,amikor próbáltam :(
Erikasz: Szerintem ne aggódj a cukor értékeiden, ha 3 körülit mérsz munka után éhesen,az még normális. Még a gyógyszer próbálja beállítani. Még ez a görbéd is elég fura,neked ettől szebb szokott lenni.Jaj drága nagyon kedves vagy,de nem élem bele magam,hogy ha szép a görbe abból baba lesz,de azért nagyon jól esik,köszönöm.
Lion: A T3,T4re nekem azt mondta a dokim,hogy ha a tartomány felső harmadában van,az nagyon jó,és ne foglalkozzak vele,hogy a TSH emelkedettebb.Ez arra utal,hogy a szervezetemnek egy kicsit több munkájába kerül előállítani a megfelelő mennyiségű T3,T4-et, de amíg ezt el tudja érni,addig nem fog rá gyógyszert adni.Azt mondta adhatna a leggyengébb gyógyszerből felet, de ő inkább nem avatkozna be.Szedjem a szelént, meg a jód sem árthat,mert nincs pajzsmirigy gyulladás, így lehet azt is.Azt mondta ha nem jó a pajzsmirigy az progi hiánnyal és magas prolaktinnal jár együtt.Mivel neked is elég szép magasra fel szokott menni a hőd,tuti nincs progi hiányod.De kíváncsi vagyok,mint mondd erre az endokrinológus. A cukrod tényleg rosszabbodott, bár fura,hogy azt szokták mondani,hogy az IR-es nőknek a 120 perces marad emelkedett.Neked csökken a 60 perceshez képest. Az a baj,hogy erre a doki megint Merckformint fog adni,mert nem tud más hatóanyagot IR-re. Ha az nagyon nagyon nem jön be, és ront az értékeken, akkor adnak Victoza-t.
Sziszi: Mi van veled? Rég jelentkeztél.
Mimike,Nashua: Még mindig nagyon együtt haladtok, szépek a görbék :)
Vica:szeded még a duphastont,vagy áttértél Utro-ra? Hogy érzed magad? Mikor mész a dokidhoz?
Anitacool: Azóta nem is mérsz? Mikor tervezel dokihoz menni?
Dalma:Igen ennyi leesés még normális.Most szedted a clostibegytet?
Én most így állok. Nagyon feszülnek a cicik már most, pedig még van egy hét a nemvártig. Ez szokatlan, csak az utolsó napokban szokott ilyen lenni.
Lion86
2019-02-15 09:28:17

Sziasztok!
Nashua, az nem baj ha stagnálsz, majd megy feljebb is, de az se baj, ha így marad, 36,7 is elég a babához :)

Mimike, eddig nagyon biztató :)

Erikasz, szebb így a görbéd. Remélem nem fog megjönni. Én is kivettem most a fél tizedeket, kettő volt.

Kira drukkolok, hogy ovu legyen.

Dalma, az nem baj, nekem is több görbén volt leesés ovu utáni 2. vagy 3. napon. Ahogy most is.
Dalma14
2019-02-15 08:08:11

Sziasztok! Normális, hogy ovu után leesett a hőm?
Kira84
2019-02-15 07:46:34

Üdv lányok. Hát tegnap olyan mindjárt megjön érzésem volt,teljesen el volt nehezedve a méhem, most is érzem kicsit.Hát nem tudom mi lesz a vége, az biztos 14 hajnalban rá dolgoztunk :) az esélyt megadtuk,aztán hogy mi lesz a vége csak a jó ég tudja.
erikasz
2019-02-15 06:46:46

Lion :Hogy állsz ma ?
Kira :Te ?
Edit : Mennyit mértél?
.... csúcs ahogy haladsz felfelé !:D
erikasz
2019-02-15 06:41:19

Szépek a görbék !:D
Én ma igy stagnálok !
De megjelent a tojcsi nyák... nem tudom mire vélni...
....lehet hamarabb volt ovu !
... lehet meg fog jönni ,méhnyak fent nagyon ...zárt és közepesen kemény .
Én ugy döntöttem a fél értékeket mellőzöm a rendszer akkor is egészet ír be a naptárba !
Például én 36.65 írok ...a rendszer 36,7 ír ..nincs is értelme ...nézzétek meg !
mimike84
2019-02-15 06:00:52

Sziasztok, ma igy :))
Nashua34
2019-02-15 04:36:05

Sziasztok, hát ez nem moccan semerre:
Anitacool
2019-02-14 23:09:12

Sziszi de jó, hogy jelentkeztél! Mi van veled? :-)
Vica semmi extra, tipikus menszi előtti tünetek, de nekem mindig így kezdődik :-) Apró kis görcsök, de semmi más. Majd később jönnek tünetek, ha úgy lesz mint a fiamnál :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!