Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Andi198729
2019-02-18 08:58:09

Anitacool, nagyon köszönöm neked a kedves soraidat, teljesen egyetértek, hogy béna próbálkozás hogy majd lesz másik baba, nekem is csak ezt mondogatják, a család, ismerősök, mintha a jövőbe látnának, ezzel sajnos nem tudnak vigasztalni. Engem is az idő ami zavar, 32 éves vagyok, azért sem akarom húzni az időt, mert az idő csak telik, és tényleg vannak, akiknek 30-as éveikben petefészek kimerülése van.
Hálásan fogadom azt hogy szeretettel gondolsz rám :) Én is sok szeretettel gondolok rád, és a legjobbakat kívánom neked, családodnak, és születendő gyermekednek :) És mihamarabbi gyógyulást a fránya vírusos hasmenésből. Küldök sok pozitív energiát ;-)
És Vica neked is küldöm a sok pozitív energiát, és a legjobbakat neked, és születendő gyermekednek, nyugodj meg minden rendben lesz, nem lesz semmi baj, ne ijedj meg a görcsöktől, ez ilyenkor természetes.
Nashua34
2019-02-18 07:48:55

Sziasztok, én ma így, ma is egy kicsit lejjebb :( Mell feszülés brutális, egész éjjel forgolódtam miatta. Viszont nekem szokott ilyen lenni, szóval nem reménykedek, amúgy is először legyek túl a mai vizsgálaton.
Erikasz, szép a görbéd, és a tüneteid is bíztatóak :) Hány napod van még?
Mimike, a te görbéd is ígéretes!
erikasz
2019-02-18 06:32:36

Én ma igy :Krémes folyás meg van össze vissza ugrálok 0,2 0,3 fokokat !
Egyáltalán nem fáj a mellem pedig nekem szokott,hozzá sem lehetett érni lutelárisban ...nagyon fura !
Tegnap hányingerem volt ..de lehet ettem egy kis sültkrumplit pár szemet és rántott húst..lehet az volt a ludas olajos !:D

Mimike :Gyönyörű ...babásnak néz ki !:D

Józsa :Lehet az avitorna ..majd meg nyugszik ne izgulj csak nyugi meg lesz az eredménye !:)
mimike84
2019-02-18 06:14:27

Jo reggelt :)
Ma igy...
Jozsa85
2019-02-18 05:34:34

Sziasztok!

Nem ertem ezt az ugralast.Nem szoktam en ilyet csinalni:
Anitacool
2019-02-17 20:53:36

Lion a 36,7 jó hő :-) A dokimmal előre egyeztettünk az esetleges babásodás esetén a 12. hétig szednem kell, aztán el lehet hagyni. Szerintem tuti nem vírusos a dolog, semmi egyéb tünetem nincs, ami betegségre utalna. Lehet a gyógyszer a ludas, néha nem vacsi közben vettem be mostanság. Visszatérek az eredeti módszerre :-) Hátha segít.
erikasz
2019-02-17 17:32:04

Zsuzsi :Hu de szépen leereszkedtél és gyönyörű 0,1 tizedes ugrások ...nyugodt a görbéd !:D
erikasz
2019-02-17 17:30:02

Lion :Ezt is találtam
Egészen addig beszélhetünk normális fehér folyásról, míg annak színe valóban fehér, esetleg átlátszó és teljesen szagtalan. Ez a fehér folyás ugyanis azt jelzi, hogy szervezetünk rendben működik. A méhnyakról és a hüvely felszínéről származó fehér folyás a maga hasznos baktériumaival természetes védőréteget képez.
zsuzsi09
2019-02-17 17:25:43

sziasztok!
nagyon sok szép görbe van itt, hajrá mindenkinek
ineeez sorstársam hogy állsz??? :)
én ma igy:
erikasz
2019-02-17 17:13:30

Vica :Pénteken várom ,hogy írj ..!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!